Gå til innhold

AudioV

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AudioV

  1. "Hadde bare Motorola ikke kjøpt prosessoren på billigsalg, kunne dette blitt veldig bra. Med en 1 GHz prosessor ville telefonen trolig vært rask, og den kunne blitt oppdatert til Android 4.0."

     

     

    Makan til trakassering og synsing uten kunnskap!

     

    Vet dere hvilken prosessor som sitter inni? Det er jo en 1GHz som er nedklokket.

    Nærmere bestemt en Qualcomm MSM7225A som anbefales av qualcomm å kjøres på enten 600, 800 eller 1000 MHz. Den er klokket til 600 Mhz i tråd med oppløsningen og pga økt batterilevetid. Samme prosessor er i mange telefoner klokket til 800-1000MHz når skjermoppløsningen er høyere.

    Dette er samme prosessor som i den kliss like og svært nye Sony Xperia Tipo, som kom ut seks måneder etter denne 10 måneder gamle telefonen dere tester først nå. ICS var ikke utbredt på telefoner da Defy Mini kom ut i det hele tatt.

     

     

    Dere har valgt å sammenligne mot en nokså ny Sony Xepria Go som koster betraktelig mer. Ja, tenk at 2000 kr er ca 67 % dyrere enn 1200kr. Xperia Go er konkurrenten til storebror Defy i samme prisklasse, bare at Defy har større skjerm med 2,66 ganger høyere oppløsning. Ikke at dere bryr dere om slikt, androidversjonen er jo viktigere, selv om det betyr null niks for folk flest.

     

    Sony Xperia Tipo, som broren min har, har ca samme ytre mål, samme GPU, CPU, RAM, skjermstørrelse og -oppløsning og kamera som Defy Mini. Forskjellen på disse to, som er relevant å sammenligne mot hverandre fremfor de modellene dere fremhever, er at Defy Mini har større batteri, blitz, gorilla glass og er sterkere beskyttet mot vann, støv osv. Dette for 200kr ekstra (20% opp fra Tipo sine 1000kr). Tipo har ICS, og den kræsjer nokså ofte pga RAM-begrensningen. RAMen er mer relevant flaskehals for ICS enn CPU på inngangsmodellene. Defy Mini er lavt klokket, men yter langt bedre enn eldre 1GHz-modeller. Det er ingen spilltelefon, men dere trodde vel alvorlig talt ikke at alle androidtelefoner, om de koster 1000 eller 5000kr skal alle nå knallhøye score i benchmark-tester? Er det fordi dere ikke klarer å teste smarttelefoner? Benchmark er liksom det eneste dere kan sammenligne på? Selv om dette er svært villedende. Ta Samsung Galaxy SIII som måler svært bra, bedre enn en del Tegra 3 telefoner. Likefullt spillstøtten så betraktelig mye svakere at mens Tegra-telefonen for helt fabelaktig grafikk, må SIII i de aller fleste tilfeller nøye seg meg samme spill og grafikk som andre telefoner som måler halvparten av av Quadrant-scoren.

     

    I Tipo er den samme prosessoren klokket til 800MHz, i ytelsesmålinger måler de likefullt svært likt og noen seire går til den ene og andre til den andre. Fordi det er samme GPU, RAM og skjermoppløsning.

     

    "Ja, den er solid og vanntett, men vi synes det er greit å tenke litt framover for å kunne holde programvaren oppdatert når du kjøper en ny telefon"

     

    Svært subjektivt, vennligst utdyp? Tror dere folk flest bryr seg? Hva med alle de fabelaktige oppdateringene som har ødelagt telefoner, ved å gjøre de trege og ustabile? Ref. Samsung galaxy SII og utallige HTC og Sony-telefoner. Vil du ha en ny opplevelse, skift launcher. Det er det beste tipset for de som ønsker forandring i opplevelsen etter noen måneder eller når man bikker året.

     

     

    "Investerer du i Defy Mini, får du en allerede utgått programvare"

     

    Utdatert? Synet deres på versjonnummer er utdatert. Spesielt det å klage på slikt når en tester en snart ett år gammel modell. Hvor nye modeller fra konkurrenter har samme innmat, bare litt dårligere batteri osv som nevnt over.

