Gå til innhold

ccm800

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ccm800

  1. Jeg kjøpte i går en Maxtor 160Gb S-ATA disk. Jeg partisjonerte den og innstalerte Win XP pro på den (med sp1).

    Etter hvert skulle jeg ut en tur så jeg slo av pcen, når jeg slo den på igjen ville den ikke starte..

    Det kommer opp en feil melding om at filen hal.dll mangler og at jeg må kopiere den å legge den inn på ny??

     

    Når jeg prøver og gå inn i recovery consol låser maskinen seg og når jeg prøver å innstalere XP på ny låser den seg (Pcen låser seg når det står "cheking disk" eller noe i den duren)

     

    Noen som hvet hva som kan være galt??

  2. og hvor i all verden har du fått vite det? Sapphirekortene har ikke vært modbare etter første leveranse, så det virker litt søkt. Tror det ikke finnes modbare lenger, selv de fra Connect3d går det ikke lenger med.

     

    Sorry... :-?

    kan du forklare kordan eg har fåt moddet mitt da????

  3. Moddet til 9800 8) Tjente nesten 1000 poeng i 3d mark 03. Men etterhvert har det begynt og komme prikete firkanter i et sjak mønster på skjermen :cry:

     

    De firkantene dine kan vel ha noe med at du klokka rammen din litt for langt skal jeg tro.. klokk den ned til 300 så se om det forsatt er firkanter :wink:

     

    Når jeg modda kortet tok jeg vekk klokkinga... Hvor kan jeg laste ned modde driver bortset fra Omegacorner??

  4. Det kalles "artifacts" og kommer av at ca 40% av 9500np med 9700pcb har defekter i de fire utelukkede pipelinene. Du må nok klare deg med originaldriverne. Du kan jo alltids prøve 9700 mod`en, men jeg tviler sterkt på at den vil fungere noe bedre. Og til slutt...du har vel ikke klokket kortet..? Det kan også skape artifacts selv om driveren fungerer greit.

     

    Jeg tenkte og først at det var "artifacts". Men det jeg synes er litt rart er at det er ikke slik i alle spill. C&C Generals, UnrealII og Ravenshield går fint. Men ikke CS og Battelfield.

  5. Har fått moddet mitt Sapphire Radeon 9500np til 9800. Etter at kortet var ferdig moddet kjørte jeg 3d mark03. Scoren gikk der opp med ca 1000 3d Marks :woot:

    Men når jeg startet opp Battelfield dukket det opp prikete firkanter, i et slags sjak mønster.

     

    Er det noen som har opplevd det samme? Er det noen måte og fjerne disse firkantene uten om og fjerne moddingen?

  6. Jeg har et MSI 6737 hovedkort som støtter SD og DDR ram. Og jeg lurer på om dette hovedkortet har vanvitig dårlig ytelse.

    Jeg er klar over at Celeron "sug". Men er det normalt og bare få

    2500 poeng i 3D mark 03.

  7. Jeg tenkte og kjøpe meg et nytt hk. Abit BH7 har jeg sett er sterkt anbefalt til klokking, men det har ikke dual DDR. Har dual DDR mye og si på ytelsen i spill?

    Er det noen andre rimelige og brae hovedkort som ikke koster så mye over tusen lappen.

  8. jeg kjøpte for en stund siden et 9500 non pro kort, når jeg satt det inn i maskinen så ville den ikke starte. Jeg prøvde og ribbe alt av IDE enheter ut av maskinen for og se om den startet. Men nei. Til slutt kjøpte jeg meg en 400Watts PSU og da funket alt flott. Jeg hadde og en Q-tech PSU på 350Watt.

  9. Jeg har en Celeron1700 som jeg kjører på 118mhz fsb helt stabilt. Men om jeg setter fsb'en opp i noe særlig over dette restarter pcen etter en liten stund i Battelfield1942. Cpu'en har aldri kommet på over 45 grader og briksettet har aldri vært varmere en 40grader. Så jeg lurer på om det kan hende at PCI hastigheten blir for høy??

    Ville det hjelpe om jeg hadde PCIAGP lås?

     

    Jeg har minne på 11 i forhold til FSB

×
×
  • Opprett ny...