Gå til innhold

Centy88

Medlemmer
  • Innlegg

    1 006
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Centy88

  1. Vil helst ha 4^4 og mer power. Men kjører lite bor i oslo sentrum så egentlig ikke vits, ingen hytte har jeg heller.

    Andre som har prøvekjørt den nye eller og kan sammenligne med gamle. Long range highland blir for dyr

    • Liker 1
  2. Ny Model 3 Highland standard range 2024 model til 379 000 eller

    brukt Model 3 2021 Long range 4 hjulstrekk (Facelift med varmepumpe osv ) til 350 000- 380 000 (KM stand ca 50000) 

     

    Hva ville dere valgt ? Har prøvekjørt nye Model 3 og den var veldig fin. Lite støy, bra demping finere interiør og ratt.

    Lydanlegget var bra på Standar rangen og kvikk nok. 

  3. Hei Folkens. Jeg har bestilt en ny Macbook Air M2 min første mac hos dustin.no

    Den koster 17995,- drit dyrt jeg vet. Men saken er at jeg bestilte den med 16gb ram og 512gb hardisk pga jeg vil beholde den noen år

    og jeg vet at 256gb hardisken er tregere. 

     

    Jeg fikk ordrebekreftelse på epost og har den på Min Side hos Dustin. Nå når jeg trykker inne på samme som jeg har bestilt så står den nå som 16gb 256gb til prisen jeg handlet for 17995. Ikke søren om at jeg betaler den summen for mindre hardisk.

     

    Min ordre her: Slik jeg ser det har dustin nå solgt meg denne varen til den prisen og specsene som jeg bestilte på. Det er jeg sikker på at forbrukertilsynet er enig også reglene rundt det. 

     

    Linken til varen i dag

    https://www.dustinhome.no/product/5011301075/apple-macbook-air-2022-midnatt-m2-16gb-512gb-ssd-136

     

    Dustin.jpg

    • Hjerte 1
  4. cosmic1981 skrev (5 timer siden):

    Spillhjertet mitt sier "kjøpt det, kjøp det nå!". Det samme spillhjertet sa det når Bloodborne og Dark Souls 3 kom ut. Jeg kjøpte begge de da de kom ut og Demons Souls til Ps5. Det jeg har kommet lengst i er Demons Souls, og der står det:

    progress 2%

    Så igjen er jeg redd for å kjøpe en hyllevarmer. Det ser ut som et mesterverk og er nok mesterverk. Men det sitter en liten på skuldra mi som sier nei. Så pr nå så kommer jeg til å vente litt, og det er fordi et visst bilspill jeg har sett frem til lenge er like rundt hjørnet. Og forrige Gran Turismo har jeg spilt mye. Kan overhode ikke sammenlignes med From Soft spill, men det er noe med å bruke mye tid på å style bil, kjøre bil og knuse brodern på Alterec Valley.

    Heldigvis blir ikke spill borte med tiden, jeg kan neste love nå at Elden Ring vil vinne plass i hylla mi, men ikke akkurat nå, men forhåpentlig før Breath Of The Wild 2 kommer..

     

    hva 2 % I Demons Soul i alle dager. Kanon spill, du gir opp for lett 

  5. Serpentbane skrev (11 minutter siden):

    Er det en oppfølger i den grad at man må spille det første for å ha fullt utbytte av nr to, eller er det to adskilte historier? 

    Nei må ikke spille enern først. Men som alltid så er det en fordel å få meg sitt litt bakgrunns historie og forstå verdenen.

    1ern er såpas kul at man burde spille det uansett 

  6. leifeinar skrev (17 minutter siden):

    Minner det om last of us? eller days gone?

    Meh, er jo zoombier her også. Men det er mer fart og parkour oppå tak over og under. Masse challenges og bra historie på 1enern. Jeg vil si spillet er en klassiker og overrasket mange da det kom ut. 

    Og lyddesignet her er helt insane. Får sånn creepy nostaligisk følelse gjennom spillet Bare skru opp å hør 

     

  7. henrikrox skrev (På 24.9.2021 den 22.15):

    Ikke veldig relatert til ps5, men siden jeg ikke har rørt et spill på noen år, og last of us har vært mitt favorittspill gjennom tidene så spilte jeg 2'ern og 


    SPOILERS!
     

      Skjul innhold

    Utrolig hvordan historien setter stor på deg. Jeg ser mange i etterkant er forbanna for at joel dør, men det føler jeg selv, setter ganske godt premissene for de som blir en revenge tokt for Ellie. Det første spillet havner i stor grad av at Joel åpner seg og blir litt menneskelig, og det er litt trist å se Ellie går i motsatt retning, hvordan folk blir drept, alle hun mister, og for hva da?

    Jeg sitter med litt mixed feelings angående abby, i starten er man jo litt små irritert for å spille hu, men abby er ganske lik joel i 1'ern at hun starter å bry seg.

    Mye tanker om spillet, om spillet egentlig trengte en oppfølger er jo litt diskuterbart, men alt i alt, en flott opplevelse.

    PS: Sterkeste scenen i spillet må være når Tommy kommer på besøk. Fyren ser helt ødelagt ut, mista kona, mista broren sin, og han ber om at jobben blir fullført. Hele greia er bare nitrist

     

    Last of us 2 er et mesterverk. Spillet ser og flyter veldig bra på ps5 også med oppdateringen.  Hvert fall med Oled og lydanlegg, noe av det beste jeg har spilt

  8. Avean skrev (35 minutter siden):

    Må si meg vanvittig imponert over hva man får med Playstation Plus på PS5. PS4 Greatest Hits collection. Får jo alle de største spillene på PS4 inkludert 😮 

    Du må skaffe deg Last of us 2 ved siden av. Er det beste, magisk også 60fps er som et Ps5 light spill.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...