     

    Folk flest gir blanke i om den er 2.3, 4.0, 4.1 eller 4.2. Så lenge facebook osv fungerer. Og det gjør jo det. Samme apper vil støttes, dette går mer på maskinvarekrav fremfor versjonnummer. 2.3 er fremdeles den mest utbredte Androidversjonen. ICS, som dere forguder er jo 'utdatert' i den forstand at den er to versjoner gammel, og var jo ikke minst Android sin Vista. Ikke uten grunn at alle kom sent på banen med ICS, og svært mange har fått ustabile ICS-romer i produsentoppdateringer.

     

     

    Jeg fikk for noen måneder siden oppgradering til min telefon fra 2.3 til 4.0. Hva så? Først og fremst måtte jeg resette telefonen min til fabrikkkinnstillinger da den ble ustabil etter oppdateringen. Og ellers? Vel, samme spill, samme øvrige applikasjoner støttes og brukes. Facebook og spillene fungerer på akkurat samme måte. Intet nytt under solen. Litt annet utseende på standardlauncher, jeg bruker TSF uansett, og litt annerledes utseende på innstillingsmeny. Som man uansett ikke tilbringer tid i. Man har jo widgeter for en grunn.

     

    Om standardlauncheren ikke glir så glatt som en ønsker, kan en like lett skifte denne på samme måte som en skaffer seg en hvilken-som-helst app. Selv min snart 60 år gamle mor kjører ikke stadardlauncher. Selv ikke den dyre Samsung galaxy S3 sin launcher glir helt glatt. Men da dere testet den satt dere vel ikke med placebo-briller og trodde at all treghet hadde med CPU-en å gjøre? Nesten alle standardlaunchere har en del å gå på sammenlignet med de beste tredjeparts-launcherene. Både mht til ressursutnyttelse og tilpasningsmuligheter.

     

    Defy Mini med en tredjepartslauncher er en god opplevelse. De vil hverken kunne spille noen flere eller færre spill enn borparten i samme prisklasse. Det en må forstå er jo at de som kjøper en smarttelefon til 1000kr kjøper den jo selvsagt ikke med mål å spille grafikktunge spill. En helt kurant telefon, som også tåler en støkk.

  2. "Hadde bare Motorola ikke kjøpt prosessoren på billigsalg, kunne dette blitt veldig bra. Med en 1 GHz prosessor ville telefonen trolig vært rask, og den kunne blitt oppdatert til Android 4.0."

     

    Makan til trakassering og synsing uten kunnskap!

     

    Vet dere hvilken prosessor som sitter inni? Det er jo en 1GHz som er nedklokket.

     

    Nærmere bestemt en Qualcomm MSM7225A som anbefales av qualcomm å kjøres på enten 600, 800 eller 1000 MHz. Den er klokket til 600 Mhz i tråd med oppløsningen og pga økt batterilevetid. Samme prosessor er i mange telefoner klokket til 800-1000MHz når skjermoppløsningen er høyere.

    osv.

  3. Min mor leter etter en telefon hun kan bruke på fjelltur, dvs sprutsikker, og ikke nødvendigvis "rugged". Er det noen android alternativer for henne for en rimelig penge? Denne så iallefall ut som katta i sekken

     

    Denne er på ingen måte katta i sekken. Kjøp henne denne og legg inn en en launcher fra Google Play, som LauncherPro. Silkemyk opplevelse.

  4. Porteføljen er jo ikke svak, de valgte selv å droppe søksmålet. Ikke en del av en fredsavtale, men kanskje nok til å vise at de har langt mer å gå på enn apple, men velger å la være. Apple fikk jo nylig gjennom salgsstopp pga noe så banalt som bounce-effekten i slutten av en meny. Det Motorola kan gå på er langt mer omfattende og ikke minst vanskeligere for apple å omgå.

     

    Motorola viser klasse her etter min mening. Google hater jo patentkrangler, akkurat som oss forbrukere.

     

    Oppkjøpet av Motorola handlet langt i fra patentene alene. De to selskapene har satset mye sammen gjennom årene. Selv om det ikke er hva vi opplevde her i lille Norge, så var det Motorola som hjalp Google i å virkelig sette Android på kartet.

