Gå til innhold

Realzi

Medlemmer
  • Innlegg

    3 950
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Realzi

  1. Ugh. Dette ser jo ut som hva som helst.

    Ser kanskje mest ut som noe god gammeldags melking av ett merkenavn.

    Da må du holde deg unna Metal Gear skateboard game/detective game/VR game / Monkey catching game/ Zombie mode/Ninja mode

     

    Og alt var solgt for 350-500 kr av Hideo Kojima himself.

     

    Folk er så trangsynte ....   Her får du faktisk et ordentlig spill og ikke den dritten Kojima lagde etter hvert spill for og tjene mer.

  2. jeg synes de verste anmeldelsene er når noen har brukt 2000 timer på et spill som vises på anmeldelsen og så gir de en thumbs down...

    Dette er veldig bra fordi noen ganger får spillet dårlig review for noe som skjer i media, som for eksempel visst en av utviklerne sier noe kontroversielt så blir spillet bombet av dårlige reviews og mister en score enda det har vert et 10/10 spill i over 1-3 år,

    noe som forvirrer folk som rett og slett leter etter bra spill.

    • Liker 3
  3.  

    At norsk språk bare var oppspinn er vel et av de minste problemene med dette prosjektet. Det er en hel haug av ting Red Thread Games har lovet i forbindelse med Kickstarteren som ikke har blitt oppfylt. Og det er visstnok nærmest umulig for KS-backere å få kontakt med dem for å få svar på hva som skjer. Sjekk ut forumet deres full av sinte/frustrerte/skuffede kunder i trådene for de siste 3-4 Kickstarter-oppdateringene for mer informasjon. Jeg synes definitivt gamer.no burde skrive en artikkel om det også. Det er tross alt avdekking av slike brutte løfter og dårlig behandling av sine kunder som burde være spillpressens viktigste oppdrag, og nå er det et norsk selskap som er synderne.

     Har selv vert en del av klagekorte på RTG forumet så jeg forstår hva du mener, men syns du svartmaler det hele litt nå. Det største problemet med denne prosessen er jo at den har tatt mye mye lenger tid enn hva som ble estimert samt at kommunikasjonen ut til fansen tok ett massivt fall de siste årene i forhold til årene før og rett etter release av de første episodene hvor flere utviklere faktisk var aktivt med på forumet og diskusjonene som forgikk der, noe som har vært helt fraværende de siste par årene dessverre.  Men om en ser bort fra utallige utsetelser og frister de aldri har klart å holde (som er svært vanlig for kickstarter prosjekter av små uavhengige studioer) er det vel ikke så fryktelig mange lovnader som er brutt, fikk så sent som i går en stor update hvor de bekrefter at de snart kommer til å starte å sende ut de fysiske belønningene til de som pledget over 110 dollar, med min pledge på over 500 dollar venter jeg på en ganske fet pakke selv.  Slik du fremstiller det her virker jo dette nesten som en no mans sky V2 noe det ikke er, spillet er solid og gir etter min mening en svært solid og etterlengtet avslutting på den lengste reisen sagaen som funcom nektet å lage, og jeg er veldig takknemlig for at gjengen i red thread games tok en kjempesjanse å sluttet jobbene sine i Funcom for å omsider fullføre denne svært viktige helnorske spillserien. Å ønske en heksejakt som garrantert hadde kjørt utvikleren til grunne over noen managment/PR problemer rundt studioets aller første spill noensinne virker for å si det mildt som en kraftig overreaksjon.   

    Aldri !Finnes ikke et mer jævlig land og lage spill, hadde jeg laget Dreamfall hadde jeg denounced Norge, som alle andre norske musikere og diverse artister gjør som har blitt stor.Finnes ikke et mer selvhatende land en Norge, Dreamfall har fått zero støtte fra Norske fans og sider.

     Tja, svært stor prosentdel av fanbasen er jo norsk og det er vel aldri noen spill i norge som har fått mer statsstøtte enn akkurat dette spillet med en total av 5 millioner kroner i ren statsstøtte, som ikke er noe å kimse av for et lite uavhengig norsk studio.

