Gå til innhold

sevayth

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sevayth

  1. HAHA! Slik jeg ser det er det Nintendo som driver med fremgang i bransjen. Sony og Microsoft gjør nå det samme hver gang, bare litt nyere HW.
  2. Utrolig bra gjennomført åpen verden, passe utfordrene, mange pokemon, masse å gjøre, grei histore, gode karakterer, helt grei animasjon på pokemon og relevante/spennende karakterer. Grafikken på alt annet en deg, pokemon og andre karakterer innen 10 meter er OK. Alt lengre vekk er så utrolig skuffende. Overpixelert og hakker som bare det. Er det 10 ting på skjermen sliter spillet. Det meste: 9/10 Grafikk: 3/10
  3. Rart hvordan vi legger veldig forskjell i hva en bra mus er. 1) Hater for mye RGB-lys, noe dere ser på som positivt. Hva er vitsen? Jeg skal jo fokusere på skjermen. Ikke ha plagsomme lys fra siden. 2) Jeg liker at de veier litt mer. Hadde alltid maks vekt, den gang man fikk med justerbare vekter. Nå er alt om at lettest er best. Finner ingen i denne testen jeg ville ha kjøpt. Husker dere MX518. Det var tider det. Nå bruker jeg G402. En til gaming og en til jobb. Hatt dem i 5 år nå. Gruer meg til å måtte bytte ut.
×
×
  • Opprett ny...