Gå til innhold

Nicci NO

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nicci NO

  1. Bra avgjørelse. Episoden står helt perfekt alene. Ingen vits i å utbrodere historien og potensielt risikere å svekke den "by association".

    Ja den er ikke den samme historien som i spillet. Men om man bare aksepterer dét, så er begge historiene veldig bra og trenger ikke noen sammenligning.

    Litt usikker på Kaitlyn Dever derimot. Syns ikke hun passer i det hele tatt slik jeg opplever/oppfatter Abby, men jeg skal holde et åpent sinn til jeg ser resultatet.

  2. Er som flere litt overrasket over at Larian virker å ta det som en selvfølge at en expansion må innebære fortsettelse med samme character og videre leveling. D&D er jo kult fordi hver historie ikke nødvendigvis trenger å være en Hollywood dommedagsscenario med redding av verden. Spin-off noen nye characters med litt (vage) referanser til Main story eller noe sånt? Sleng på noen skurker som utnytter kaoset og lag en litt mer åpen verdenmed flere områder (Pathfinder er genialt på denne måten). Kommer til å selge i bøttevis hvis det gjøres like bra som Main story...
  3. Nicci NO skrev:

    Det er ikke allerede skikkelig bra. Å si det er overdrevet hype. Det funker, men krever fremdeles masse balansering og mer innhold. Det er også design-aspekter som gjør en vanvittig irritert, som et svakt logistikk-system rundt ressurser og påkrevd klyngebygging av boliger. Gøy en stund, men etterhvert litt meh. Slik spillet er i skrivende stund.

    Jeg glemte også det aller mest irriterende... Firkantbygging. Å gud så frustrerende å ikke engang kunne bygge murer på skrå. Skulle tro man kunne lage bybyggespill uten komplett avhengighet av 1990-tallets firkant-grid.
    • Liker 2
  4. Dberg skrev:
    Nicci NO skrev (15 timer siden):
    Outlier616 skrev (21 timer siden):

    Lootboksforbud?
    Plyndreboksforbyd? ;)

    "Loot" I Lootbox refererer nok til substantivet, ikke verbet, så det må I så fall bli plynderboksforbud?

    Men det er kjøperen av boksen som blir plyndret ;)

    Jokes aside, ordlyden flyter bedre med Outliers forslag.

    Hehe ja, sant sant. Men 'plynder' er så sjeldent brukt i det norske språket at det er kjempegøy om det kan hentes litt frem igjen...
  5. Jarde skrev:

    Helt sykt å ha et spill i early access så lenge

    Fordelen for oss som klarer å holde oss unna er at spillet kommer til å være svært bra på release. Vel, forhåpentligvis... Jeg skjønner ikke appellen med å spille early access. De få gangene jeg har prøvd så har det bare vært en irriterende opplevelse. Bedre å vente... Masse annet moro å spille/lese/se på i mellomtiden :)
    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  6. Saggers skrev:

    Leste gjennom butthurt fanboys sine kommentarer på gamer.no sin anmeldelse av Zelda:BoTW, i sin tid,med et glass rødvin. Nå tror jeg jeg klinker til med litt cognac. XO eller Braastad?

    XO betyr 'extra old' og er ikke et konkurrerende merke til Braastad. Du kan gå for en XP fra Braastad så får du i pose og sekk... Sånn, litt brennevin-info på gaming site også 😊
  7. Hei The Very End. De måtte jo ikke det, men lager man sånne spill og det i tillegg er basert på tabletop RPG rules, så ville de skuffet enormt mange spillere hvis de IKKE la inn masse lore, tekst, detaljer etc. Det er liksom sånn slike spill er ment å være. Ellers blir det fort dungeon siege...

    Er lov å ikke like sånne spill, men det er ikke så mange av dem, så fint om vi som elsker dem kan få ha dem i fred... 😁

  8. Det var mest ment morsomt. Lett å sjekke andre plasser uten å være vanskelig :) Men jeg tenkte mest på geometrisk design ja. Jeg er venstrehendt og syntes det er vanskelig å finne gode ambidex-mus med brukbare knapper på begge sider. Trodde først den var ambidex, men ser ved nærmere research at den ikke er det. Steelseries Sensei serien har vært det beste jeg har funnet, men det er ikke perfekt...

  9. Kan se appellen med skyskrapere for arbeidsplasser og hoteller. Men å bo på et sted hvor det tar mange minutter å komme seg ut... Kommer jeg aldri til å forstå. Ville følt meg fanget. Til disse verdiene kan man skaffe seg en herskapsbolig eller til og med et slott. Ikke akkurat et vanskelig valg i mine øyne. Men interessant lesning, og spesielt i artikkelen Ola linker til.

×
×
  • Opprett ny...