Jump to content

Mipmip

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man er ikke sheep bare fordi man ikke tror på konspirasjonsteorier, man er bare mer opplyst. Jeg tror på månelandingen og at jorda er rund også, bæbæ?
 2. Er han religiøs? Hvis ja, skjønner han seg på Gud (hans logikk)? Uansett, jeg kan ikke forstå hvordan noen kan tro på en god gud.
 3. Typisk menn også. Dere skjønner aldri problemene før det blir stygt, først DA lytter dere og gjør en innsats. Slik denne tråden viser. 😉 Man er to i et forhold.
 4. Jeg ser på dette som en dugnad. Skal vi ikke betale for det vi allerede har råd til å betale for så går enda flere bedrifter og arbeidsplasser i dass pga løpende utgifter som ikke opphører som f.eks. husleie. Det som da skjer er at flere får dagpenger og resultatet er at du heller betaler for dette via skatteseddelen eller via mindre oljefond/pensjon. Jeg bryr meg ikke om jeg må betale forsikringer på bilene, veiavgift, treningssenter, osv i denne perioden. Det sagt, jeg synes ikke det skal være mulig for ledere og direktører å ta ut millionlønn og utbytte det året eller årene etter deres medlemmer betaler for at bedriften ikke skal gå konk. Men fordi jeg ser på dette som en dugnad synes jeg også utleiere skulle gjort det billigere å leie i perioden butikkene ikke har inntekt. F.eks. Olav Thon kunne senket leien til butikkene på sine sentre og kommunen som kanskje krever leie av han igjen kunne senket sin leie. Det føles ikke rettferdig at det bare er mannen i gata som skal betale for stengte butikker. Håper de rikeste ikke nå krever full leie samtidig som de slipper utgifter til vektere, renholdsarbeidere, strøm, osv. Disse sparte pengene må fordeles og ikke puttes i egen lomme.
 5. Verden styres av tall, eller penger om du vil. Et menneskeliv er verdt en viss sum i en gitt situasjon og kan variere veldig. Livene til forskjellige folk har også varierende verdi i forhold til hverandre. Verdien varierer igjen etter hvem som skal sette verdien på det aktuelle livet og er i høyst grad subjektivt, men ofte kan det fastsettes en verdi objektivt f.eks. etter hvilken samfunnsnytte livet har. Sånn har det blitt, det er ikke mord. Vi har kommet dit at vi føler ting er mord dersom man ikke gjør hva vi kan for å redde liv hvis livet kan reddes. Men når man har ti liv å redde men bare penger nok til å redde ett liv, må man veie livenes verdi opp mot hverandre. Samfunnsnytten til en senil 80-åring er dessverre mindre enn en bedriftsleder i 40-åra som har 200 ansatte, så objektivt er det ene livet verdt en høyere sum enn det andre. Hvis jeg blir påkjørt i morgen og blir lam faller min objektive verdi betraktelig. Så, når man da stenger ned hele landet og sender folk ut i uløkka, bruker opp pensjonsfondet til de unge (urealisert kapital, men la gå), folk mister jobben og vil få store problemer som igjen kan skape ekstremt negative ringvirkninger, og mange unge vil ta livet sitt... for å redde noen eldre... mener du at det er verdt det? Så lenge vi ikke kan redde alle må vi vurdere hvem vi skal redde. Det er ikke mord, selv om vi kunne reddet flere eldre liv på bekostning av mange unge liv som ville forsvunnet enda mer indirekte ved f.eks. selvmord. Vi sender ikke bestemor ut i skogen for å bli spist av ulven, men vi lar naturen gå sin gang. Fordi vi ikke har råd til å redde de eldre fordi det går på bekosning av resten av folket. Man kan mene det er helt grusomt, og det er det selvfølgelig, men vi har alle en verdi og pengepungen er ikke utømmelig. Vil du ikke at det skal være penger igjen til å behandle ditt dødssyke barn dersom det havner på sykehus om 6måneder fordi pengene ble brukt på å redde en 80-åring fra Corona og oljefondet ble brukt på tiltak for å redde bedrifter (det ville mest sannsynlig ikke skjedd, men spørsmålet er for å vise at et liv har ulik verdi)? Eller direkte, ville du syntes det var ok om man koblet ut den senile 90-åringen i respirator fordi barnet ditt kom inn på sykehus og trengte respiratoren istedenfor? Jeg er selv i risikogruppen, men har skjønt at dette blir veldig vanskelig for veldig mange unge dersom vi prøver å redde alle. Italia måtte også innføre visse restriksjoner og da var det tydelig at liv over 60år var verdt mindre enn et liv under 60år. Sånn er det og man må nesten bare godta det først som sist. Jeg er mindre verdt enn veldig mange andre og er forberedt på at jeg må ofre livet mitt for at andre skal få leve.
 6. Jeg har vært med peniser som bøyer omvendt av deg (nedover) og som står mer rett ut fra kroppen. Jeg foretrekker HELT KLART en pikk som din! Da kommer jeg lett i alle stillinger. Ja, selv bakfra, selv om man kanskje ikke skulle tro det. At du blir så stiv er også et pluss! Ikke tenk på det som en hindring. Man kan tilpasse de fleste stillinger!
 7. Beklager at jeg sier det, men det der høres helt forferdelig dårlig ut... :s Problemet er ikke bare at du ikke vet hvor klitoris er, men herregud, det MÅ du lære deg!
 8. Jeg lurer på hvordan jeg skal reagere på typen's hverdag. Han er snill osv., men det er noe som ikke stemmer. Han er ofte trist og lei. Sier han er sliten selv om han bare har sovet hele dagen. Han trener aldri og spiser fryktelig usunt, BMI på over 30. Det kan gå uker der han kun går ut av boligen for å handle mat. Han orker sjeldent å møte andre mennesker, også inkludert meg. Han studerer, men etter 6 år på universitetet kommer han "bare" til å gå ut med en bachelor. Han har ikke hatt jobb ved siden av studiene sine de siste årene. Jeg tror han er veldig deprimert, men da jeg foreslår at han burde oppsøke profesjonelle så blir han enten aggressiv eller så sier han at det er sikkert en god idé, men så gjør han ikke noe med det. Hva kan jeg gjøre med dette? Jeg vil ikke gi opp, men jeg er redd for hvordan ting skal blir videre. Fremtiden blir jo påvirket økonomisk også, ved at han har så mye studiegjeld og kanskje ikke er arbeidsfør?
×
×
 • Create New...