  5. Jeg kan forstå salgsstopp dersom hele OSet haddet sett likt ut, eller om enheten var identisk utformet, men å få til salgsstopp pga en bounce-funksjon!?

     

    Hvilke dommere går med på slikt? Det hele er jo latterlig fra ende til annen.

     

    Fjollete hele greia. Trodde forøvrig at det med SW-patenter kun sto særlig sterkt i USA? Det er jo ikke akkurat en funksjon heller og nesten alle tredjeparts-launchere tilbyr bounce-effekt. Dette er jo så tynt som fy!

     

    Med det sagt så er jo bounce-funksjonen fjernet i ICS-utgaven til Motorola for enhetene dette søksmålet opprinnelig gjaldt for.

  6. RARZ I (M med intel) er ikke ment som en high end telefon, det er det RAZR HD og HD MAXX som står for.

     

    Vet amobil om Motorola RAZR HD MAXX Developer Edition (Slitsomt å si) kommer i det hele tatt til Norge? Leste noen bekymringsverdige rykter om at den er ekslusiv til USA-Verizon! :-S

     

    Retail-utgaven av HD MAXX vil være Verizon-eksklusiv i en kortere periode til å begynne med. Developer edition av både HD (MAXX) og M er ulåste utgaver som selges av Motorola, skal dermed ikke ha noe med Verizon å gjøre.

     

     

    Prisen for denne RAZR i er nå 3325kr + frakt hos expansys.no som forhåndsbestilling. Herlig pris for helt ny telefon. En julegave i boks ;)

  7. Synd at de gikk for qHD-oppløsning på skjermen.. og selv om de ter kult at Qualcomm får konkurranse så er det litt problematisk med x86-arkitektur da eksempelvis Android 4.1 ikke støtter det enda.. :/

     

    qHD på 4,3" er absolutt godt nok etter min mening. Hadde skjermen vært større hadde HD-oppløsning vært mer interressant. Og det er jo det i RAZR HD på 4,7", som er den mest kompakte 4,7".

     

     

    På hvilken måte er ikke dette den perfekte telefon?

     

    Mtp utsalgsprisen, batteriet og skjermstørrelse ift hvor kompakt den er, ingenting å klage på her nei :)

     

    Knall hardware! Hadde de bare fulgt opp med software-oppgraderinger hadde jeg vurdert denne, men etter å først sist uke ha mottatt ICS til min Razr som jeg kjøpte i desember 2011 med lovnad om oppgradering i januar/starten av 2012 stoler jeg ikke på at man har en oppgradering innen påske... Motorola har noe å bevise før det står på min ønskeliste igjen.

     

    Motorola 'lekket' allerede ICS-oppdateringen i februar, men opplevde forsinkelser pga krangel mellom Google og et par av de største teleleverandørene i Europa.

     

    For litt over 100 dager siden fikk Motorola ny ledelse, tidligere Google-mann, og Googles toppsjef åpnet Motorola's pressekonferanse i USA for noen uker siden når de lanserte den to-eggede tvillingbroren M og storebrødrene HD og HD MAXX. De har lovt JB innen nyttår på disse nye modellene, inkludert i-modellen.

     

    Telefonen din har nå 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU, nøyaktig samme fw som ble sluppet i sommer andre steder. Den har vært klar lenge, og tilgjengelig på nett, bare litt byråkrati som har ført til forsinkelser her i nord vedr. utrullingen OTA.

     

    Med det sagt, var alle produsenter relativt sene med overgangen til ICS.

    Av eldre modeller jeg har hatt gikk Milestone fra 2.0, til 2.1 og deretter 2.2 på svært kort tid innen oppdateringene kom. På 2.2 var det merkbart at 256MB ram begynte å bli noe knapt.

     

    Om denne får pris rundt 3500 kr ved lansering, blir det et svært kurant valg. Koster 3200kr i England ved lansering.

     

    Blir spennende å se om utvilkerversjon av denne også kommer. Utviklerversjonen av RAZR M har samme utsalgspris som retail-utgaven, som er samme pris som RAZR i har fått i England.

