Gå til innhold

Laohn

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Laohn

  1. så de har bare slått av alt uten å gi nærmere forklaring? eller kanskje hele greia krasja av seg selv da det er lørdag og sikkert stort trykk? var inne tidligere i dag...

     

    jojo, startet nedlastning ab bf4 betaen.... frister lite med storymode her også...

    Akkurat det der som irriterer meg litt. Spillet er nesten som et MMO så burde vært noe form for driftsmeldinger. Har vel vært nede i flere timer nå uten et eneste ord fra dem.

  2. Akkurat nå så er det rimelig store lys som flyr rundt på himmelen rett over huset. Jeg teller 3 og det er veldig stor avstand mellom de og de holder på i ulik hastighet. Iblant latterlig kjapt og den ene stoppet rett ovenfor huset mitt.

     

    Tenkte jo først lyskastere fra klubber men oppfører de seg slik ? Det er ikke noe mønster engang, og når den ene stoppet rett ovenfor meg så skjønte jeg ingenting. Det er ikke skarpe lys men veldig svake lys.

     

    Folk sier dem har sett dette i 7år og ingen vet hva det er for noe, fleste bare holder munn om å uttale seg for mye om dette. Alle tenkte jo lyskastere men de oppfører seg for rart til å være det.

  3. Siste episode virket paret veldig oppriktige men samtidig klarer jeg ikke å fatte at ingen tenker tanken på å montere webkamera og faktisk prøve å finne bevis for alt dette. Det hørtes ut som ting foregikk hver kveld i det huset. Showet bare hører på de som blir utsatt, lager en rekonstruksjon og så leier inn en klarsynt som finner utav ting.

     

    Det er alltid imponerende hva klarsynte klarer å finne da selv om de gjør feil, men det må da være en måte å klare å bevise at dem faktisk har disse evnene. Har hørt tilfeller hvor politiet leier inn klarsynte for hjelp, men har ikke hørt om tilfeller hvor det har hjulpet selv om i show som "Jakten på den sjette sans" så har klarsynte klart å finne begravde mennesker midt inn i en ørken på millimeter presisjon.

     

    Dette her blir som religion egentlig, mange mennesker liker å tro uten støtte for noe som helst bevis.

  4. Jeg har trent både Taekwon-do, BJJ, og MMA, og det er ingen tvil om at MMA er det mest komplette du kan drive med innenfor kampsport.

     

    Mao du mener alle kamsporter er bra da ? Siden MMA tar for seg flere elementer fra nettopp kampsportene du tar opp her. Jeg har trent Taekwon Do tidligere og trener nå MMA samt Kung-Fu. (Merkelig kombo jeg vet). Hva som er best ? Ingen, alle har styrker og svakheter. Det gode med tradisjonell kampsport er at du lærer deg teorien og vitenskapen bak kampsport noe jeg mener er superviktig for å utvikle deg som en dyktig kampsportutøver.

     

    MMA har sine styrker med at de fokuserer 100% på fullkontakt noe jeg mener er superviktig for selforsvar. Det sagt, kun MMA så lærer du veldig basics kampsport avhengig av hvor du trener hen selvsagt. Men det er en grunn til at det gjerne tar over 10år å få sort belte i kung fu og 3-4år i Taekwon Do. Det er så utrolig mye å lære så å si "Jeg har trent kampsport X i 1år og den er ubrukelig". Det er bare tull siden det er kun deg som utøver som avgjør om teknikk er ubrukelig eller ikke.

     

    Masse spark i taekwon do er knallbra, men ikke til alle situasjoner.

  5. Skjønner meg ikke på voksne folk som det der kan skrive sånt. Er det hele tatt tilgjengelighet og pris som er det store problemet med piratvirksomhet ? Virkelig ?

     

    Piratvirksomhet har eksistert helt siden internetts fødsel. Og det kommer også til å fortsette både med film, musikk og spill sålenge det ikke er noe konsekvenser for privatpersoner å laste ned.

     

    Hvem her laster vel ikke ned nyeste tv-serier fra thepiratebay ? Nye dvdrips eller blu-ray rips ? Kan garantere ISP'er i Norge sitter med infoen men det er jo ingen lov imot det. Hva ellers sitter norske folk med fiberlinjer for ?

     

    Jeg hater uvitenheten og nerder som skal fyre seg opp mot piratvirksomhet og legger skylden på film/spill/musikk bransjen når feilen er helt klart oss.

     

    Såklart kan en tjeneste som Spotify lette på piratvirksomhet på musikk, også en tjeneste som Netflix for filmer. Men det vil ikke løse problemet. Sålenge det ligger der ute gratis og uten konsekvenser for folk flest å laste ned så vil problemet vedvare.

