Gå til innhold

Øystein Rivrud

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øystein Rivrud

  1. PaladinNO skrev (På 18.8.2021 den 15.07):

    Skal ikke nekte for spillet ikke er kjøpt ennå. Det var / er såpass dyrt, og når de første anmeldelsene var i starten mildt sagt delte om spillet basert på lovnadene fra utvikler, så fant jeg meg en GoG-torrent istedet.

    Og grunnen til at jeg bruker GoG (som CDPR forøvrig eier) er fordi jeg kan spille uten behov for hverken noen tredjepartsklient (f.eks. Steam eller Battle.net) eller krav til å være tilkoblet internett (er uansett overhodet ikke interessert i multiplayer i noen av spillene jeg spiller).

    Med det sagt så står det "191" på spillisten når jeg logger inn på GoG, så jeg vil så absolutt si jeg støtter dem indirekte. :cool:
    Skylagring er forøvrig et argument for meg å IKKE benytte meg av tilhørende spillklient - jeg foretrekker å passe på mine egne data lokalt uten noen form for sporing, pakket inn i et fancy "skylagring" gavepapir.

    Lurer på hva slags spill som fortjener kjøp i dine øyne, hvis 300+ timer in-game ikke er nok. 

    • Liker 1
  2. LarZen skrev (11 timer siden):

    Ingen enspiller.
    Ingen battleroyal.

    Bra. Battlefield trenger enspiller like mye som jeg trenger en hemoroide. 
    Ingen battle royale? Kritiserer du et spill for å ikke slenge seg på flavour of the year anno 2019? 

    Battlefield-spill er bare bra når de prøver å være Battlefield. Jeg håper de fokuserer riktig. 
     

    • Liker 4
  3. Gunfreak skrev (7 minutter siden):

    Nei, så klart ikke, CA er ikke interesserte i å lage gode historiske spill lengre. De har gått down hill siden  Medieval 2.

     

    1212 er hva en en mod til medieval III ville se ut som,  etter de har fiksa alle bugsa og fantasi sakene som vil være i Medieval III. Eneste Medieval 3 vil ha som er bedre er graikken.

     

    1212 er fantastisk,  masse historiske events, en haug med factions å spille.  Godt over 1000 forskjellige enheter. Ingen fantasi enheter som CA stapper inn i spillene sine. 3 eraer å utvikle seg gjennom.

    Jeg får prøve det hvis jeg noensinne ender opp med å kjøpe Attila, og så får vi fortsette diskusjonen da, hehe. 

  4. Lurer genuint på om de kommer til å fikse problemene med AI'en. Ikke fordi jeg tror de ikke ønsker å gjøre det, men høres ut som en enorm teknisk oppgave (har ingen erfaring med spilldesign så skyt meg hvis jeg tar feil).

    Tror spillet hadde vært 10/10 for meg hvis AI'en hadde vært mer variert og utviklet. Med det sagt så har jeg det ganske fett i Night City, og det er trist at folk har et Epic Gamer Moment™ med drapstrusler mot utviklerne og generelt mye salt i omløp. Spesielt nå som de tilbyr refusjon.

    Enkelte må slutte å tro at et spill kommer til å bli den neste Messias.

  5. Arodem skrev (1 time siden):

    Tror ikke vedkommende mener vi (jeg er redaksjonssjef) er korrupt, altså, og det er et legitimt spørsmål egentlig. Dersom hen mener vi ikke er tydelige nok her er det noe vi tar med oss. Men akkurat nå ser jeg ingen grunn til å endre. 

    Skjønner, bare antok at "monkey business" refererte til en eller annen form for bestikkelse. Beklager til stormen64 hvis det var feil!

    • Liker 1
  6. Stormen64 skrev (1 time siden):

    Bare jeg som reagerer litt på at fremsiden fremstiller spillet i et veldig positivt lys, for så å presentere et veldig middelmådig, men grafisk flott spill i selve teksten. Dette lukter monkey business

    Mener du at gamer.no er korrupt fordi du synes å "snuble på oppløpssiden" ikke høres negativt nok ut? Spillet er 6/10 for anmelderen, noe som er hakket over middelmådig (5). Det er ikke snakk om slakt her.

  7. Mulig jeg har oversett det hvis du har nevnt det, men jeg ville bare nevne at bossene i dette spillet har "checkpoints", hvor man kan fjerne f.eks. 50% av helsen til en boss, dø, og nevnt boss vil ha 2/3 av sin originale helse når man kommer tilbake så kampen er lettere. Jeg har aldri opplevd et spill av dette slag med liknende mekanikk, og det at utviklerne følte at de trengte å implementere det er helt hinsides og jeg synes det sier ganske mye om flyten i spillet.

    Veldig fin anmeldelse, det eneste jeg er uenig i er at jeg selv synes spillet har en helt forferdelig estetikk med alt gjenskinnet og bloomen. Kanskje karakteren fortsatt er litt for snill, men absolutt mer nøyaktig en hva jeg er vant til å se på Gamer.no (ja, jeg sikter til Call of AssCreed 19 som får >8/10 hvert år).

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...