Gå til innhold

Unix

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unix

  1. Er ikke så alt for lenge siden jeg prøvde Vanguard. Det er dødt og dritt fortsatt. Beklager uttrykker, men når jeg får questen om å gå å klappe en rosa ku, da blir jeg småfrustrert.

     

    Hehe, det questet der er bare morsomt da. Litt humor skader ingen :) Ville ikke si at spillet akkuratt er dødt. På Sartok (pvp) så er det litt færre folk, men det er ganske grei population på PVE serverene. Uansett så er verdenen i Vanguard så uendelig mye større en Wow, aoc at det kan vel virke litt dødt, selm om det ikke er det.

     

    Med 19 forskjellige newbie zoner (elns) så sier det seg selv at folk ikke samler seg før rundt lvl 15-20 på de mer populære questestedene (skawlra, skrillen, cis, rotk etc etc). Rundt lvl 20 er også da grouping begynner å bli "viktig" (ihvertfall hvis du vil ha litt greit gear.) går ellers fint å solo`e til 50, men synes det blir fort kjedelig selv.

     

    Håper folk som spilte VG ved release tar seg en tur inn i trialen og sjekker hvordan det ligger ann nå. Er så mange ting som har blitt gjort med spillet siden release at det fortjener en sjangse til :)

     

    Kan legge til at Vanguard har en stor RAID sone kalt Ancient Port Warehouse. Er også endel overland raid mobs, og så er det mulig å få permant griffin eller wyvern (flying mount). Første er ganske vanskelig group content mens Vywern er fra raid.

  2. Paster det jeg posta fra Battlefield.no;

     

    http://vanguard.station.sony.com/isleofdawn/

     

    Stikkord for VG;

     

    - 3 store kontinenter (4 med isle of dawn)

    - Ingen instansiering - Ser du et sted kan du som regel gå dit. Hver "chunk" er 2km og du opplever bare en kort load tid på 1-2 sec når du går over til en annen zone

    - 19 raser - 15 klasser (4 archetypes; Defensive fighters, Offensive fighters, healers, spellcasters)

    - 3 forskjellige "spherer"; Adventuring, Diplomacy, Crafting. Hver "sphere" er uavhenging av de andre og det er fult mulig å være lvl 1 adventurer og lvl 30 crafter f.eks Makslvl i hver sphere er 50

     

    Kan nevnes at SoE har brukt de to siste åra til å fikse bugs og balangsere klasser o.l. Vanguard er milevis fra slik det var ved release. I siste gameupdate alene var det 2500 bug fikses.

     

    Isle of Dawn

    The Isle of Dawn was separated from the continent of Kojan during the cataclysm. A village of battle hardened humans and a band of zealot hobgoblins have warred against each other for centuries on the Isle. Their mutual hatred for one another runs deep and even now they are locked in an ongoing struggle. Recently though, increasing numbers of ulvari have begun to surface on the island - much to the dismay of both the humans and the hobgoblins.

     

    Weakened by their perpetual war, the humans aren't able to capably defend themselves. Even now, their villages burn as they frantically seek aid. The isle is in desperate need of heroes.

     

    The Isle of Dawn is now available for new characters!

    When creating a new character, you will now be presented with two options for your starting location. The Isle of Dawn will be one option, and the other option will be your selected Race's standard starting area.

    PVP, Exchange Brokers, Death experience and tombstones are turned off on the Isle of Dawn.

    Player levels have been capped at 10 on the Isle.

     

    Par filmer av Vanguard for de som er interresert;

     

    Hva som har skjedd siden Fan Fair 07;

    http://www.wegame.com/watch/See_What_You_v...ga_of_Heroes_2/

     

    Isle of Dawn;

    http://www.wegame.com/watch/In_The_Works_V...ga_of_Heroes_2/

     

    Hvis noen velger å spille Vanguard videre fra trial så anbefaler jeg og starte på Sartok (FFA PVP), er ikke skikkelig MMO uten PVP ;)

     

    Screens;

     

    ScreenShot_00100.jpg

    ScreenShot_00065.jpg

    ScreenShot_00132.jpg

    screenshot00040jg2.jpg

  3. En kamerat av meg har kjøpt pc av whitebox for ca et år siden.

     

    Tok 5 måneder og så begynte den å slå seg av under load av spill osv. Han sendte den inn og fikk den tilbake 2 måneder etterpå med beskjed at den var "OK". De hadde også prestert å sendt den tilbake uten batteri. Tok ca 30 min etter at han hadde fått den tilbake til den skrudde seg av.