     

    Er piratvirksomhet så forbannet stort problem så la nå politikere i Norge innføre en lov mot det. ISP'er vet hva folk bruker båndbredden til.

    • Liker 1
  6. MP3 bruker Euphoria og er ganske nyskapende faktisk. Det er det mest realistiske man får i et spill per dags dato. Stranglehold brukte Havok noe som er ganske utdatert.

    Gjennomførte spillet igår og det var egentlig en forferdelig opplevelse.

     

    Spillet er nyskapende med skytingen og animasjonen men historien er kjedelig og det er uendelig med fiender som du bare skyter ned. Det er absolutt en av de kuleste shooterne jeg har spilt men samtidig blir man lei når samme fiendene kommer på nytt og på nytt.

  7. det er så mye rart med spillet og kvaliteten er skikkelig lav.

    Lyst til å utdype? Av det jeg har spilt til nå så er inntrykket mitt ganske anderledes. Hva er rart, og hvordan definerer du kvalitet?

     

    Skal gå gjennom detaljert, jeg har spilt MMO i mange de år så her har jeg litt å klage på.

     

    Cutscenes: Modellene ser merkelige ut og klarer ikke å vise noe som helst ansiktsuttrykk samt dem heller ikke snakker. Så når folk snakker til deg som spiller står du der og ser psykotisk ut.

     

    Karaktereditoren: Du kan velge mellom 5-6 ansikt og noen ytterst få ansiktsdetaljer samt klær som er tatt utifra 80-tallet. Jeg klarte ikke å lage en eneste karakter som ikke ble noe annet enn forferdelig. Hva skjedde med Age of Conan karaktereditoren som hadde millioner av valg ? Det var slidere og ufattelige mange ting å stille på ned til muskeltoningen din. Er dette jeg mener, Age of Conan hadde utrolig mye bedre system for dette så hvorfor aksepterer folk dette uten å klage ?

     

    Animasjoner: Dette trekker veldig ned, det setter punktum på setningen som minner meg om at dette er B-Produksjon. Sorry hater å skrive dette men hva i pokker har dem gjort fra å gå fra Age of Conan som så nydelig ut til dette ? Også i kampsystemet er bevegelsene helt bak mål og gjør at kamp ikke virker særlig spennende.

     

    Omgivelsene: Mange her skriver at de lar seg imponere av settingen, vel begrunn det mer for jeg klarer ikke å se det. London og Seoul er i nydelig grafikk greitnok, men du kan ikke bevege deg annet enn i en retning. Og de byene her skal være ekstremt aktive med liv men NPC'ene som er plassert her er statiske modeller. Dem gjør ingenting. Oftest står dem og ser på hverandre og sier ingenting, beveger seg ikke engang. Det minner meg om MMO for 10år siden. Det ødelegger hele innlevelsen for min del.

     

    Kamp: Hva skal jeg si, dem sier dem har lagt til Active Dodge men dem har fjernet det fra siste betaen. Men egenskapene er så uinspirert og forferdelig UI på de. Mange av våpnene har effektlyder lagt på noe som absolutt ikke er nødvendig samt partikkeleffekter. Kampene er stort sett bare å stå og trykke egenskapene dine, det er det mest kjedelige systemet jeg har spilt i et MMO, selv WoW har gjort det bedre noe som er ille :(

     

    Jeg kunne gått videre men får vel stoppe, jeg lurer virkelig hva dere få som faktisk liker spillet tenker. Hva er det som gjør dette til et kjøp ? Lurer veldig veldig veldig ..................

    • Liker 1
  8. Tror ikke de spiller MMO til å begynne med :p

    Men tror nok TSW vil slite enormt når det lanserer, det er så mye rart med spillet og kvaliteten er skikkelig lav.

    Tror det blir et MMO med en liten spesiell gruppe spillere. Føler dem gjorde mye riktig med Age of Conan men har ikke tatt med seg mye av kvaliteten derfra. Jeg husker på lanseringen av Conan at masse barer hadde lanseringsparty norge rundt og når folk demonstrerte spillet på skjermen så gikk folk bananas og kjøpte spillet. Det så utrolig bra ut og det var det.

     

    Men dette selger ikke når man ser på spillet, det ser ikke i nærheten av så bra ut som Conan.

  9. Husk at det å være stor ikke betyr sterk. Mange av disse brutusene på treningsstudio er faktisk ikke sterke, dem er sterke på tunge løft som dem har trent i årevis men mangler som regel praktisk styrke og ikke minst kondisjon. Var et godt eksempel da en stor muskelbunt fra treningsstudio skulle bli med på kampsport trening. Han klarte ikke å henge med og hadde dårligere kondisjon enn en av gamlingene våre som er over 60år gammel.

