Gå til innhold

Herman Hedning

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herman Hedning

  1. Ser fram til vi får sånne hovercraft godstoler å flyte rundt i som de har i Wall-E, Ikke lenge til nå. hehe

     

    Overvekt og innaktivitet er helsetrussel nummer en i vesten milevis forran alt annet og ser ikke ut til å gi fra seg den tron plasseringen med det første. :p

     

    El-sparkesykkelen gjør seg fint ved siden av robot støvsugeren og robot gressklippern. Nå om man bare kunne få levert mat på døra med droner, det kommer nok vært øyeblikk.

  2. I min erfaring så er overdreven gaming ett symptom på ett dypere problem. Du dusjer eller spiser ikke fordi du gamer men heller fordi du er deprimert. Gaming er jo og en virkelighetsflukt og er jo sånn sett som skreddersydd for mennesker med ett større behov eller ønske om virkelighets flukt enn folk flest.

     

    Men man kan jo bli avhengig av alt som aktiverer dopamin, serotonin og endorfiner i hjernen. Noen er jo også arbeidsnarkomane og det går gjerne ut over familie og barn når foreldre bare jobber.

     

    Vi har jo og bil entusiaster, jeg er i ett miljø der dette er vanlig og vet mang en mann som gjerne varmer middagen i mikroen på kvelden da de var for engasjert uti garasjen med bilene til å ha tid til sånt.

     

    For ikke å snakke om sportsfrelste, det er jo mange som ikke kommer seg på jobb eller som har gått på jobb med promille i blodet dagen derpå etter at klubben deres avanserte i champions league for eks.

     

    Det er jo mange andre eksempler også på mer stuerene hobbyer som utøves i overdreven stil men istedet for sykdom kalles det for lidenskap eller entusiasme.

     

    Uansett, alt med måte er det noe som heter. Hehe

    • Liker 1
  3. hehe, følte litt med de som gikk på scenen for å anonsere dette. Du kan se det på uttrykket deres før de engang begynner at de vet de skal til å annonsere en drit og etterpå må de forsøke å polere den så godt de kan, Men de skjønner allerede i motsettning til Activision styret som har puttet dem i denne situasjonen at dette kommer ikke til å bli godt mottatt overhodet, men de må bare gå ut der å gjøre jobben sin som best de kan.

     

    Men det ble jo Youtube gull utav det da.

  4. Husker godt når første settlers kom til Amiga i sin tid, brukte mange timer på det. Ble og mange timer på Settlers 2 og 3. Men har ikke spilt noen av de senere spillene etter dette foruten om at jeg førsøkte settlers 6 når det kom ut, men det var desverre ikke like morsomt lengre slik jeg husket det.

     

    Om det var bare jeg som var blitt eldre eller spillet som var blitt dårligere vet jeg ikke. hehe

     

    Mulig jeg gjør ett nytt forsøk med denne seneste tittelen når det kommer ut. Ble litt gira av traileren.

  5. Har dere testet noen stille lavprofil scissor switch tastaturer?

     

    Mekaniske tastatur imo er en gimmick som industrien pusher på lett påvirkelige ungdommer som tror de blir en bedre gamer av å ha det. Å fylle dem opp med LED er jo og en sikker måte å appelere til kidsa på. Også overpriser de dem i tusen pluss kroners klassen å tjener masse penger.

     

    Er egentlig ganske utrolig at de fant opp ett tastatur som bråker noe helt for jævlig med store clunky knapper som ikke er spesielt behagelig for fingrene over tid og lesset dem opp med irriterende LED lys og stemplet ordet Gaming på dem også klarte de gjennom masive markedsførings kampanjer og få millioner av mennesker til å gå WOW! For en revolusjon. hehe

     

    Sier litt om reklamens makt og hvorfor en reklame spot på superbowl er verd flere hundre millioner. Folk flest er bare veldig lett påvirkelige.

  6. Ironisk nok så er de fattige og undertrykte 90% i disse landene enige med Trump om at de bor i ett shithole. hehe

     

    Så akkurat den uttalelsen burde jo ikke være så veldig kontroversiell, Det som derimot er kontroversielt er at alle menneskene som bor i disse landene skulle være noe mindre verd enn mennesker fra mer utviklede land.

     

    Okey, om du bokstavelig måler verdien på mennesker i penger så er jo en utdannet innvandrer fra vesten sannsynligvis mere verd rent økonomisk enn en person som er annalfabet fra Malawi. Men det er heldigvis ikke sånn folk flest måler menneskeverd.

  7. Ti dager på vann og brød burde vær passende straff.

    Derfor jeg ikke spiller på PC. for mye juks.

    PS4 4 life

    PS! Grafikkhorer og musehorer, hold dere unna. Pc spilling er så latterlig. ta fks et spill med full grafikk der du har masse gress å gjemme deg i. Problemet er at det er kun du som ser deg gjemt i gresset. Du er fritt villt for de som spiller med grafikken på det laveste for de ser ikke gresset du er gjemt i. Men det visste du vel? ;)

     

    Nå har man jo og tilgang til tusenvis flere spill på PC enn på konsoll, for eksempel gjennom Steam og Origin og at man kan bruke Playstation 4 eller X-Box kontroller på PC om man ønsker det. Er enormt mye bra man går glipp av om man kun kjører konsoll, slik som Football manager, Civilization, World of warcraft, Total War serien, pubg, homm, hearts of iron, Europa universalis, stellaris og Starcraft bare for å nevne noen få titler fra toppen av hodet.