    En stor prosent del in my ass, nei her ser du helt feil, for det første så ligger Norge så langt bak i gaming industrien at de må gi alt de har til de eneste som faktisk kan lage spill i Norge.

     

    Hadde det ikke vært kjent ville de ikke fått en krone, det er jo det som er problemet i Norge de satser ikke på artistene før de har gjort noe, og da er det forseint fordi noen i England Usa eller Canada har gitt dem en bedre jobb.

     

    De samme som er imot mine kommentarer her er de samme som har bare klaget og klaget om Funcom, det jeg alltid prøver og få fram er at det finnes ikke mer klager om Funcom en fra Norske forum, hva med og støtte de eneste som har klart det umulige i stedet for og bringe den største dritt mølja fra kjeften din i et keyboard. (Ikke deg)

     

    Nå er det på tide og slutte og snakke ned om Funcom.

    • Liker 1
  4. Dette er noe av the mykeste av Micro Transaction.

    Overwatch kreves det og bruke 1000 dollar for og få alt. (eller ha 4 venner som spiller samme konto i over  6 måneder)

    50 000 dollar Hearthstone
    FF Brave Exvius
    Gacha games.
    Counter strike gambling.

    Her er det egentlig bare snakk om at Ubisoft gjør det samme som Blizzard, bare at de har ikke like mange fans så det går til helvete, som alltid.

    Det er egentlig ikke snakk om dårlige selskap mer om dumme fans.

     

    Synes det er svakt at Norge ikke tar grep siden vi er de som er mest i skyld av disse tingene.

  5. Si hva dere vil men Remaster er genialt for de som vil spille sine favoritt spill på nye konsoller.

    Jeg var så nær og kjøpe Wii U idag bare for og ha en Zelda simulator.

    Windwaker HD <3     Twilight Princess HD          Skylanders(edit)(lol Skyward Sword) og Breath Of The Wild.

    Kjøpte dessverre en Switch, men håper disse spillene kommer snart i Switch Eshop.

  6.  

     

    Jeg har et vagt minne av at noen skrev at Nintendo kom til å gå konk etter de forrige flausene sine :wee:

    Det er godt og være positiv men Switch er en av de konsollene som har mest sjanse for og feile.

     

    Hva skjer når alle er ferdig med Zelda og PC Xbox Playstation kommer med det neste mesterverket, da kan Nintendo igjen bli det siste valget for fans av nye ting.

     

    Nintendo må lære seg og slippe ut når andre gjør det for og klare og få inn nok third party utviklere, ingen som vil lage spill til Nintendo visst PS4 allerede har mest spillere.

     

    Det Nintendo tjener på er (Leker/Accessories/Samleting) som kommer med konsollene, så det vil bli mindre og mindre spill, og mer leker og samle objekter fra Nintendo i fremtiden.

     

    Hva så om noen andre kommer med spill som selger? Det betyr ikke at Switch vil slutte å selge. Switch vil sannsynligvis nå andre målgrupper enn de andre konsollene uansett.

     

    Nintendo må altså ikke lære seg noe som hels fra alle andre. De bør gjøre sin greie. Det fungerte meget bra med Wii.

     

    At Nintendo tjener på leker og tilbehør er bare tull. Ja de gjør det også, men det er spillene som er cash-cow. De tjener på spill.

     

     

    Har aldri sett et så løgnaktig innlegg.

  7. Synes bare denne anmeldelsen viser at deler av Europa som er utenfor hype sirkelen som finnes i USA og England, ser flere og flere land som Spania Norge og Finland gi 7/10 hvor USA og England som regel gir 9/10 10/10 av the next hit title

     

    Viser bare at Zelda bare er et hypet opp produkt som media bruker for og tjene penger.

