Gå til innhold

gurban36

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gurban36

  1. Har selv prøvd smartbuy ved brenning av dvd-film, det funker ikke bra. Invester i kvalitetsplater når du skal brenne film. Kan jo være andre grunner, men prøv å brenn med eks. verbatim og se om det funker bedre.

    At den spiller bra på pc-en betyr ikke at den vil funke på standalone-spillere. Dvd-rom er generellt mer tilgivende (bedre) enn vanlige dvd-spillere.

  2. Skal teste Smart-Buy's 2x dvd-r plater snart (forhåpentligvis)

     

    Styr unna Smartbuy dvd-r 2X på Dru500a, dette er 1X plater laget av prodisc som er kranglete, ihvertfall på film. Kjøpte disse på komplett som tror de selger 2X, står ingenting på pakka eller platene.

     

     

    Funker i 2X på min brenner med 2.0f firmware :lol:

     

    Gratulerer, da har du vært heldig med dine plater. Dette er problemet når man kjøper tomplater fra firma som ikke lager platene selv. Man vet ikke hva man får. Ikke bli overrasket om de ikke funker neste gang du kjøper en ladning. Smartbuy (og mange andre) er bare "noname-plater" i fin innpakning. De kjøper plater fra andre produsenter og slenger på sin logo.

    Hva med å sjekke disc-id`en på platene dine. Tør vedde på at den er forskjellig fra id`en på drittplatene mine.

  3. har fungert flott for meg, med min Pioneer dvd brenner.

     

    De har ikke en faket id som noen antydet i et av innleggene over

     

    Nei, id på plata er ikke faket, men jeg har vært borti smartbuy 1x plater som er solgt som 2X plater. Altså sier innpakningen 2X men platene er sertifisert for 1X. Disse platene har dessuten vist seg å være crap. Ingen grunn til å kjøpe disse nå som de store elektrokjedene har begynt å selge verbatim og andre kvalitetsplater rimelig!

  4. Ser ut til at de store elektrokjedene har fått fingern ut av ræva angående dvd plater. Har nettopp landa en ladning Verbatim Dvd+r 4X til 29kr stk på Lefdal i Trondheim. Ikke kjempebillig, men ihvertfall bedre enn Komplett. (PS De hadde oxo verbatim 2,4X dvd+r til 20kr stk).

  5. seriøst, mann. tror du vi er helt idioter her?

     

    nero oppgraderes kontinuerlig.

     

    Med fare for å bli kalt idiot: Men om platene deres virkelig er 4X sertifiserte, må dere ha problemer med brennerprogram eller brenner. På Sony brennerne måtte vi ihvertfall ha firmware oppgradering for å brenne 4X på dvd+r. Uten om jeg vet om dette behøves på Nec sine brennere. Sjekk oxo media-id på platene for å være dønn sikker på at platene er 4X, flere butikker langer plater med feil merking (eks komplett med sine møkkaplater fra smartbuy). Lykke til, kjipt å ikke få utnytta farta når man har den inne!

  6. Hadde vært kjekt om dere hadde sjekket media-id på platene og lagt ut denne informasjonen på nettbutikken. Skal man blåse av 600kr på tomplater er det kjekt å vite eksakt hvilken dye det er på platene. Prisen er jo grei (til å være norsk pris) om vi snakker om "seriøse" plater.

  7. Rally Trophy(RT) er uten tvil det beste rallyspillet til PC. Bra grafikk, sinnsyk fartsfølelse og realisme. Spillet har også meget god force feedback. Ingen over, og ingen ved siden...

     

    Vel, vel. Joda Rally Trophy var greit nok det, men du glemmer å nevne at dette spillet er fryktelig kort. Litt kjipt at det er over når man begynner å bli varm i trøya. Men greit nok om man får tak i det til en billig penge.

     

    Tror nok at colin 3 blir best, om man får luka vekk de åpenbare manglene i x-box og ps2 versjonen.

     

    Vil også slå et slag for "British Rally Championship", selv om dette begynner å bli gammelt (og vanskelig å skaffe). God trening for de med ratt, noen av brettene er 20-30 minutter lange!!!

  8. Både komplett og multicom selger Verbatim 4X, men de er fortsatt litt dyre. Dessverre er Norge en sinke på dette i forhold til andre land, feks Sverige hvor kvalitetsplater er mye billigere. Vil nok forandre seg når volumet går opp. Norske forhandlere skal være glade for 200krs grensa på toll!

  9. - Snart kanskje, Mitsubishi skal visstnok ha en 16x brenner på gang, blir sikkert en stund til.

     

    - Ja, bruk DVD X COPY

     

    - Ja, bruk to dvd plater, om man er driftig kan man selv fjerne ekstramateriale, uønskede lydspor osv, og på denne måten få redusert filmen inn på en plate UTEN å ødelegge kvaliteten på bilde. www.doom9.org

     

    - Som regel takler standalone spillere begge formater, dvd+r kan gi problemer på gamle spillere.

     

    - Stor uenighet! (multibrenner er kjekt!)

     

    - Et kjent merke som passer din lommebok og behov

  10. Bare lurer på hvor alle får det fra at det er prisforskjell på -r og +r plater?

    Jeg kjøper begge deler, og må ærlig inrømme at jeg betaler samme pris uansett format...er det jeg som kjøper på feil sted da?

     

    Er enig med deg, muligens at det var ganske stor prisforskjell før, men dette ser ut til å ha jevnet seg ut endel den siste tiden.

  11. De SmartBuy platene hadde media ID:PRODISCG02.

     

    Da er det håp....de funker fint iallefall.

     

     

    Vil bare nevne at mine Smartbuy plater (2X,dvd-r) hadde

    media id:PRODISCG01, altså 1X plater. Altså feilmerking fra butikkens side. PS: Mine Smartbuy plater funker ikke fint. Ingen grunn til å bruke penger på disse drittplatene når kvalitetsplater bare koster 3-4kr mer pr plate (Verbatim dvd+r vs "Smartbuy" dvd+r på komplett). Smartbuy er bare noname-plater i fin innpakning!!

×
×
  • Opprett ny...