Gå til innhold

catdusa

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av catdusa

  1. Flott! 130 km/t slik som i Danmark eller 140 km/t slik som i Polen er et godt mål. Aller helst burde vi hatt fri fart slik som i Tyskland, men det skjer vel aldri.

     

    Fri fart er en uting. Da er det alltid tre-fire tullinger som skal teste toppfarten på porchen/BMWen/teslaen midt i rush-trafikken. Og ved tåke eller glatt veibane får vi massive kjedekollisjoner. Veien blir utrygg for alle.

    • Liker 1
  2. Søplenettbrett. Skjermen er treg. Noen ganger reagerer den på trykk, andre ganger ikke. Man må trykke veldig hardt for å taste inn passord eller annen tekst. Ofte kommer det da tre eller flere av hvert tegn. Windows 7 var helt sirup. Windows 8 Beta var noe bedre. Windows 8 installeres nå. Blir ikke ytelsen forbedret, åker det rett tilbake til leverandøren.

  3. Jeg er også enig at den eksisterende sagem-PVR'en er elendig, og håper jeg får byttet den inn eller oppgradert for en lav pris.

     

    Men det jeg krever av en ny dekoder er ikke det som skrytes av i denne artikkelen; at den er raskere, penere grafikk, tydligere skrift osv. Det er ikke det som spiller noen rolle.

     

    Det viktige er at den skal være stabil. Den må aldri krasje, alltid utføre opptak, aldri hakke hverken i lyden eller bildet ved avspilling (også når man gjør opptak av programmer samtidig). Sagem-PVR er ikke til å stole på og har stadige problemer med dette.

     

    En funksjon som Sagem'en hadde men som ble fjernet etter en oppgradering, var muligheten til å redigere og endre navn på opptakene. Dette er et must.

×
×
  • Opprett ny...