     

    EDIT:

    Fikk nå sett dagens presskonferanse, rakk den ikke tidligere idag. La godt merke til ta han sa at denne vil komme med opplåsbar bootloader i markeder som tillater det, mtp teleleverandører. Så da er det stor sannsynlighet for at vi får mulighet for å åpne den her.

  8. Eh, jeg har motorola razr GSM, den har låst bootloader pga Verizon.

    Ingenting er endret her, de lover JB før jul, de lovet ICS før jul i fjor også, det er enda ikke kommet noe annet enn en leak til EU.

    Developer edition er en telefon uten garanti, du får kun kjøpt den fra statene med en heftigprislapp. Denne får du bruk for om du kompilerer dine egne kernels, fordi du er en av kanskje max 100 som har developer edition.

     

    Du får fremdeles ikke brukt custom kernels på vanlige versjoner, uten kexec som det tok 10 måneder å få til på gamle razr. Det betyr da at du må først boote vanlige OS'et så boote ny kernel oppå det gamle som er veldig effektivt (not).

    Tviler på at de endrer policy her og lar de som har kjøpt en EU telefon få låse opp telefonen sin. Tiden vil vise tho, HVIS de gjør det blir det kjøp.

    Men jeg kjøper ikke noe før jeg har sett det pga alle løgnene før, gidder ikke være andreklasse kjøper fordi Verizon brukerne i USA skal bli låst ned.

     

    Jeg krysser fingrene for at bezel-less Intel telefonen de kommer med er den nye Nexusen, 18 sept er annonseringsdato. Da blir det garantert kjøp.

     

    Dette blir et kortere innlegg enn opprinnelig - som ikke ble lagret av ukjent årsak :(

     

    Ja, utviklerutgaven av nåværende RAZR er ikke noe kupp. Vi får håpe at dette bedrer seg med Googles mann i kontroll. Virket slik mtp hvordan de formulerte seg på pressekonferansen. Også verdt å huske på at Motorola har gått gjennom store forandringer i år med endelig godkjent overtakelse og ny ledelse etc. Så satser vi på en bedre fremtid for selskapet og oss kunder :)

     

    Du har vel en nonefigs-utgave dersom kjøpt her. ICS er offisielt lansert for disse, men det ser ut som det går voldsomt mye byråkrati i oppdateringene. Utplukking osv Så ting tar tid. Det er to måter (muligens flere) å oppdatere til den offisielle på. Den ene er å endre region og ROM til en efigs-ROM og automatisk får ICS i OTA-oppdatering. Den engelske inneholder norsk. Den andre er å laste ned nonefigs-ROMen, som også inneholder norsk språk, og boote i recovery. http://forum.xda-dev...d.php?t=1837971

     

    Jeg er også svært spent på Intel-telefonen. Er vel den første Motorolaen med sterkt utviklerfokus i europa siden kameratelefonen Zn5.

     

    Skulle ønske Android ble mer likt gode gamle Windows mtp på oppdateringer. Er maskinvaren god nok, funker det. Så minstekrav til 2-3 år med driveroppdateringer fra hhv nvidia, qualcomm osv. Er ikke voldsomt fokusert på Androidversjoner selv da det meste av nye ting inkludert i nye versjoner er tilgjengelig via tredjepart, men det burde være bedre enn hva det er nå, uten krav til godkjennelse av teleoperatører etc. som i hovedsak vil selge inn nye telefoner med nye bindinger.

  9. Bare synd at Motorola ikke bryr seg om andre en de med Verizon/LTE modellen.GSM telefonene får oppdateringer flere måneder etter.Dette kombinert med en låst bootloader (igjen pga Verzion i USA) gjør at mange burde skygge banen.Hvis du ikke bryr deg om oppdateringer eller custom roms (dev miljøet er praktisk talt dødt) så er det nok en fin telefon.

     

    Kremt! Alle nye Motorolaer blir tilgjengelige i utviklerutgaver (developer edition) for avanserte brukere. Nå som den nye sjefen tok over for 90 dager siden, blir alt nytt. Alle de nye RAZR-modellene får Jellybean før jul. Nesten alle 2011-modeller får også Jellybean. Antageligvis blir det kun Motoluxe, av de tilgjengelig i Norge, som ikke får Jellybean. Da dette ville svekket ytelsen for mye.

