Jump to content

abze

Medlemmer
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)
 1. Er ikke så veldig opptatt av batteritid, hvor strømgjerrig cpu-en er, og skjerm. Ser mer etter ytelse. Vil ikke ha PC som en tror har kræsjet fordi programmer ikke åpnes raskt nok.
 2. Selv om den brukte koster 3000 brukt, er den nye på Elkjøp bedre kjøp når en ser etter ytelse? Vil ikke ha en maskin som arbeider som den er plassert i sirup. Tenkte den brukte var en bedre maskin. Jeg bryr meg mer om ytelsen til PC-en, enn strøm og skjerm.
 3. HP ProBook 430 G5 Kjøpt i september, 2019 i5 - 8250U 8GB ram 256 ssd Skal brukes til kontorarbeid. Selger skal ha 3000. Grei pris?
 4. TV har snart 11 års bursdagsfeiring. Vurderer nytt TV-kjøp men vet svært lite om hva som skal sees etter. Det jeg vet er at vi, altså kona og meg, vil ha 65" og jeg vil ha UHD/4K. Og helst android så jeg kan installere apps som prime video, netflix, hbo, altibox. Kanskje tv som har muligheten til å få de installert selv om det ikke er android? Og pris: vil helst ikke gå over 12000. Noen tips? Hva er viktig å se etter?
 5. Nærhet og sex er viktig for kjærlighet, men sex kan en også ha uten kjærlighet. Selv om hun lufter tanken om sex med en annen mann, betyr ikke det at du ikke er nok for henne. Kona har nevnt trekant, tror faktisk hun kunne tenkt seg det, men det måtte ha vært med en annen man. Er biseksuell men syns ikke det er interessant. Kjæresten før jeg traff kona nevnte også trekant, men det måtte være med ei annen dame, hun er bifil eller biseksuell, husker ikke. La aldri noe i det, ser på det som seksuell fantasi. Jeg har seksuelle fantasier som kona vet om, men hun vil ikke og jeg respekterer det. Kjærligheten vår er større enn det seksuelle behovet, viss ikke hadde jeg forlatt henne forlenge siden.
 6. Biseksuell, og jeg hadde sett mer på deg enn en mann i shorts.
 7. Si til deg selv at hun gikk glipp av å tilbringe tid sammen med en flott fyr. Neste dame du spør ut på date, er heldig. En, kanskje to eller tre av ti liker deg. Normale oppegående folk skal vise deg respekt hvis de fortjener det, ellers gjelder normal folkeskikk. Hennes oppførsel viser mangel på empati. Lykke til
 8. Boikottet XXL fra før, men enda en grunn til å ikke kjøpe noe fra xxl.
 9. Håper og tror Trump taper. Men... Taper Trump er USA ikke langt unna borgerkrig? En av evangelistene, white trash og konspiratorenes nyhetskilde tror ihvertfall det: https://www.thetrumpet.com/21554-how-close-is-the-us-to-civil-war
 10. Tror ikke den er optisk. Samme utgang brukes for kamera, tror jeg.
 11. Er grønn når det kommer til Playstation, overså noe vesentlig og ble faktisk overrasket. Har brukt HDMI fra Playstation til TV og fått lyd direkte fra TVens høyttalere. Flyttet PS4 opp fra stua til soverommet til guttungen. Tenkte å koble til monitor og gamle pc høyttaler med 3,5 mm jack. Problemet er at aux ikke er 3.5 mm jack inngang. Noen som har fått til å bruke 3.5 mm fra PS4? Har googlet og finner ingen nettbutikker som selger hdmi + audio 3.5 mm splitter. Finner heller ikke noen overgang fra PS4 aux til vanlig 3.5 mm. Hva overser jeg for å løse problemet? Noen som kan hjelpe? Tips?
 12. Første jeg la merke til var det vakre ansiktet. Bryr meg ikke så mye om kroppen, men må si hun har fine bryst.
 13. Hei Slitt det meste av livet med dårlig selvbilde og flere andre utfordringer. Kort fortalt: Depresjon! Gikk til legen og ble sykemeldt. Ble henvist til DPS, og utredet. Dette var for tre år siden. Timer med psykolog, dagbehandling, gruppeterapi og flere timer med behandleren min. Nå bare 1,5 time i uken med gruppeterapi og samtale med behandler annenhver uke. Det som ga meg mye og hjalp meg ut av depresjonen, var trening, turer, dagslys, mindfulness, søvn og lese bøker. Det viktigste var å fortelle til meg selv, de positive sider mine, dette mens jeg jogget på stranden eller tur i skogen. Får du ikke hjelp av det offentlige, prøv å gjør noe selv. Jeg jobbet beinhardt, og fikk mye igjen for det. Har du problem med å forstå at kona og barna elsker deg? Bli glad i deg selv, da vil du forstå hvorfor de elsker deg. Håper du finner ut av det og får hjelp.
 14. Hei Blir sprø. Har prøvd alt. Har ingen stereo og dårlig 3d lydeffekt uansett hva jeg gjør. Har avinstalert andre apper som spiller av lyd (ingen apper har egen fx eller eq). Gått fra stabil til siste beta av OxygenOS (desperat). Installert Dolby Atmos apk som ga meg flere valg under instillinger, men som ikke fikset stereo. Hører vage forskjeller når jeg bytter mellom preinstillinger for film, musikk og dynamisk. Har hørt/sett en del youtube klipp for lydeffekter. Hører vagt forskjell på lyd som starter bak og som skal beveger seg over hode (høres mer ut som lyden går gjennom) for å plassere seg fremfor meg (dårlig 3d lydeffekt). Har Huawei mediapad M5 og lyden er vanvittig mye bedre på den enn mobilen. Noen som kan hjelpe meg med noen løsninger. Har ikke lyst å bruke tilbakestilling av telefonen som løsning. Trøstespiser Toffifee og ser Mandalorian ?
 15. Terapien foregår 1.5 time unna. Så regner med å måtte gå 1/2 time før undervisningen er over.
×
×
 • Create New...