     

    Sendte den inn igjen og tok 2 nye måneder med venting før han fikk den tilbake (med batteri). Denne gangen slo den seg ikke av - men de hadde byttet ut CPU`en hans med en dårligere.

     

    Broren hans hadde også kjøpt av whitebox og fikk bluescreens. Sendte den inn og fikk den tilbake uten minnekort og harddisk. Sendte den inn igjen og har ikke sett den siden.

     

    Det var også noen problemer med betalinger av pcen slik at faren til kameraten min betalte dobbelt opp. Tok ca et halvt år før han fikk pengene tilbake.

     

     

    De svarte så og si aldri på mail, tlf eller brev iløpet av denne perioden. De ble også "truet" med forbrukerrådet, tv2 osv.

     

     

    Kan også legge til at jeg også har kjøpt av whitebox og fikk samme problemet som kameraten min etter ca 6 måneder. Etter en tur med toget så hadde minnebrikken svidd seg (ihvertfall det de sa over mail at det kunne være). Har ikke sendt den inn og det er jeg egentlig ganske glad for, for da hadde jeg vel aldri sett den igjen.

     

     

    EDIT: Kameraten min har også betalt for ekstra minne og harddisk men har aldri fått dette - selv om det er betalt for

  4. Hei!

     

    Har en kamerat som sitter sammens med meg på tg og han har et problem med datamaskinen. Han formaterte rett etter ankomst og har siden ikke fått installert winXP.

     

    Maskin:

     

    MSI K4TUltra

    AMD xp2800

    ATI radeon 9600

    1GB minne (husker ikke merket)

    120GB HD

     

    Det som skjer:

     

    Formaterer (quick/vanlig) hardisken og prøver å legge inn XP. Alt fungerer helt fint til systemet skal installere komponentene. Når det er 35 min igjen av installasjonen så fryser hele datamaskinen. Dette skjer hver gang på akkuratt samme sted.

     

    Dette er gjort:

     

    Byttet HD, byttet skjermkort, byttet minnebrikker og prøvd andre slots, prøvd annen winxpPRO cd, prøvd annen cdrom

     

    Takker for raske svar :)

  5. hehe :)

     

    Gikk litt fort i svingene her.

     

    Oset er Windows xp PRO. Er ingen service pack installert nå (eller noen updates for den slags skyld), støtte for større disker enn 127GB er ikke installert akkuratt nå, men jeg hadde det rett før format c: (for ca 1 time siden) og det ble ikke noen forandring

     

    EDIT: er vanlig IDE

  6. Hei.

     

    Har en filserver som jeg har oppgradert med noen deler som jeg hadde liggendes. Etter oppgradering og fresh install av windows så har 3 200 GB WD hardisker bli uleselig.De vises ikke i Min datamaskin men de vises i "Computer Management". Der står det at de er logiske disker og er "unreadable". Jeg har prøvd å refreshe diskene til ingen nytte. Det går også ann og konvertere de tilbake til basic disker (noe jeg tipper vil fikse problemet) - men det har jeg ikke lyst til siden da går enorme mengder med informasjon tapt.

     

    1. Har partisjonstabellen gått til hekkan? Hvis ja, hvorfor ikke på C: disken (den er delt i 2 deler - 10GB / 100GB - begge fungerer) ?

     

    2. Er eneste mulighet og konvertere til basic disker? Og vil da all informasjonen gå tapt?

     

    3. Hvis ja på nr. 2 - er det da mulig å bruke f.eks GetDataBack og få igjen mesteparten av filene - eller tar "konverter tilbake til basic" en komplett format?

     

     

    Jeg har også lest litt rundt på diverse microsoft hjelp sider uten store framgangen. Har prøvd å bruke Dskprobe.exe uten og forstå noe særlig.

     

    Hadde vært veldig fint om noen kunne hjelpe meg med dette problemet. Er endel filer det gjelder og det vil ta lang tid og få alt tilbake igjen.

     

    Jeg har også prøvd og formatere en gang til uten at det hjalp. Bios finner fint diskene under boot.

     

    Specs:

     

    Intel P4 2.4Ghz

    Asus motherbord (usikker på modell)

    3*200GB WD HD

    1*120WD HD (som fungerer fint)

     

     

    Takk for all hjelp.

  7. lese tomme dvder..

    tomme dvd er jo som regel ikke lesbare.

    men man kan se kvaliteten ved og bruke nero for den spesifikke dvd/cd

    av et større parti.

    Har kanskje ikke formulert meg godt nok. Jeg vet at det ikke går ann å lese tomme cder. Problemet er at den vises som ikke tilgjengelig og navnet på rommen skiftes til CD-player (noe som er helt feil).

