Gå til innhold

Bulava

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bulava

  1. Men det var ikke noe valg. Den Røde arme befridde Nord Norge og trakk seg tilbake til eget territorium. Slutt med forsøk på å omskrive historien. Om du ikke er klar over det, så feirer norske og russiske soldater 8 mai sammen hvert år.

     

    Kjenner du virkelig ikke ditt eget lands historie og nåtid?

     

    Heldigvis er den godt dokumentert i bøker man finner på biblioteker.

     

    Er en del på nettet om dette nå:

     

    http://m.nrk.no/m/ar...art_id=18321164

     

    http://www.webavisen...vor-i-norge.htm

     

    Feirer ikke russiske soldater 9. Mai?

  2. Jeg har nettopp installert windows xp. Når jeg booter får jeg velge om jeg vil starte:

     

    - Microsoft windows

    - Windows (default)

     

    Windows (default) gir hal.dll error, mens Microsoft windows fungerer perfekt.

    Dette er veldig irriterende, da det tvinger meg til å sitte å se på PC-en boote, og jeg kan jo heller ikke fikse det ved å sette ned tiden jeg har til velge da det er default som ikke fungerer.

     

    I boot.ini er det kun ett operativsystem, og jeg får heller ikke fikset det ved å bruke "Check all bot paths" i msconfig under boot-fanen, selv om den skjønner at det er noe galt.

  3. Hei, jeg er en gutt på 18 år med vektproblemer, før jeg begynte å trene veide jeg 123 kilo (Jeg er 1.84 høy ca og veldig bredskuldret/kraftig) Jeg trener hovedsaklig styrke 5 ganger i uken, jogger en 10 min før hver trening og tar en intensiv jogge økt 1 gang i uken på rundt 14 min ca. Jeg gikk ned til 120 kilo etter 1 måned ca og tenkte dette var greit med tanke på at jeg hadde bygd muskler samtidig!

    Men, nå har jeg gått opp til hele 128 kilo!(!!!!) Noe som er ekstremt, jeg har nå trent i 2 måneder og har gått opp 8 kilo på 1.5 måneder ca! Dette er for det meste muskler (tar for eks 230kg 3 ganger med 8 reps i benpress nå, jeg var svak i ben før) og økt fra 10kg i biceps til snart 18(per hånd) Noe som er greit nok.

     

    Men, jeg vil jo hovedsaklig ned i kilo, men gjerne uten å miste muskler. Har hørt at styrke er veldig bra for å gå ned i vekt (Til og med privat treneren sa det) men begynner og tvile. Har også fulgt diett som går på rundt 2800 kca pr dag. Noen som har noen tips?

     

    Ble litt langt men, begynner å bli desperat! :(

     

    Mvh

     

    tl;dr: Not fat, just bulkan.

  4. Fordi den er fra krigen og bomber fra krigen inneholder ofte kvikksølv...

     

     

    Hvorfor lyver du?

     

    Kvikksølvet ble brukt som ballast, slik at de kunne endre vektfordelingen/balansen til U-båten.

     

    Kvikksølv egner seg godt til dette da det tar liten plass (høy massetetthet) og er flytende slik at det er enkelt å transportere til de delene av fartøyet som trenger det (via rør).

    • Liker 1
  5. Sånne situasjoner er et argument for hvorfor politifolk flest ikke bør være bevæpnet til vanlig. Så slipper de å å få liv på samvittigheten unødvendig. Dette var en truende situasjon, men ikke kritisk, så langt vi kan se av videoen. (Så kan det ha vært noe vi ikke så, men det er det jo ikke så lett å mene noe om...)

     

    Geir :)

     

     

    Helt enig :)

     

    Det er mye bedre at den kriminelle får liv på samvittigheten. Det er ingen grunn til å være på den sikre siden. :) :)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...