Gå til innhold

sevayth

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sevayth

  1. Quote

    – På et eller annet tidspunkt ville det å få tak i Nintendo vært et høydepunkt i karrieren, og jeg tror oppriktig at det ville gagnet begge selskapene. Det tar bare lang tid for Nintendo å innse at deres fremtid ligger utenfor sin egen maskinvare. Lang tid.

    HAHA! Slik jeg ser det er det Nintendo som driver med fremgang i bransjen. Sony og Microsoft gjør nå det samme hver gang, bare litt nyere HW.

    • Liker 2
  2. Utrolig bra gjennomført åpen verden, passe utfordrene, mange pokemon, masse å gjøre, grei histore, gode karakterer, helt grei animasjon på pokemon og relevante/spennende karakterer.

    Grafikken på alt annet en deg, pokemon og andre karakterer innen 10 meter er OK. Alt lengre vekk er så utrolig skuffende. Overpixelert og hakker som bare det. Er det 10 ting på skjermen sliter spillet.

    Det meste: 9/10

    Grafikk: 3/10

    • Liker 1
  3. Rart hvordan vi legger veldig forskjell i hva en bra mus er.

    1) Hater for mye RGB-lys, noe dere ser på som positivt. Hva er vitsen? Jeg skal jo fokusere på skjermen. Ikke ha plagsomme lys fra siden.

    2) Jeg liker at de veier litt mer. Hadde alltid maks vekt, den gang man fikk med justerbare vekter. Nå er alt om at lettest er best.

    Finner ingen i denne testen jeg ville ha kjøpt. Husker dere MX518. Det var tider det. Nå bruker jeg G402. En til gaming og en til jobb. Hatt dem i 5 år nå. Gruer meg til å måtte bytte ut.

    • Liker 3
  4. On 12/10/2019 at 2:44 PM, Fnix said:

    Vil personlig påstå at dansen til epic er såpass tweaket og ikke direkte en rip-off, som i at den ikke bryter copyright. Men inspirert av, definitivt.

    HVIS man kunne ha hatt opphavsrett på et sett dansebevegelser mener jeg lett at Fortnite og Epic ville tape denne saken. Siden det IKKE ER MULIG å ha opphavsrett på dansebevegelser kommer Charton, Back-Pac Kid, denne raringen og alle de andre som har prøvd seg ikke veldig langt. Igjen, så er de faktisk også kjent for å ha "stjålet" sin dans.

    Se GameTheory sin youtube video på dette søksmålet. Anbefales veldig.

  5. Veldig bra spill, men som andre nevner er AI-en helt på bærtur. Jeg har ikke sett alt "Elefantmesteren" snakker om, men overflødig med denoucing, rare deals og at forskjellig styre har mer påvirkning en trades og friendship på hvor mye de liker deg. I mitt nåværende game har India alle byene sine borte hos meg med nokk plass til at jeg kunne ringe inn hovedstaden til India med mine byer.

     

    Mitt største problem er mangler på informasjon i UI-en, spessielt innen "mouse-over" som ikke er tilstedet mange logiske plasser eller sier ikke nokk. Må inn i encyclopedia for finne ut bonuser til distrikter (Holder ikke med visningen mens en velger plass. Planlegging er det noe som heter.) og wonders (siste står i det minste når du skal bygge dem).

  6.  

    HOTS er jo Blizz' første DOTA og introduserer masse nye characters, i tillegg til å trekke frem gamle helter fra tidligere spill.

    Trur du blander terms her; HoTS er en MOBA, ikkje "en DOTA" (google it)

    Selv om Defence Of The Ancients (DOTA) var brukerskapt MOBA mod, så var den like fullt bygd på WC3. Så strengt talt er vel DOTA indirekte den første MOBA'en til Blizz?

     

     

    Google it!

    Siden du var så "fisefin".

    Var et MOBA til StarCraft1 også, selv om den ikke slo an like godt.

  7. Dette spillet er veldig bra. Spilte det for første gang ca 1 mnd siden. Alle mulighetene en har i utvidelse på så enkle regler.

     

    Eneste jeg synes litt dumt er hvor mye sluttpoengene er verdt. Han ene jeg spilte med lå langt under meg på poeng (sikkert 20 poeng under mine 70) før vi skulle telle opp på slutten. Men endte opp med 50 poeng mer enn meg. Planen hans hele veien var de poengene, men at det skulle utgjøre SÅ mye trodde ingen av oss.

  8. Dette spillet er fantastisk. Har eid det litt over et år nå.
    Eneste er at det tar litt tid å sette seg inn i det.

    Nå er det et problem, varen har utgått fra flere norske nettbutikker.

     

    Andre bra alternativer du får tak i (mine favoritter):

    Galaxy Trucker, Dungeon Petz, Robo Rally og Kingsburg

  9. Håper den ser ut som det på bildet. Endelig en konsoll som er firkantet og da lettere å holde støvfri :p høres dumt ut men betyr faktisk noe.

     

    Det er den faktiske maskinen på bildet ja. Ser pen ut. Men vil si at jeg fortsatt liker 360 slim formen bedre. Men slik den nye kinecten ser ut passer de meget bra sammen bare du har en tv som er like firkantet.

     

    Jeg liker ikke at de fjerner tilbakekompatibiliteten, selv om jeg ikke har en 360 selv.

     

    Lurer på om den TV greia funker i Norge. Fra hva jeg ser er det ingen antenne inngang på baksiden, bare 2 HDMI (1 ut og 1 inn?) og masse annet tull.

  10. All sturingen hver gang det er nynorsk... Legger såvidt merke til det selv. Fortsett med det!

     

    Men hvordan er responsen i touchskjermen? Det er jeg spent på. Er den som på DS, altså resistiv? Eller er den kapasitiv?

    Ser for meg at det blir mye heidunrande trykking, og da burde den være god.

    Hørte òg på GT.com at det ikke er multitouch, og DET var en kjempenedtur for meg. Det fjerner mange muligheter.

    Synd at det skal bli sånn i 2012.

     

    Tore

    Jeg kan svare litt på dette.

    Hvordan touch det er vet jeg ikke, men de har IKKE multi-touch. Grunnen til dette var det ekstremt store hoppet i pris. De var enige at multi er bra, men mener de ville miste flere på prisen enn at den ikke har den ene funksjonen.

     

    Hvor mye dyrere den ville bli sa de ikke noe om. Det er i det miste et tegn på at WiiU ikke kommer til å koste 2 biler og en sykkel, som PS3 når den først kom ut.

     

    Alt jeg vil ha fra dem nå (annet en maskinen, seff) er dato og pris.

×
×
  • Opprett ny...