     

    Det har funket helt fint å brenne på de dvdplatene jeg har her så jeg kan ikke se at det skal være problemet.

  8. hehe ;) det er ikke det jeg mener. Vanligvis når jeg trykker på dvdrommen med en tom cd/dvd i så står det "vennligst sett inn....". Jeg har allerede prøvd å brenne en ISO på dvden men da får jeg melding om at "the disc is blank or invalid. Please insert original disk".

     

    Det jeg også har lagt merke til er at når jeg ikke har noe medium i dvdrommen så står det DVD-R xxx, men så fort jeg putter i en tom dvd så står det CD-rom. Dette stemmer vel ikke?

  9. Hei.

     

    Har et lite problem her. Min NEC DVD-RW ND-3520A vil ikke lenger "lese" tomme dvder. Den har derimot ikke noe problem i å lese dvder med innhold, heller ikke cder.

     

    Når jeg putter inn en dvd får jeg følgende feil:

     

    G:\ er ikke tilgjengelig

     

    Feil Funksjon.

     

    Dette skjer som sagt ikke når det er en cd/dvd med innhold på - de leser den helt fint..

     

    Noen som vet hva det kan være?

     

    Tusen takk for all hjelp - Unix

  10. Hei.

     

    Dette har skjedd før og er nå kommet tilbake - derfor jeg poster :=)

     

    Har en server svivenes her med 3 200GB WD HD`er. Den ene har i det siste begynt og oppføre seg rart. Den vises ikke under min datamaskin og i diskbehandling så står det et rødt kryss ved siden av den, og eneste valget jeg har er å "reaktivere disk"(noe som ikke funker).

     

    Den vises i bios men det virker som om windows ikke registrerer at den "starter" opp.

     

    Nå har jeg klart å fått den aktivert ved å få kjørt scandisk på den ved oppstart. Har også fått den til å vises under min datamaskin. Når jeg går inn på hendelseslisten så står det følgende feil:

     

    Filsystemstrukturen på disken er skadet og kan ikke brukes. Kjør verktøyet for kontroll av disk på volumet \\?\Volume{c0d904b5-2d90-4ab5-8de1-8c0f2bfce6b5}.

     

    Siden dette har skjedd før og kommet tilbake igjen nå (selv om e fiksa det) så vil jeg gjerne vite hva som forårsaker dette og hvordan jeg kan fikse det uten at det skjer igjen.

  11. hmm, den der q-tec psu'en er noko drit! :p

    jo, jeg vet at q-tec ikke er kjent for å være det beste merket. Men problemet har ikke vært der helt siden han kjøpte pcen - kun den siste måneden.. Så da er det vel litt rart hvis det er psu`en?

     

    noen som har noen tips om hvordan skjekke om det er psu`en som lager krøll eller ikke? probleme er vel å måle spenningene/temp mens man spiller...

  12. Skriver på vegne av en kamerat her.

     

    Problem:

    Pcen hans slår seg av når han spiller css.. virker som om det er nærmest tilfeldig på hvilket tidspunkt den slår seg av. Det varierer ikke om han spiller på en server med lite folk eller mange. Han sier selv at det begynte sånn ca for en måned siden. Det begynte altså ikke med engang han hadde installert CSS/HL2. Men det virker som om det har blitt værre i det siste.

     

    Oppsett på pc:

    ABIT NF7-S hovedkort

    AMD 2400+

    Saphire Radeon 9600 SE

    Qtec 300W

     

    Det er vel det viktigste. Trenger dere mer så si ifra

     

    [Prøvd: Reinstallasjon av HL2, virus scan/spyware scan, skjekka for overoppheting av CPU (det gjelder kun hl2 så det er vel utelukket . tempen ligger på 40-45C).

     

    Og et lite spørsmål til: Han får heller ikke skinsa til å funke, han har lagt innholdet i rar filen i denne mappen; steamaps/hans@email/counter-strike source/cstrike - likevel så fungerer ikke skinsa når han går inn i spillet.

     

    Tusen takk for all hjelp :)

  13. Kan så absolutt anbefale NGT på det varmeste hvis du ikke prioriterer rask kundeservice :) har hatt linje 3000/704 i nesten et år og har ikke hatt noen problemer.. De første tre månedene fikk jeg alt det linja kunne tilby altså opp til 8mbit ned og nesten 1mbit ut uten å betale noe utover det linja egentlig koster. Selv om jeg egentlig har 3000/704 så får jeg likevel 3700mbit ifølge modemet og det stemmer også med nedlastingshastigheten..

     

    :)

×
×
  • Opprett ny...