     

    Den internasjonale utgaven av RAZR fikk ikke låst bootloader. Noen av de europeiske modellene fikk den låst pga krav fra operatør, som T-mobile. Det var også T-mobile som førte til forsinkelsen av ICS på RAZR i Europa, de kranglet med Google i flere måneder, da de ville prege den opp og ned i mente.

     

    De nye modellene får også nå 4G LTE i den Europeiske utgaven.

    2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

    3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

    4G Network LTE 700 / 800 / 1700 / 1800 / 2600

     

    Så Netcom sin 2600mhz er støttet av både RAZR HD og RAZR M, som er markedets mest kompakte 4,3" og med toppklasse batteri, CPU, GPU samt knallgod SAMOLED-skjerm til mellomklasse pris :)

  10. Dette er jo negativt. 'Etter'-resultatet kan jo alle oppnå allerede via automatisk volumutjevning. Dersom de vil ha dårlig og travel lyd vel og merke.

     

    Telefonen min har allerede automatisk volumutjevning aktivert på ringetoner når avspilt på telefonens innebygde høyttaler, men ikke på som standard på musikkavspilling hveken via den innebygde høyttaleren eller hodetelefonutgangen.

  11. Hei, hvordan er denne mobilen i forhold til Galaxy S2? Jeg har nå en iPhone 3GS, men kjenner den er meget klar for utskiftning. S2 er og et år gammel nå, men koster alikevell litt mer enn denne Huaweien. Hva bør jeg velge av disse to telefonene? Mobilen skal bare brukes til vanlig bruk. :)

     

    Denne vil gi deg en bedre totalopplevelse enn S2, spesielt siden ICS-oppdateringen på S2 er svært mislykket. Denne har ICS nativt.

     

     

     

    Nå skal ikke jeg gå altfor off-topic her, men har du prøvd RAZR? Jeg er enig i at den på papiret virker som en kanonbra telefon, men i bruk fant jeg den uendelig frustrerende. Specs er ikke alt.

    On-topic: Huawei ser ut til å ta nye steg i rett retning for hver nye telefon de kommer med, dette er slik jeg ser det en seriøs utfordrer til mange av de etablerte merkene i markedet!

     

    Hei! Ja, jeg har RAZR.

     

    Om du har testet den, vil jeg gjerne vite når du testet den og hvor? Butikkmodell? I så fall hadde den nok gammel programvare som var litt buggete, samme som når amobil, dinside, gsmarena og andre testet den. Likefullt et anbefalt produkt. Allerede i romjula 2011 kom ny programvare som fikset bugs, wlan problemer og hevet kamerakvaliteten betraktelig. Mao ble den dønn stabil og tar bedre bilder og video.

     

    Hva synes du var frustrerende?

     

    Om standardlauncheren ikke var noe for deg kan jo man alltids skifte, selv bruker jeg TSF nå, etter ha brukt LauncherPro de siste 3 årene.

     

    RAZR har bedre kalibrert skjerm enn Ascend, SII, Optimus 2X og Sensation av hovedkonkurrentene. Skjermen er hva man i hovedsak interagerer med. Den har også den beste hodetelefonutgangen, og jeg lytter mye til musikk. Ellers har den god nok CPU, GPU og RAM til å spille grafikktunge spill og store spill som GTA III og Max Payne. Kameret tar gode bilder, uten led-blitzen vel og merke, og på nyttårsaften kunne jeg for første gang vellykket filme fyrverkeri i farger mot den sorte himmelen. På tidligere mobiler og kompaktkamera har alt av fyrverkeri ellers blitt hvitt og hele bildet preget av støy. Smarte handlinger poppet opp i begynnelsen og ga meg tips og satt opp smarte regler for hva telefonen skal gjøre når for å spare på batteriet, samt at jeg selv har laget noen regler fra grunnen av. Senest i går overførte jeg en 40-45 sanger fra PC-en hjemme til telefonen via MotoCast, det var noen jeg savnet mens jeg var på farten.

