Jump to content

Krisollie.

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blitt veldig mye bedre det siste halvåret. Har ikke så veldig mye å klage over akkurat nå, men det første halvåret var eksremt.
 2. For min del virker RX 6800 XT som et meningsløst kort. Yter så og si det samme som 3080 i 1440p. Referansekortet som var vanskeligere (umulig pr nå) å legge inn bestilling på og som er dyrere enn 3080 "lanseringstilbudet". Regner med at partner modellene blir dyrere enn tilsvarende 3080 kort. Er også litt nysgjerrig på om raytracing har noe for seg. 🤔 Har hatt RX 5700 XT i rundt et år nå og har aldri før hatt et skjermkort som har gitt meg så mye driverproblemer og crashes til desktop som det. Tror ikke helt at AMD blir å bruke det lille de får av produksjonskapasitet på å produsere gpu'er så regner med at tilgangen på dette kortet blir ræva også. Tenkte på å ha RX 6800 xt i den ene maskinen og 3080 i den andre, ser pr nå ut som at jeg venter på at de 3080'ene jeg har bestilt kommer en gang i 2021 og heller går for 3080 i begge maskinene.
 3. Jeg gikk fra rundt 70 fps til rundt 100 fps i PUBG med å clocke ram fra 2400 til 3200(xmp) på min 1700x og gtx 1070. (Xmp) Merket ingen forskjell fra 3200 til 3533 og var et salig styr å få den stabil på 3533. Om jeg hadde 2 eller 4 brikker hadde fint lite å si. Trident-z 3200 c14. Cpu fikk jeg ikke stabil på mer enn 4ghz og da var det med en ganske drøy temperaturøkning og nesten ingen forskjell i ytelse i spill.
 4. Tror de skal putte mye fres i kaffen hos TSMC for at det ikke skal bli venting på disse også. Kjipt at komplett ikke blir å selge disse i morgen da. Har en 10% kupong som jeg tenkte å bruke på et 6800 XT til lanseringspris. 😅 Har noen opprettet desperasjonstråden? Edit: komplett skriver på Facebook de legges ut for salg 15:00. Ragnarok @ 14:50 i morgen også m.a.o.
 5. Tenkte på det samme 😁 Lurer på om jeg går for et 6800xt/6900xt og et 3080 🤔 Tror dere det er stort forbedringspotensiale fra referanse designet til aib på disse kortene?
 6. Har coolermastern kjøleren, ville ikke kjøpt den igjen. Er ca. 2km med med kabel for å få koblet alt til. RGB softwaren til coolermaster levde sitt eget liv og den drev å byttet lysmodus og gikk fra statisk til rave mode av seg selv. Tror lageret på en av viftene gikk etter rundt et år, ble et alvorlig spetakkel ihvertfall. Den begynte også å lage skvulpelyder etter en stund. Hadde den montert i toppen med viftene blåsende ut av kabinettet. Tror ikke slangene er lange nok til at man får montert den i front med slangene i bunn uansett. Bruker også amd klipsene som er den nest verste monteringen av kjølere jeg vet om. (BIH Intel boxed kjølere)
 7. Fikk datoene over telefon hos kundeservice. Sporing via unik id har ikke oppdatert seg for meg heller på evigheter. Tror siste oppdatering var 6. oktober med oppgitt dato 20. oktober.
 8. Jeg er fortsatt jentesur på MSI for måten de har prøvd å kneble reviewers og folk som omtaler de kritisk. Flere på Youtube som forteller om at de har blitt svartelistet av MSI etter de har gitt ut kritiske reviews eller nektet å gå med på å trekke anmeldelser osv. Har også blitt rapportert om tilfeller hvor MSI har forsøkt å "kjøpe" anmeldere ved å kjøpe plass til reklamekampanjer o.l. for at de ikke skulle publisere kritiske anmeldelser. (Gamersnexus har en video om dette temaet) Hvis ventus kortet kommer først får jeg vell tegne over MSI logoen og svelge når jeg spyr i munnen. 😑 Ser ut som dette kortet skal være enkelt å "deshroude" for bruk i itx maskinen senere da...
 9. Fått nye placeholder datoer fra elkjøp nå, 16. nov på MSI ventus og 23. nov på TUF oc. Blir spennende å se om de eller komplett er bedre på å gjette. Komplett ligger nå med 2. des på TUF oc og 2. januar på non-oc. Har nesten mer sansen for proshop som ikke gidder å gjette. Skulle hatt en butikk som oppererete med "kæm faen som vet" på ordrestatus. Hvis alle ramler i postkassa samtidig blir jeg nesten nødt å starte butikk. 😬
 10. Kjenner dette ram spetakkelet begynner å bli slitsomt, hadde egentlig bestemt meg for å bruke et trident Z neo 32gb 3600 MHz cl16 kit med Ryzen 9 5900X. Så kommer Tech-Jesus å tester ting... Har fra før 4x 8gb trident z 3200 mhz cl14 (2x 16gb kits) som jeg har brukt med 1700x og 3700x. Antar jeg bruker det gamle kitet en stund til folk har fått testet mer og lar 3600 kittet gå i retur. 😅
 11. Fikk lovnader om at kortet skulle komme et par dager etter jeg bestilte det og at de hadde god tilgang på kort. Etter det ble leveringen flyttet et par ganger. Nå har de ikke oppdatert leveringsstatus siden slutten av september. 😑 Så ja, shitshow confirmed.
 12. Jeg ringte for å avbestille, de fikk ikke til å kansellere ordren min siden den var bestilt med klarna faktura. Forslaget ble at jeg returnerte varen i min lokale butikk når jeg får varen. (Har ikke helt troen på at varen noen gang kommer uansett)
 13. 382039XX 5900X bestilt 15:05, forventet på lager 2. des prøvde å bruke 10% rabatt i kombinasjon med 20% hovedkort tilbudet 😣
 14. Jeg kjøpte et x570 gaming f fra komplett 3.nov som står på siden, har ikke fått det enda såe...
×
×
 • Create New...