Jump to content

Hydrolize

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. På sluten av Alpha versjonen får folk muligheten til å "pre order" spille . det kan verre 1 grunn . har ikke spilt beta så vet ikke om den e der og .
 2. Kan bekrefte at man blir "spillingen holder deg distrahert." Mens eg spillte Mass effect 3 , så hadde min lille bror låst seg inn i leiligheten min , stekt pizza , dekket på borde . Hadde ikke det vert for at ha kom og spurte om eg var sulten , så hadde han nok kune spist og gått og eg hadde ståt igjen sulten og med oppvasken . Men seriøst "Forskerne hevder spillingen holder deg distrahert." Kor mangen Millioner brukte dei på å finne ut av dette ?
 3. Min største skuffelse på Kickstarter e klart : OUYA: A New Kind of Video Game Console Console som skulle kune spille Android games på TV . men hadde ikke 1 brukbart spill i shop , ikke 1 gang google play app til deiras store . Du kan Emulere N64 , Snes -> men det Funka dorlig . Har brukt den 1 dag og sat den tilbake i eska . 149? rett i ... eska .
 4. Eneste spillet jeg kan komme på som ligger ute på early-access som er dyrt, faktisk for dyrt! planetary annihilation. Bortsett fra det ene spillet synes jeg alle de andre jeg har lagt pengene i faktisk har vært verdt det, men det alt kommer jo an på hva du selv får ut av det. For mitt vedkommende har 5 av 6 mest spilte titlene de siste 3mnd vært et early-access spill. Det e nok lit min skyld at det e så dyrt . Backere fik steme kor dyrt det skulle verre for early Access på steam . sorry
 5. Du blir ikke trekt 1kr før prosjekte e ferdig og blit 1 "Successfully Funded Projects" So blir det "Unsuccessfully Funded Projects" så skjer det ikke noe .
 6. Uærlig og ikke-ferdigstilt er ei det samme. E heilt feil . Uærlig : Får penga og hører aldri fa dei , ikke-ferdigstilt : Har jobba med spille , har kontakt med Backere , og Prøver og fulføre spille alika vell , Og e så seriøse at dei betaler tilbake sumen du backer di med . Jeg skulle gjerne sett statistikk på ferdigstilte spillprosjekter i Kickstarter modellen : https://www.kickstarter.com/help/stats?ref=footer
 7. Har i skrivens stund 107 Kickstarter prosjekt eg har backa (39 som ble canselert/ikke nok penger) . Men har enda ikke møt 1 uerlig Kickstarter Prosjekt . For meg så e Kickstarter 1 Pre-Order system , som gjer meg tilgang på spill eg ellers aldri ville ha hørt om : So I'm A Dark Lord (canselert) Unemployment Quest! - a non-epic RPG (Plagde 5$ http://www.desura.com/games/unemployment-quest 2-4 timer morro) GhostControl Inc. ? A hilarious ghost-hunting simulation (Pladge : 10$ http://www.application-systems.co.uk/ghostcontrolinc/index.html "Ghost buster theme song" trenger eg å si mer ? Eller mer kjende : Planetary Annihilation - A Next Generation RTS (Plagde : 140$ , E på steam , Gleder meg til å drope Planeter på Kameratene mine) Snakkes . skal til å spille Celestian Tales: Old North ? Redefining the Classic RPG "Protorype" , håper dei greier det denne gangen på Kickstarter =D
 8. For min del er det mest intresane om den er Bakover compitabel (PSP spill) så eg kan bare setter SD frå min PSP in i PSP2 .
 9. >Du kan ha konsollen i sovemodus i lomma mens du er ute på gata, og da utkjempes kamper uten at du engang er klar over det. Spille konsol som spiller spille for deg =( , det var så lite med intresane/ikke skuffende spill til DS at eg kjeme nok ikke til å kjøpe 3ds , tar heller å låner den for dei få spilla som ikke skuffer .
×
×
 • Create New...