     

    Skulle jeg kjøpt ny telefon idag,8 måneder senere, hadde jeg nok fremdeles valgt RAZR, men RAZR MAXX da dens batteri er så overlegent alt annet :)

    • Liker 1
  12. AudioV: Grunnen til at Razr (MAXX) ikke er med i sammenlikningen her er at den er forholdsvis dyr i forhold - her til lands koster den 3600 kroner fra billigste nettbutikk, 800 kroner opp fra P1. Fra Expansys koster den 3250 kroner ferdig fortollet, og er betraktelig nærmere, du mister imidlertid norske forbrukerrettigheter. Vi forholder oss for enkelhets skyld kun til norske priser.

     

    Hei!

     

    Prisene hos expansys er oppgitt inkl. moms (RAZR koster 2000kr eks moms, se parantes) og man har garanti og returnerer til norsk adresse skulle man ha behov for service. Akkurat nå 10% på alle Motorolavarer og dermed også fri frakt.

     

    Jeg har en vanlig RAZR og den støtter 64GB SDXC, husk at den og MAXX er identiske maskinvaremessig sett bort fra batteriet. Så det den ene støtter, støtter også den andre :)

     

    I mer tradisjonelle norske nettbutikker fant jeg RAZR til 3255 og 3343 hos de to billigste.

     

    @Necrodus: Info fra GSMarena; Protection Corning Gorilla Glass

  13. Kineserne setter de andre produsentene på prøve med sine billige og glimrende telefoner. Skjønner ikke at denne ikke fikk karakter 6, når det eneste som er å utsette er tastaturet og hjemtasten for nær skjermen.

     

    Flisespikkeri ja, men det er svært sjeldent at andre enn Samsung, Apple og HTC får 6 hos samtlige norske nettaviser for tiden ;)

     

    Denne er forøvrig konkurrent med Motorola RAZR XT910 (begge langt bedre enn slike som Samsung sin SII og HTC sin Sensation som ligger i noenlunde samme prisområde). Motorolaen har litt bedre skjerm (det er muligens samme skjerm, men ulikt kalibrerte farger og lysstyrke) har 16GB innebygget, er tynnere, og er utført i Kevlar i stedet for plastikk og koster 2500kr (Expansys, i både hvit og svart), samt kommer med ekstra applikasjoner som Motorolas egne Smarte handlinger, MotoCast og Webtop, så relevante konkurrenter har den. Med Swype inkludert, har man både god ordbok og sveipetastatur. RAZR støtter også SDXC med inntil 64GB så langt, vil forøvrig anta at denne Ascenden også støtter dette, om enn uoffisielt.

     

    Storebror RAZR MAXX med 3300mAh, er jo også en god kandidat til kr 3595 for de som ikke vil bruke 5000kr på en telefon, men likevel ha en nokså kraftig telefon, med stor skjerm og særdeles godt batteri :)

  14. Håpløs telefon. Elendig oppløsning ift skjermstørrelsen. Mali og dobbeltkjerne på 320 x 480? Eller for den del sammens med 512MB RAM. Ikke en eneste ting som kan utnytte en tredjedel av potensialet i Mali og dobbeltkjerne A9 over den oppløsningen. Snakk om å ikke se sine egne produkter i sin helhet.

     

    Hvorfor ikke en enklere Adreno/PowerVR på en 854x480 - eller qHD-skjerm? Evt. med enkeltkjerne på 1.0 - 1,5Ghz også for å kompensere prisen mot bedre skjerm.

     

    Beholdt de ingen kompetente folk etter de kjøpte ut Ericsson?

     

    Pinlig at den eldgamle DEFY (ca 1500kr) fremdeles er en bedre mobil, som også er offisielt støttet av cyanogenmod med Android 4.0 ICS. Kjører stabilt 1Ghz, og har like mye RAM som Xperia Go og GPU som passer ift resten av specs, og med langt høyere skjermoppløsning. DEFY+ bedre enn den igjen, og billigere enn Xperia Go.

     

    Motorola laget også en billigtøffing (Defy Mini) i januar i år med samme oppløsning (fordelt over riktigere 3,2") og RAM som Xperia Go, men de ga den en mer passende Snapdragon CPU nedklokket fra 1Ghz til 600 Mhz, og Adreno 200 GPU, da alt høyere er så ubegripelig bortkastet. Mini har også større batteri, 1650 kontra 1305 mAh, altså 26,5% høyere kapasitet, samt mer strømgjerrig CPU i Defy Mini. Vet Sony har jallet litt om at de skal være så mye mer strømeffektive med sine nye, men ingenting tyder på det.

