Gå til innhold

KennethA

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KennethA

  1. Jeg har nylig kjøpt en Multicom Xishan W150E uten OS. Jeg installerte dermed Windows 8 Enterprise (90-dagers trial). Jeg installerte så driverne som fulgte med PCen, men dette måtte gjøres ved å kjøre programmene i kompatibilitetsmodus siden driverne (selvfølgelig) ikke fungerte med Windows 8 (vet ikke om dette kan ha noe å gjøre med problemet).

     

    Problemet jeg nå sitter igjen med er at Windows Explorer plutselig lukker seg for så å starte opp igjen. Dette skjer helst mens jeg fører over filer osv. eller bare bruker Explorer vanlig. Når Explorer har startet opp igjen, så er alle Explorer-vinduene lukket og alle overføringer avbrutt, noe som gjør det umulig å føre over større filer som filmer osv til eksterne medier. Det dukker ikke opp noen feilmeldinger eller lignende, og problemet kan forekomme så ofte som hvert andre minutt. Hvis jeg ikke bruker Explorer, så trenger det ikke å skje i det hele tatt.

     

    Jeg har installert alle oppdateringer som finnes til maskinen i Windows Update og jeg skjønner ikke hvor problemet ligger ettersom jeg aldri har opplevd det før og siden det ligger få problemer som dette ute på nettet fra før av (med Windows 8).

     

    Setter stor pris på alle svar.

  2. Skal det være noe poeng i å lage en ny konsoll, så må det være noe nytt som den andre ikke har. Det eneste jeg ser på dette som er ultra HD (eller bare høyere oppløsning), men det er fortsatt en stund til dette er standard på TVer, så tviler sterkt på at det kommer en ny konsoll fra Sony på kanskje et par år. Men vi får se hva de finner på....

×
×
  • Opprett ny...