Jump to content

Haakond_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Håper du elsker det, det er et av - om ikke tidenes - verdens beste spill. Det tror jeg at jeg kommer til å gjøre også. Gleder meg veldig!
 2. Man "må" ingenting, men det er fortsatt en del som ikke har fått spilt dette spillet fordi det krever en god del tid, og det er det ikke alle som har til å sitte foran TV-en eller PC-skjermen over lengre tid. Men med Switch, så har folk mulighet til å spille på toget, på do, ventetid mellom møter, på flyet også videre. Nei, det er ikke den mest ideelle måten å spille The Witcher 3 på, men vi bør ikke nekte folk å spille det på Switch fordi det er den mest praktiske måten for de det gjelder. Stemmer! I min jobbsituasjon har jeg ikke mulighet til å sitte ved TV-en i flere timer så ofte, men jeg har en del tid "innimellom" og på reise. Muligheten til å spille på farten med dårligere grafikk er et fantastisk kompromiss jeg gjerne gjør. Og nå kan jeg endelig spille Witcher 3, som jeg har hørt utrolig mye positivt om. Det handler mer om valgmuligheten. De som kan/vil spille på kraftigere konsoller kan gjøre det, og de som vil spille på farten kan gjøre det. Denne valgmuligheten gjør det lettere for mennesker å spille og oppleve alle de gode historiene som blir fortalt gjennom spill.
 3. Jeg ser de fleste her ikke liker Telltale sine spill, men jeg gleder meg! Holder på med sesong 1 av Minecraft: Story Mode, og synes det er kjempegøy. Likte godt Batman og Walking Dead også
 4. Gleder meg til Nintendo sin direct. Håper på et nytt Mario Party (uten bilmekanikken) og kanskje en trailer for det nye Pokemon-spillet!
 5. Jeg kan jo skjønne at utviklere satser så mye på dette når det er snakk om slike summer, selv om jeg sterkt misliker det.
 6. Hvordan fungerer det der med at den kan være håndholdt? Kan du ta konsollen med deg på ferie og spille samtlige spill der f.eks? Eller må du være i nærheten av hjemmet ditt, eller er det en grense på hvor lenge eller hvor mange spill du kan ha med deg etc? Har ikke hatt Nintendo siden Wii, og er storfornøyd med PS4 men da jeg reiser veldig mye kunne jo en Switch vært aktuelt muligens. Du kan bare løfte den ut av docken, og spille videre på samme måte som man spiller DS. Fungerer like bra. Docked spilling har dog ofte grafiske forbedringer, men skjermen i switchen er veldig god, og jeg merker lite forskjell på de spillene jeg har spilt. Absolutt min favoritt-konsoll. Spiller like mye docked som undocked
 7. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Splatoon_2 Under "gameplay" står det at man kan spille split-screen, men har ikke lest noen offisiell uttalelse av det. Ettersom dette kommer til å bli et bra spill for vennegjengen min, håper jeg også på det!
 8. Super Duper Graphics kommer vel også til Switch hørte jeg rykter om?
×
×
 • Create New...