Jump to content

Falconer

Medlemmer
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Falconer

 • Birthday 08/05/1970
 1. Iflg. IMDB er det Robin Wright som spiller Jenny Curran. Er enig i at det høres rart ut, da hun var 28 år i 1994.
 2. Kanskje en idé og endre litt på den overskriften... "2012 kan bli en enorm for Microsoft". På den annen side var det vel det som i utgangspunktet gjorde at jeg åpnet artikkelen :!:
 3. Kommer sikkert til å bli kalt drittsekk og onkel politi nå, men er det ikke regler for quoting her på forumet? Skjønner bare ikke helt poenget med å quote en to-siders tekst når det er ganske opplagt hva det svares på.
 4. Edit: Innlegget her er med tanke på 7600GS... klarte å overse GT delen i innleget ditt. Beklager. Her har du en haug med benchmarks av 7600GS, så du kan vel bare sette igang og teste ditt eget kort og sammenligne for å se om det virkelig er verdt en oppgradering, noe jeg tviler sterkt på da X800GTO faktisk gjør det bedre i en del tester: http://www.gamepyre.com/reviewsd.html?aid=700&p=5 Noen benchmarks på X800GTO: http://www.techpowerup.com/reviews/Diamond/X800GTO/5
 5. Dersom maskinen booter greit på "default" valget, fjerner du bare den som ikke er "default"
 6. Hvis du går for ATI så er det ikke tvil om at du bør legge i ett par hundrelapper og kjøpe X800GTO for AGP istedenfor X1600 Pro. Greit nok at 1600 Pro kanskje har enkelte nye "funksjoner" som vil vise i spill som f.eks Oblivion, men det hjelper vel fint lite når det ikke er raskt nok til å bruke disse funksjonene i akseptabel oppløsning. Sapphire Radeon X800 GTO 256 MB AGP til kr. 1495,- https://prisguiden.no/product.php?product_id=43289 Dette er en god del kjappere enn både 6600GT og 1600 Pro. Kan du derimot bruke en tusenlapp ekstra, så er vel GeForce 7800GS noe av det aller beste du kan få til AGP for tiden: https://prisguiden.no/product.php?product_id=40993 Edit: Du kom meg akkurat i forkjøpet... ser ut som du har bestemt deg for hva jeg anbefalte
 7. Går ut ifra at hva du mener er om det finnes Tv-kort med programvare/drivere for Windows XP 64 bit? Hvis så er tilfelle, kanskje denne tråden kan være til hjelp: http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php/t19785.html
 8. Begge de to alternativene som er foreslått over fungerer greit. Eks. på din 'boot.ini': [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect Her er det bare å slette siste linja med Windows 2000 og du skal være kvitt problemet ditt. Reinstallering av operativsystem som noen foreslår er ikke nødvendig for ett så enkelt problem som dette.
 9. Bruk START - KJØR, skriv CMD <ENTER>, start så dosprogrammet fra konsollen. Da vil du kunne se hva programmet egentlig gjør uten at konsollen lukker seg etter at oppgaven er utført. Dårlig forklart, ja, men håper du finner utav det.
 10. Som noen delvis har nevnt tidligere, ønsker du en stillegående pc er vel ikke Thermaltake veien å gå hverken for kabinett eller strømforsyning. For all del, jeg bruker Tsunami selv og deres produkter er av utmerket kvalitet, men når det gjelder støynivå har de vel en tendens til å komme dårligere ut av det. Så det kan nok være en fordel å vende hodet andre veier hvis stille er hva du leter etter. F.eks Antec Sonata II gir deg kabinett med lekkert design og strømforsyning til under tusenlappen som er meget stillegående og ser dritlekkert ut med pianosvart "finish", men jeg er sikker på at andre her kan gi deg mye bedre anbefalinger enn det, både designmessig, lydmessig og med modulær psu hvis det er hva du ønsker. Ellers må jeg bare si at det er ett snadder oppsett du har kommet fram til. Edit: skrivefeil
 11. Sitter selv med ett 7800GT kort, og kan bare bekrefte at du ikke trenger noe mer enn 7800/7900GT for å kjøre dette spillet i 1280x1024 med all "eyecandy". Du skal nok være ganske stor fps-freak for å trenge 7900GTX/X1900XT... det er jo faktisk billigere å kjøpe seg en Xbox 360 og spillet heller da...
 12. Brukerveiledning følger med programmet når du kjøper det. Har du lastet ned en ulovlig kopi fra nettet, er ikke dette det rette forumet å henvende seg. Ellers har som oftest hjemmesidene til produsenten nedlastbare manualer.
 13. Godt å høre. Det er ikke alltid like enkelt å grave fram spesialdrivere til hardware som er var laget for Compaq og lignende pc-produsenter for noen år siden.
 14. Du er tydeligvis ikke den første med dette problemet... http://forums.pcworld.co.nz/archive/index.php/t-57092.html Ifølge denne tråden er det ett MG200 kort du har, link til driver finner du også der: http://forums.matrox.com/mga/viewtopic.php...97851442266c9fb "This is a Millennium G200 AGP Compaq OEM. The product number you posted tells us that this is a Compaq OEM card. This card came preinstalled in the Compaq system or was purchased from Compaq directly. You will need to use the drivers and the Bios upgrade provided by Compaq for this card as the ones from the Matrox website are only for the retail version of the card. Compaq also provides full support for the OEM Compaq cards. You will need to contact them directly. You can try the Millennium G200 drivers from the Matrox website but there are no guaranties they will work."
 15. De fleste feilmeldinger ved utpakking av zip-filer skyldes som regel at filen ikke er fullstendig nedlastet eller inneholder korrupte data. Ta en titt på WinRAR (www.rarlab.com). Det begynner vel å bli noen år siden WinZip var det beste programmet til å pakke ut de forskjellige filtypene.
×
×
 • Create New...