     

    Så jeg stemmer for at du kan legge på deg muskler men husk å tren variert og ikke glem kondisjonen ! Ikke bare løft tungt og legg på deg muskler av luft.

  10. Som et actionspill er MP3 10/10, det er som å være i filmen HEAT eller noe. Effekter på våpen, animasjoner og fysikk er det beste i noen spill lansert per dags dato. Du føler du håndterer våpen og måten fiendene reagerer på å bli skutt er utrolig realistisk.

     

    Noe mindre hadde jeg ikke forventet av Rockstar siden dem naila dette kraftig i Red Dead Redemption også. Å skyte med rifle i det spillet er noe jeg aldri kommer til å glemme, lyden, fysikken osv er utrolig bra.

     

    Men imotsetning til Red Dead så er MP3 veldig lineært og det er sikkert gjort med vilje men jeg skulle ønske det var mer fritt og jobbet mer med multiplayeren. Akkurat nå er det 80% sjanse for å møte folk med god mode i multiplayer.

    • Liker 2
  11. Bortsett fra stabilitet og å fjerne bugs, synes jeg de burde fokusere mest på zombiene. Spesielt de som løper i turbo-fart. Det som burde være funksjonen til zombiene i spillet, er at de "vokter" nyttige områder slik at det ikke bare er å gå inn og plukke det man vil, og ikke at de skal være så vanskelig å skyte fordi de beveger seg i turbo-fart og fyker fra side til side. Så synes de raskeste zombiene bør reduseres til normal menneske-fart, og bevege seg litt mer rett frem. Har også sett en del problemer i det siste at de klumper seg sammen der de spawner. Så står gjerne 5-10 stykker inne i en låve i en stor flokk.

     

    THIS!

     

    Dette er hovedgrunnen til at jeg ikke liker spillet, jeg klarer ikke å like det når zombiene beveger seg så tullete og alt dette mens du ikke har våpen engang i starten.

    Det tar også over ett minutt hvis du står i en klynge med zombier før du hele tatt dør. Dem burde vel spise deg ? Er utrolig mye som må fikses på i modden her før jeg kan kalle det bra. Liker ideen bak modden men som hovedspillet Arma 2 så må mye finpusses hehe. Samme klumsete gameplayet er i modden.

  12. Jeg tenker ikke grafikk tech, tenker detaljnivået, antall polygoner på modellene og animasjonene ikke minst og lydbildet. Alt dette er bedre i Age of Conan. TSW ser ut som modeller tatt utifra The Sims med skikkelig laber lydeffekter og animasjoner. Det ser ut som et helt annet studio som har laget. Age of Conan hadde sine feil men produksjonen bak spillet var storslagent.

  13. Så på noen streams av spillet igår og grafikken virket forbedret men kampsystemet ...... dem må ha noen andre som utvikler dette kontra Age of Conan. Sjekk hvordan AoC var http://www.youtube.com/watch?v=65i8epMVSfE

     

    Animasjonene, fysikken og hvor kult det så ut med blod som fyker. Secret World har rare lyder og effekter blandet inn med dårlige animasjoner. Skjønner ikke hva som har hendt siden Age of Conan, dem kan åpenbart bedre. Age of Conan må jeg innrømme ser en hel del bedre ut også. Modellene i TSW er low poly og ser generisk ut i forhold.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=jxoFNntiQNQ

  14. Multiplayer spill som dette har vel aldri hatt noe problem med piratkopiering. Er verre med singleplayer spill.

     

    Jeg er VELDIG optimistisk for spillet her nå, jeg elsket betaen på PS3 og ser for meg på PC at det kan bli utrolig bra. Jeg forhåndsbestilte aldri pga Max Payne 3 tenkte jeg skulle bli 10/10 noe det ikke ble, noe av det dårligste multiplayeren jeg har spilt.

     

    Future Soldier vet jeg har bra multiplayer, store og herlige kart med bra gameplay. Så vurderer å kjøpe nå .....

  15. Det er ikke en artig løsning og spillerne gjør opprør på steam forumet nå og er mildt sagt forbannet.

    Det artikkelen glemmer å fortelle er at Rockstar gir cheatere to sjanser. Jukser du en gang har du mulighet til å komme tilbake, jukser du to ganger blir du permbannet fra spillet.

     

    Spillet sliter allerede på PC pga antall juksere, selv har jeg sluttet helt med max payne. Jeg orker ikke, alt av leaderboards er ledet av folk med godmode. Verste cheaterhåndteringen jeg har sett i noen spill.

×
×
  • Opprett ny...