Jump to content

Brakballe_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei alle. Har en ting med File Explorer og Quick Access som jeg ikke finner utav. Søker jeg så finner jeg bare svar på hvordan resette og ikke hvorfor jeg må resette i hytt og pine. Jeg liker funksjonen til Quick Access men den tar gjerne etter omstart og skifter type visning og eller sortering helt random så må inn i options - view- reset folder hele tiden for å få visning tilbake slik jeg liker det. Noen som kan trikset her med å slippe det? Ingen katastrofe men irriterende..
 2. Heia alle guruer! Jeg har en gammel MSI X58 pc med en i7 960 med tre grafikk kort sokler (som har mulighet for SLI/Crossfire). Nå har jeg brukt den øverste sokkelen til mitt GTX970 kort som std i det jeg mener å husker at den primære skal alltid in i "første" sokkel/kontakt enten det er en HD, minne osv. Nå så skygger grafikkkortet for PCIe x1 sokkel nr2 som jeg ønsker å bruke til et PCIe x1USB3.1 utvidelses kort. Hva om jeg bare flytter GPU til PCIe x16 skjermkort sokkel nr.2? Krøll? Ytelsestap? Avinstallere først så reinstallere eller? Takker for tips på forhånd!
 3. Noen som har fått MMS til å virke med (hvilke) manuelle instillinger? Eller på en annen WP10 telefon. NB: Har Engelsk meny.. Takker på forhånd
 4. Har en 950. Appene slukner en etter en og er ubrukelige etter "oppdatering" MEN: Browseren er omtrent fullverdig så det meste kan du ennå bruke via nettleser som på pc. Support er ut 2019 så er det kroken på døra for et glimrende OS.
 5. Heia, Vi har en Johnson 25hk 2-t twin fra 2000 som er blitt ekstremt tregstartet. Funker OK når den endelig starter. Du kan dra og dra i opptil en halvtime i forhold til før på første draget. Gasser er renset 100% Den er veldig lite brukt og gjerne med mangen års mellomrom, toppen 200 timer totalt. Mistenker gamle råtne coiler? Dårlig tenningsmagnet på svinghjul? Det er CDI på den? Plugger er nye. Hvor begynner jeg eller er det mistanke om råtten CDI enhet? Takker på forhånd for inspill.
 6. Synn å sei, kunne sagt du kan kjøpe et nytt batteri men det er og en WP8.1 telefon. Gått ut på dato permanent..
 7. WP er nok desverre død og begravet nå. Hvor lenge til supporten til WP10 vil være der er uvisst. De har og ramlet ned ifra markedsandel på 2~5% til mindre enn 1%. Eldre versjoner er HELT døde og begravet uten støtte.Bruker selv en Lumia 950 så lenge den puster.. Litt synd da jeg liker OS'et veldig godt og det har fremdeles flere fordelaktige fortrinn. Integreringen med Win10 på pc er suveren. Nye vesentlige apper vil ikke komme, de eksisterende har gått ned en etter en (Vipps, Mobilbank osv.) og blir ikke fornyet. En mager trøst er at nettleseren Edge takler mye i normal Web-modus og du kan klare deg uten app'en som på en PC. Jeg bruker den til det grunnleggende, klarer meg rundt uten div. apper via nettleser. Kvaliteten synes jeg er topp. Spesielt kamera der jeg fremdels skal betale gode penger for en ny telefon som matcher på det. Når det gjelder salg av fremdeles "nye" ubrukte så må du lete.. Husk og sjekke for oppdateringer og Microsoft Store for apper MINST månedlig. Ny erstatning som MS Surface kommer ikke med det første om...ever.. Bare til å kjøpe gravølet og håpe at resten fungerer i minst 2 år til. Selv går jeg over til Android når det er helt slutt. iPhone ble for firkantet og propetetriært for meg... Men ikke før jeg "må"..
 8. Blir gal av at det ikke er "units view" en kjapp og grei liste over alle units og hvor de er... det er bare FOR banalt...
