Gå til innhold

ThoGab

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThoGab

  1. Hei, Borderlands Pre Sequel er står for tur så tenkte det er på tide at jeg bytter ut mitt gamle headset med skurrete mic til noe nytt!

     

    Har per dags dato et razer megalodon som jeg egentlig er greit fornøyd med, grei lyd og veldig behagelig, men ubrukelig mic!

     

    Har sittet en stund å Googlet diverse headset veldig lenge, og er alltid noen som skryter headsettene til himmels, mens noen slenger seg på med "elendig lyd" etc. Jeg har ikke lyst på nytt Razer, og har også mistet troen på Steelseries etter å ha eid et Siberia Elite (som Komplett fikk kjapt tilbake).

     

    Bestemte meg egentlig først for å gå for HyperX sitt(evt tilsvarende fra Qpad), https://www.komplett.no/hyperx-cloud-gaming-headset-white/821876

     

    Men så tror jeg at jeg kan få presset prisgrensen min opp til rundt 2000.

     

    Så da tenkte jeg litt på headset som Astro A40 (men så leste jeg at det mest sannsynligvis kommer nytt denne høsten/vinteren). Andre alternativer er Turtle Beach sine toppheadset eller evt. Sennheiser sine? Jeg ser mye på film/serier på PCen, og spiller mest fps/strategi spill (som eu4, civ5, ck2).

     

    (Har også lest mye bra om Qpad QH-1339, men tenker at det er så "gammelt"? Er det ikke snart utdatert?)

     

    Noen forslag ?

  2. Hei, har lest en del om NAS i det siste blant annet en del tråder på diskusjon men sliter fortsatt med å finne hva som passer meg.

     

    Har sett på dette oppsettet:

     

    NAS: https://www.komplett.no/synology-disk-station-ds213j-nas-server/783636

    Harddisker: https://www.komplett.no/wd-red-4tb-nas-harddrive/794888

     

    Jeg tenkte her å kjøre Raid 1, med 2x4TB og med et budsjett som ender på ca. 4000.

     

    Bruksområdene blir i hovedsak backup av filer, og flytting av filer. Har mye gammelt på PC'en min som tar overdreven stor plass (blant annet gamle Minecraft server filer som jeg ikke vil slette helt enda). Hadde også håpet at den kunne streame med Plex, men har forstått fra andre tråder her at denne hardwaren blir i svakeste laget for å greie Plex streaming på 1080p.

     

    Så spørsmålet er om dette er en god idé for min prisklasse? Eller om det evt. er noe annet som er bedre? Et annet spørsmål er om egne NAS disker virkelig trengs? Eller om det holder med ordinære disker?

  3. Hei jeg har akkurat kjøpt meg ny Laptop og tenkte å skaffe meg en SSD, har funnet ut av jeg vil ha 256GB eller noe i nærheten der, ettersom pcen kun har plass til en disk og da blir 128GB fort fylt opp. Men hvilken SSD burde jeg anskaffe?

     

    Har prøvd å lese alle disse guidene og eldre poster så jeg ser at Samsung sin 840 serie er ganske mye anbefalt men er ikke helt sikker. Har også funnet ut at den pcen har SATA 3.0, og jeg leste at det støtter maks 300mb/s? Eller er det feil er litt usikker.

     

    Dette er PC'en jeg har kjøpt.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=761541#extra

  4. Bump bump! jeg vil også vite dette :p

     

    Og da særlig sammenligning Asus N56 og Multicom'en. Ser på disse to for skole/programmering lett spilling.

     

    Jeg ser at Multicom har mer ram (ikke at jeg tror jeg trenger mer enn 8GB) men den er samtidig 1333MHz ram(har det mye å si?), bedre skjermkort, og lik prosessor. I tillegg er vell innebygd SSD ingen dum ide. Begge har HDMI og nok av USB porter, og annet som trengs av tilkoblinger.

     

    Legger jo også merke til at Multicom er en mer gaming Pc, med tanke på tykkelsen, og N56 er jo en multimedie PC (ifølge asus.no).

     

    Og ja som Klokkheim sier, Asus G55 slenger seg vell også på i denne debatten selv om den for min del passerer opp på det ikke-ønskede 9-tallet :p

×
×
  • Opprett ny...