  15. Håpløs telefon. Elendig oppløsning ift skjermstørrelsen. Mali og dobbeltkjerne på 320 x 480? Eller for den del sammens med 512MB RAM. Ikke en eneste ting som kan utnytte en tredjedel av potensialet i Mali og dobbeltkjerne A9 over den oppløsningen. Snakk om å ikke se sine egne produkter i sin helhet.

     

    Hvorfor ikke en enklere Adreno/PowerVR på en 854x480 - eller qHD-skjerm? Evt. med enkeltkjerne på 1.0 - 1,5Ghz også for å kompensere prisen mot bedre skjerm.

     

    Beholdt de ingen kompetente folk etter de kjøpte ut Ericsson?

     

    Pinlig at den eldgamle DEFY (ca 1500kr) fremdeles er en bedre mobil, som også er offisielt støttet av cyanogenmod med Android 4.0 ICS. Kjører stabilt 1Ghz, og har like mye RAM som Xperia Go og GPU som passer ift resten av specs, og med langt høyere skjermoppløsning. DEFY+ bedre enn den igjen, og billigere enn Xperia Go.

     

    Motorola laget også en billigtøffing i januar i år med samme oppløsning (fordelt over riktigere 3,2") og RAM som Xperia Go, men de ga den en mer passende Snapdragon CPU nedklokket fra 1Ghz til 600 Mhz, og Adreno 200 GPU, da alt høyere er så ubegripelig bortkastet. Mini har også større batteri, 1650 kontra 1305 mAh, altså 26,5% høyere kapasitet, samt mer strømgjerrig CPU i Defy Mini. Vet Sony har jallet litt om at de skal være så mye mer strømeffektive med sine nye, men ingenting tyder på det.

    • Liker 1
  16. Nå er det ofte at man kan kjøpe på større batteri på de mobilene som har utskiftbart batteri. Eks Samsung Galaxy S II med 3500mAh batteridqnmz4.jpg

     

    Ikke noe nytt det, men husk på at mange av eksterne man kjøper kan være jallaballa kvalitetsmessig. Jeg har selv kjøpt batteri oppgitt å være 3500 mAh som ble utladet eter en times prating, og den illustrasjonen din var slettes ikke pen. SII har offisielt eksternt batteri som bygger den ut til ca 1cm over hele fjøla, kapasiteten på dette er ca 2000 mAh (same om standard Motorola Atrix med andre ord) men det selges ikke i alle land telefonen selges i, av en eller annen grunn.

  17. Metall og aluminium? Trodde aluminium var et metall ;)

     

    Jada :p Stål og aluminium var det vel jeg mente.

     

     

    Sikkert fin denne, men hvorfor kunne ikke Motorola tatt ett skritt videre og sikret denne mot vann og støv. IP67-sertifisering bør være et minimumskrav til alle mobile enheter som er beregnet for utendørs bruk.

     

    Hadde vært flott om alle telefoner var helt vanntette for den del, men rent praktisk og teknisk er det ikke så lett å få til. Samt å få det til å se bra ut.

     

    Motorola DEFY og DEFY+ er jo IP67-sertifisert Androidtelefoner.

     

    For å bruke DEFY som eksempel for Snobjorn.

     

    NOen som vet hvordan motorola har vært ang. root tidligere?, er det sansynlig at vi kan roote denne ?

     

    Har vært ganske utbredt og svært enkelt. Selv på lille, og rimelige, FlipOut.

     

    DEFY (original), samt Milestone, FlipOut og mange andre, er kompitabel med applikasjonen Universal androot. En applikasjon - kjør - 'Root :-)' - og telefonen er rootet. Unrooting gjøres i samme app - 'UnRoot :-('. Deretter suser man opp hastigheten fra 800 MHz til 1GHz eller 1,2GHz via Milestone Overclock-applikasjonen.

     

    En eller annen knall overklokket den til 2GHz, men da ble den noe ustabil :tease:

     

    Nyere telefoner som Motorola Atrix er lette å roote de og.

×
×
  • Opprett ny...