     

    Når det er sagt har jeg også en ps4 som er koblet til stor TV`n i stua for fifa eller bilspill med venner og film/serie kvelder. Ja og the last of us og uncharted da. hehe. Setter pris på både PC og konsoll.

  8. Med EA og Activision er det business som gjelder, og i business hvor man jobber ut mot kunder så vil man gjerne nå ut til flest mulig for å tjene mest mulig penger.

     

    Da må naturligvis kreativ utfoldelse vike for strømlinjeformete spill som er enkle og forstå så alle kan sette seg ned og spille dem uten å tenke så mye. Mikrotransaksjoner er å viktig for de gir den umiddelbare belønningen massene craver.

     

    Spillserier som allerede eksisterer med dybde og gjennomtenkt innhold må dummes ned og simplifiseres når EA eller Activision tar over fordi alt de ser er at dette appelerer jo kun til minoriteten som er lidenskapelige gamere, så da må de ta grep og åpne spillet opp for alle potensielle kunder, for det er der de store pengene ligger.

  9. Du er nok ikke i målgruppen til denne telefonen heller da. For de som bare trenger en telefon man kan ringe med så er det batteritid som gjelder og gjerne at den tåler en trøkk. Vet for eksempel at den er populær i mine kretser som første telefon til barna. Laaaaaang batteritid og den er lett å ta med. Sikkert ikke så dom om du skal på fisketur noen uker i villmarka heller.

  10. Var på facebook bortimot ett års tid tilbake i 2011 eller så, men syntes personlig at det var bortkastet tid.

     

    Når man blir gammel å mimrer tilbake så er det vel ingen som tenker at shit, skulle ønske jeg hadde brukt mer tid på facebook i livet mitt.

     

    Men framtiden blir vel noe sånn som den fremstilles i Wall-E der vi alle sitter i vær vår Hoverchair med vær vår skjerm hvor vi kan være tilkoblet 24/7.

    • Liker 3
  11. Sitter selv på en 49" Sony TV til min desktop pc, Men jeg gamer fra godstolen og sitter 2 meter unna skjermen da og synes det er perfekt. Har hjemmesnekret meg ett bevegelig bord til tastaturet festet i en sving arm så jeg kan skyve det bort når jeg skal reise meg men som og kan låses fast i den posisjonen man ønsker. Noen ganger velger jeg are å ha tastaturet i fanget da, kommer ann på hva jeg skal gjøre. Mus å musmatte ligger på ett bord ved siden av godstolen som går nesten jevnt med armlenet og til headsettet har jeg bare skrudd en skru på skrå inn i bordet fra siden som headsettet kan henge på når det ikke er i bruk.

     

    TV har egen gaming mode som kansje ikke kan konkurere med de beste gaming skjermene på responstid men jeg synes den fungerer utmerket til både Battlefield, Total War, Overwatch og Fallout etc. Merker personlig ikke noen forskjell når jeg spiller på denne TV`n kontra når jeg spiller på madammens BenQ 27".

     

    Men å sitte 50cm unna en 40" skjerm på skrivebordet synes jeg hørtes ukurant ut.

  12. Borderlands og Diablo er laget for coop, og da synes jeg det fort blir kjedelig med en dyp story med cutscenes, lange samtaler og intrikate historier som pauser gameplayet. Gameplay er det som gjør coop spill bra og det er ikke så lett og leve seg inn i en fantasy verden når man sitter og spiller sammen med andre, da trykker man helst bare forbi cutscenes og samtaler etc for og komme tilbake til morroa med og spille flere sammen som er underholdende gameplay.

     

    Når det er sagt synes jeg Diablo 3 er ett kjedelig spill uansett hvordan man spiller det, Men Borderlands 2 var perfekt til og spille sammen med en partner og ett av de bedre coop spillene jeg har spilt med madammen.

     

    Wow har mye lore rundt seg og ett dypt univers, Men ingen som spiller det i gruppe sammen med andre tar seg tid til og lese alle questene i hver zone og lever seg inn i universet. Det er slikt man underholder seg med når man sitter alene å spiller.

     

    Mass Effect, Dragon age origins eller The Witcher spillene hadde neppe blitt spesielt morsomt i coop da story og det innlevende universet er det som gjør disse spillene så bra og det nytes best alene uten en annen person på øret som sitter og prater om festen i helga som drar deg ut av innlevelsen. hehe

  13.  

    Har også lyst på denne formfaktoren på min neste telefon. Men kan ikke kjøpe noe med de dritt specsa. Grrr.. :-(

     

    Nå har ikke jeg fulgt så nøye med siden jeg er blitt matet med iPhones fra arbeidsgiver de siste 4 årene, men hva gjør at denne telefonen har dårlige specs? Har fått inntrykk av at nyeste Android er en nokså grei opplevelse selv på litt billigere maskinvare, så for den jevne meldinger-, Reddit-app- og nettleserbruker så er den antagelig tilstrekkelig?

    Hvis prisen blir over 5000 så står ikke spesifikasjonene i stil til prisen, Men sålenge det ikke er ett problem for deg og betale litt mer for denne telefonen enn det du ville gjort for tilsvarende spesifikasjoner på andre telefoner så er jo ytelsen mer enn sterk nok til det meste med unntak av kansje de tyngre spillene. Men til nettleser bruk og diverse apps å sånt som du skriver så blir det nok en helt smooth opplevelse.

×
×
  • Opprett ny...