Gå til innhold

MrSmiff

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MrSmiff

  1. I 2024 tar de kun inn 3 kull. Kull 1 med 24 studieplasser starter opp høsten 2024 Kull 2 med 24 studieplasser har oppstart våren 2025 Kull 3 med 20 studieplasser er nettbasert med samlinger, og starter opp våren 2025 Så jeg vil anta at det vil være høyere enn vanlig.
  2. HELT Riktig! Lysene kan IKKE tas av treet uten å ødelegge det!
  3. Jeg vet at den jeg linket til gir for lite volt. men tanken min var at noe sånt ville fungert hvis jeg fant en som matchet den jeg har. bortsett at volten inn ville jo vært 230. Så tanken min var en sånn adapter til 230v, men med samme "ut" som den jeg har.
  4. Ja den grønne "pluggen" kan skrues av. Jeg lurte liksom på om jeg kunne erstatte den med noe som dette: https://www.clasohlson.com/no/Stromadapter-24-V-DC-24-W-/p/51-3499 Ikke akkurat den, men noe som ligner. Tanken min er så lenge "outputten" er like på den så tenkte jeg at det ville kunne gå hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg har ikke et bedre bilde da jeg ikke har den foran meg dessverre.
  5. Hei. Jeg har et juletre med LED lys fra USA, denne har da en strømadapter (se vedlagt bilde) Den passer jo selvfølgelig ikke i uttaket i veggen her hjemme, så det jeg lurer på er: Kan jeg erstatte adapteren med en adapter som funker her i Norge? evt kan noen guide meg litt? eller må jeg ha en overgang/omformer? Takk er tid og hjelp
  6. Så bra! 😊 Jeg tror det blir veldig bra selv. Virker veldig spennende og ikke minst gøy 😊
  7. Jeg var på test og fikk tilbud på skoleplass på onsdag som var 😊 Jeg snakket med skolen og oppstart er i april for min del 😊
×
×
  • Opprett ny...