Gå til innhold

blomsterpiken1

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blomsterpiken1

  1. Har nettopp kjøpt frukttobakk og vannpipe. skulle røyke litt og så at det er blitt ulovlig å innføre til norge. utrolig kjipt, for jeg husker at det var lov før. har litt under 250g tobakk. kan jeg få bot eller noe for å ta med dette inn i tillegg til en kartong med røyk? evt hvor stor?

     

    takk for svar :)

  2. Tenker på å melde meg inn i vektklubb.no, NÅ skal jeg ned i vekt. Er veldig dårlig til å finne motivasjonen og holde på den, og er heller ikke flink til å lage riktig mat, men virker som du får ganske god hjelp der inne?

    Noen som har noen erfaringer? Dårlige og gode :)

    Eller burde jeg melde meg inn i noe annet?

  3. Ble ferdig på vgs i år, så kan vel si det jeg husker vi gjorde.

    - Jogge frem og tilbake i gymsalen, med hinder.

    - Hoppe tau.

    - Stikkball.

     

    Du kan jo lage en liten quiz og, men ikke med kjedelige vanlige spørsmål de får i de andre timene. Men kanskje litt mer om kjendiser, artister, filmer osv. Dermed blir gymtimen helt annerledes enn det de er vant til.

     

    F. eks:

     

    Hvor mange sesonger er det av sex og singelliv?

     

    A. 4

    B. 6

     

    (Alle elevene står på en rett linje.)

    De som mener A går et skritt bak, de som mener B går et skritt frem. B er riktig svar og de blir stående denne runden, mens de som svarer feil må jogge 2 runder.

     

    Ved dette oppvarmingsprogrammet får man også med noen pauser slik at oppvarmingen ikke blir for intens. Men det dumme er hvis noen kan svare på alt :p

     

    Tips, ta gjerne med musikk som ungdommen liker, det gjør det mye bedre syns da jeg.

    Vær også med i gymtimen, ikke fortell dem hva de skal gjøre når du sitter på rompa selv.

  4. Hvis dere har hele helgen til rådighet og penger til det, tror jeg det ville vært gøy å dra på en spontan tur til nærmeste storby. Bestill hotell, og tusle langs gatene, opplev forskjellige ting i byen. Ellers kan dere jo bare ta en dagstur til et sted og, vet ikke helt hvor du bor så har ikke noe å anbefale. Men er mye mer i nærheten enn man tror :)

     

    Ellers kan dere jo ta en kjærestekveld, med et koselig boblebad, en runde scrabble, vin, ost og kjeks, levende lys, og en yndlingsmaten deres - og koble dere helt fra omverden, ingen tv, data eller mobil.

  5. Jeg har kjempe lyst på hund, men er dessverre allergisk mot både hund og katt. Vet det finnes allergivennlige hunder, også er det vel sånn at man kan være allergisk mot forskjellige ting hos hunden, flass, pels osv? Men er det mulig å dra til fastlegen og ta en test for å se hva man er allergisk mot ved en hund slik at man lettere kan finne en rase som er mer allergivennlig enn andre.

    Er det noen som har prøvd produkter man kan vaske hunden med som gjør at man reagerer mindre, og virker disse eller er det bare tull?

     

     

    Del gjerne tips og erfaringer :)

  6. Jeg skal kjøpe tg (The Gathering) billett til typen til jul. Han har jo ikke vært der på noen år så tror han blir glad :D

    Men jeg har et problem, jeg vet ikke når og hvor man får kjøpt billetten, og hva slags billett jeg skal kjøpe? Han har vært der både som deltager og crew før tror jeg.

    Og er det sånn at man får tildelt en plass, eller må man bestille det og? jeg vet ikke hvor han vil sitte der heller :p

    Tenkte også å kjøpe en natt på hotell, når burde jeg kjøpe det før det blir fullt der?

    Forslag til noe annet stæsh jeg kan ha i gaven som han evt kan trenge på tg, eller noe kult spill? Han har tidligere spilt gta, world of warcraft hvertfall.

     

    Takk :)

  7. Hei. Jeg og samboeren skal kjøpe leilighet i Oslo, men vet ikke helt hvor det er best å kjøpe med tanke på miljø osv. Vi vil ha en 3-roms leilighet for under 2 millioner. Har hørt at groruddalen er preget av mange gjenger som gjør det skummelt å gå hjem om natten, og vil helst ikke leve med å være redd der vi skal bo. Vet dere hvor det er mulig å kjøpe for den prisen og samtidig leve "trygt", og med gode kollektivmuligheter. Del gjerne erfaringer

    Takk!

  8. Hei,

     

    Jeg trener på treningstudio og vil gjerne ha et ordentlig treningsprogram jeg kan følge og som passer meg. Jeg veier rundt 80 kg og er litt over 170 høy. Jeg vil gjerne ned i vekt og få opp kondisjonen min. Har dere noen tips til hva jeg burde trene (maskiner/muskelområder), hvor mange repetisjoner osv? Gjerne også hva jeg burde spise før og etter trening, og hvor ofte jeg burde trene i uka.

     

    Takk :-)

  9. Hei,

     

    Sjefen min er skikkelig idiot og jeg lurer på om det hun gjør er riktig av henne? Når jeg startet fikk jeg beskjed om at det var en 10% stilling, jeg skulle kun jobbe annenhver søndag. Senere har jeg sagt ja til å jobbe fast hver tirsdag og. I tillegg spør hun meg om å jobbe noen ekstra vakter og, det er jo helt greit det, men når jeg ikke kan blir hun sur på meg og spør hvorfor jeg i det hele tatt tok jobben hvis jeg ikke kan jobbe.

     

    Forrige uke sendte hun meg melding og sa jeg ikke trengte å jobbe den faste søndagen min i pinsehelgen, siden hun alt hadde nok folk på jobb da, hun spurte om jeg ønsket å jobbe søndagen 5. juni istedenfor, men det hadde jeg ikke mulighet til så jeg takket nei. I dag ringte hun meg og lurte på om jeg kunne jobbe noe ekstra fremover, men jeg sa at jeg ikke kunne siden jeg skulle på hyttetur. Så sa hun at jeg ikke skulle glemme at jeg skulle jobbe søndagen. Kan hun kreve meg til å jobbe den søndagen selv om hun alt har latt meg få fri? Har tekstmeldingen som "bevis".

×
×
  • Opprett ny...