    Se bare på Kotaku akkurat nå, hver 2 artikkel inneholder Zelda Breath Of Wild og ikke før nå når de er tørr av info om spillet begynner de og sende alle de dårlige tingene om spillet ,  Anmeldere i US hyper opp spill slik at de selv kan skrive om dem og make some moneyyyyy!!!  WOOOOOOOOOOOOOOOO

     

    Er egentlig ingenting galt med dette når det er mennesker selv som lager i sitt hode hva som er perfekt gjennom enten seg selv eller når de ser grupper av folk flokke rundt noe interessant.

    • Liker 3
  8.  

     

    Jeg har et vagt minne av at noen skrev at Nintendo kom til å gå konk etter de forrige flausene sine :wee:

    Det er godt og være positiv men Switch er en av de konsollene som har mest sjanse for og feile.

     

    Hva skjer når alle er ferdig med Zelda og PC Xbox Playstation kommer med det neste mesterverket, da kan Nintendo igjen bli det siste valget for fans av nye ting.

     

    Nintendo må lære seg og slippe ut når andre gjør det for og klare og få inn nok third party utviklere, ingen som vil lage spill til Nintendo visst PS4 allerede har mest spillere.

     

    Det er jo nettopp på grunn av de punktene du lister opp at mange er optimistiske til at Switch skal gjøre det bra.

     

    Med Wii U hadde Nintendo altfor mange spill klare til lansering (27 stk). Strategien denne gangen, ifølge Nintendo selv, er å slippe egne spill mer ved jevne mellomrom for ikke å bruke opp alt kruttet med en gang, og sikre at det ikke blir fullstendig tørke etter et år. 

     

    Nå kommer jo Nintendos egne titler utover året, med Mario Kart i april, Arms senere i vår, Splatoon til sommeren og Super Mario til høsten. Så kommer sommeren, og da selger hjemmekonsollene mindre. De håndholdte selger tradisjonelt bra på sommeren, og der har Switch en fordel. Det blir nok også lansert en del nye spill på E3 i sommer og da får vi se hva man kan vente seg til Switch mot jul og på nyåret.

     

    Jeg tror ikke du helt leste hva jeg skrev :p

     

    Høres bare ut some du unnskylder Nintendo for latskap.

    Du gav ingen svar for det største problemet, PS4 ligger nå milevis foran Switch , hvorfor skal utviklere lage eksklusive spill til Switch da ?

     

    De holder bak på kruttet ??

     

    Er jo ingen som venter med og lansere spill, det er jo selvmord, visst spillet er ferdig slipper de det ut.

     

    Mario og Splatoon er ikke ferdig, det er derfor det ikke kom med Switch nå..

     

    Og begge disse spillene er laget og kjøpt opp av Nintendo, fortsatt ingen third party spill i sikte.

     

    Jeg tror det er motsatte, de har gitt ut det beste spillet først og de dårligere Nintendo spillene kommer senere.

     

    Som sagt ingen som kan vite enda, men Switch er dessverre den konsollen som har størst sjanse of bli glemt som Wii U.

    Er ikke lenge til neste Zelda kommer , da må du kjøpe en extra (Pro pluss magic kontroller) fordi det er en oppgradert versjon, have fun buying accessories for blood prices.

    • Liker 1
  9. Jeg har et vagt minne av at noen skrev at Nintendo kom til å gå konk etter de forrige flausene sine :wee:

    Det er godt og være positiv men Switch er en av de konsollene som har mest sjanse for og feile.

     

    Hva skjer når alle er ferdig med Zelda og PC Xbox Playstation kommer med det neste mesterverket, da kan Nintendo igjen bli det siste valget for fans av nye ting.

     

    Nintendo må lære seg og slippe ut når andre gjør det for og klare og få inn nok third party utviklere, ingen som vil lage spill til Nintendo visst PS4 allerede har mest spillere.

     

    Det Nintendo tjener på er (Leker/Accessories/Samleting) som kommer med konsollene, så det vil bli mindre og mindre spill, og mer leker og samle objekter fra Nintendo i fremtiden.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...