Jump to content

iRavi

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)
 1. Så utrolig klisjé med All Along the Watchtower. Når skal popkulturen slutte å bruke denne sangen?
 2. For å si det slik, så gjør det å tape en fotballkamp meg mye mer sint, frustrert og aggressiv enn det å tape i et spill. Men er det et spill som gjør meg sint, så er det Fifa-serien. Det er ingenting som gjør meg så sint som å tape i Fifa. Når jeg taper i det spillet, så er det et fåtall av gangene jeg faktisk taper fordi motstanderen er bedre enn meg. Dette sier jeg ikke for å virke cocky eller noe sånt, men slik er det. Og det er ikke når at jeg møter en bedre motstander jeg blir sint, nei, det er på grunn av den elendige CPU'en som spillet har, eller skal jeg si AI. Og når man taper på grunn av bugs, eller rett og slett totalt urealistiske ting, det er da jeg virkelig blir sint og aggressiv. Noen andre som føler det er slik?
 3. iRavi

  Å ikke adlyde Politiet

  Det er ikke om jeg har en sak eller ikke som er det jeg er ute etter, det jeg vil vite er hvordan jeg skal skrive et brev i forsøk på å prute ned boten. Det vil jo ikke gjøre det noe verre å prøve, uansett.
 4. iRavi

  Å ikke adlyde Politiet

  Man kan vel kanskje ikke si fyllearresten, jeg måtte med på stasjonen fordi jeg ikke ville dra fra stedet, og jeg vet det er muligheter for å prute ned boten, spesielt når man faktisk vil få problemer med å betale bota, men jeg vil da altså ha tips til hvordan og hva jeg skal skrive i dette brevet.
 5. iRavi

  Å ikke adlyde Politiet

  Selvfølgelig er det mulig å prute på bota. Jeg vil ikke ha svar som dette, der du mener at jeg fortjente nettopp det som skjedde. Jeg hadde full kontroll over meg selv, husker alt som skjedde og hadde i tillegg tre venner ved siden av meg. Selvfølgelig var jeg full, og skulle aldri ha tatt opp diskusjonen med betjentene, men jeg hadde altså en sak, i det minste fra mitt ståsted og jeg føler meg veldig urettferdig behandlet.
 6. Hei, natt til søndag var jeg på en festival. Av en eller annen grunn tar vaktene båndet mitt rundt midnatt, på grunn av at de mener jeg er for full og kan komme til skade for andre personer. Dette gjør at jeg blir nokså sint, men tyr ikke til noen form for vold, og vil gjerne ha en god forklaring på dette. Deretter blir jeg henvist til to politioffiserer som ber meg forlate området under samme grunnlag som vaktene hadde. Jeg har altså betalt 700 kroner for å se Ylvis, men pga inkompetente vakter får jeg altså ikke det. Jeg diskuterte da med politifolkene og følte jeg hadde en sak, det hele endte med at de tok meg med på stasjonen, kastet meg i fyllearresten og neste dag får jeg bot på 6000 kroner for ikke å adlyde politiet. Nå vil jeg altså ha råd fra dere, ettersom jeg skal skrive et brev i forsøk på å få prutet ned boten. Noen som har forslag til hva jeg kan skrive?
 7. Husker jeg prøvde meg på MGS 3 på European Extreme. Etter å ha prøvd i sikkert 2-3 timer på å ta ut Ocelot-squaden i starten av spillet, klarte ejg det til slutt. Kanskje et av mine største øyeblikk innen gaming. Dessverre spilte jeg ikke mye lengre, på grunn av at jeg hadde rundet spillet hele fire ganger samme halvår, så jeg var rett og slett litt lei. Hadde også en kompis som var som en maskin på MGS 2 på Tanker-chapteret. Han hadde også på European Extreme og gjorde alt perfekt ned til minste detalj, husker jeg var så sinnssykt imponert.
 8. Ratchet & Clank er en serie kjent for de fleste Les anmeldelsen
 9. Det er garantert elektrisk interferens. Hadde samme problemet som deg. Da jeg brukte det samme headsettet på min skolepc, fikk jeg skurringen. Men det fikk jeg kun i fra en og samme stikkontakt. Med andre ord, da jeg dro ut ladderen fra PC'en, sluttet skurringen. Nå bruker jeg headsettet på en stasjonærpc på andre siden av rommet, og det er intet problem.
 10. Er det noen som er interessert i å danne en region med meg? Skype: petter.dragland Origin: iRavi
 11. Hei, jeg legger deg til om ikke altfor lenge og inviter til kamp, må bære på toalettet en snartur.
 12. Takk skal du ha. Og du har helt rett i at resultatet ikke speilet kampen. Et tips til senere: ikke bruk Puyol, hadde jeg hatt Ronaldo på topp, hadde han sprunget forferdelig lett i fra ham.
×
×
 • Create New...