 9. Heia alle, fatterns maskin, bygd av meg fra 2012 med et MSI H77 mobo og i5 CPU funket fint med Win7 til siste juletider. Da tok han på egenhånd og oppgraderte til Win10. Så begynte det med merkelige heng og frys der til slutt maskinen trengte 15-30 min for å boote opp og alt var sirup imens maskinen tygget på HD'en som en gal. Ingen looping eller noe rytmisk, bare frenetisk "jobbing". Maskinen var tregere enn Heinz ketchup når den endelig var oppe, så slutta den med å komme opp.. Etter booting fra pinne så ser jeg at tosken hadde lagt en ny antivirus oppe den gamle + en del mere dill. Dette ble avinstallert men det hjalp lite. Samme styr: Kunne ta opp til en time før den (hvis den) kom opp og så treg at det var ubrukelig. SÅ tok jeg en ny HD lik den gamle (WD Black, 1Tb, 3SATA) og satte igang med å installere Win10 Fra scratch etter å ha koblet av alle andre drev. Alt gikk bra til installasjonen var nesten ferdig men fremdeles en frenetisk aktivitet på den nye HD'en etter ting var oppe. Lot den være natten over og tenke sikkert bare etterinstallering av updates etc. Morgenen etter var den i en slags std.by mode og etter å vekke den så var skjerm svart men cursor var der og frenetisk HD. Tok en tvungen restart og kommer til det blå "Windows vinduet" i midten imens sirkelen under spinner så går det i svart igjen, cursor virker og en eeeeeevig frenetisk HD'klapring. Kommer aldri til det stadiet der jeg kan legge inn chipset drivere igjen. Prøvd som sagt med splint ny HD, koblet av alle andre drev og prøvd ny PSU. Nix... Kaputt SATA3 utgang på mobo? HJELP!
 10. Noen casuals på Dragonblight/Ghostlands som er hypp på casual raiding på Søndager eller er interesserte i co-op med oss? Send ingame mail til Brakefine-Dragongblight.
 11. Haha... ganske døvt, men hele Blizz EU er omtrent nede. Fatter ikke hva de holder på med DDOS eller ei. Hadde egentligt lada opp å skulle virkelig ta en økt men nå er det pils, nyheter og film og gir faen en laaaaaaaang stund. En ting så var bra: Vurderte å blø av noe fri fra jobben tidligere for å komme i gang men ga raskt opp den tanken da ting begynte å krasje allerede i minuttene ved lansering og bare fortsatte.... God blåbærtur Blizz. Blir interessant å høre forklaringen. Den verste releasen noensinne.
 12. Ga opp og logget av. Uspillbart nå. Til og med ikke NPC's i landsbyene rundt og rares er usynlige i start sonen...
 13. Vits i? Økning (90%)? Alternativer (bedre i pris vs. guff)? Spiller i 1920 x 1200 Input ønskes.
 14. ..1'st Wing SoO Normal eller Heroic? Er selv GM i et casual guild p.g.a. ble utbrent på harcore rading før. Men har en Huntard 555 char som synes det hadde vert kjekt å få oppleve det en gang et Normal/Hc raid igjen. Er ikke helt blåst og mener jeg skulle klare meg greit men ønsker noen som har dette på farm. Bidrar gjerne med en slant etc. Er på Dragonblight og mail meg ingame på "Brakefine"
 15. Well, naa er allerede optikken oppdatert med en EF-S 15-85 (meget fornoeyd) og en EF 28/1.8 prime. Det jeg savner er egentlig bedre dynamikk og bedre ISO egenskaper.. saa: Det ser ut som at skal noe byttes saa det virkelig viser igjen saa maa jeg opp til fullformat.. right? Blir svinedyrt det der da jeg har investert i ekstra batterier, originalt grep & diverse dill og EF-S 15-85 linsa maa byttes om ikke den var dyr nok i fra foer.. jaja..
×
×
 • Create New...