Jump to content

w0nderCHiN

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Jeg lurer bare på en ting. Dersom man søker f.eks gjennom SiB etter studenthybler i Bergen, spesielt parleiligheter, kan både jeg og dama søke på samme sted. Altså søke på f.eks parleiligheter i det samme studentkomplekset? Vil dette "doble" sjansene våre, eller er det slik at dette kan føre til at vi ender opp med to parleiligheter som vi ikke kan si nei til? Takker for svar på forhånd!
 2. Hei! Jeg er i begynnelsen av en bachelor i realfag på UiO (2. semester). Men jeg er ikke så fornøyd med studiet mitt, og nå har jeg egentlig bestemt meg for at jeg skal bytte studium og universitet til høsten. Jeg har tenkt til å begynne på NHH, men jeg lurer på om det er noen som har noen erfaringer med slik bytting/avbryte et studium og begynne på et nytt? Er det noe jeg må passe på, eller er det bare å søke gjennom samordna opptak? Eventuelt tror dere det er noen fag fra mitt realfagsstudium som kunne blitt godkjent slik at jeg kan hoppe over noen fag på NHH, tenker da spesielt på matematikk delen? Uansett så har jeg også tenkt til å søke på et par studium på UiB, og da har jeg blitt fortalt at jeg burde ringe studieadministarsjonen der siden det er en stor sannsynlighet for at jeg kan få godkjent en noen fag hvis jeg velger å fortsette på et annet realgasstudium. Hvis det er noen som har erfaringer/tips så vil jeg gjerne høre! Så hvis det er noen som har noen spesielle erfaringer, eller tips generelt, som de kunne tenke seg å dele, så hadde jeg satt pris på det:)
 3. Tusen takk Gamer.no for å opplyse meg og oss gamere om et slikt lovende prosjekt! Slike artikler settes stor pris på, og jeg kan nå si at jeg har backet dette prosjektet med en sømmelig sum!
 4. Uansett hvem man mener er best av AMD og NVIDIA, så kan man ikke benekte at det er NVIDIA som for øyeblikket er pioneren i markedet. Og nei jeg er ingen fanboy. ..
 5. Å opprette et internasjonalt overvåkningsorgan for andre overvåkningsorgan, er muligens feil fremgangsmåte her. F.eks hvordan skulle eierskapet for etterretning blitt fordelt? Eller med andre ord, skulle dette "Interpolet" for etteretning/overvåking hatt tilgang til alt av etteretning som blir samlet inn fra "alle" etterretningsjenester i verden? Det måtte jo ha blitt sånn for at det skulle vært gjennomførbart i praksis. I tillegg ville nok flere E-tjenester ikke vært helt oppriktige med hva de delte og ikke delte. Dessuten så kunne en slik ordning mest sannsynlig bare gjort tendensen verre (sentralisere overvåking/etteretning), i tillegg til at det hadde ført til masse komplikasjoner med suverenitet osv. (antagelig mange land som hadde strittet mot noe sånt, bare se på klimaforpliktelser som er langt mer "uskyldig"). Et slikt organ for atombransjen (IAEA) og for politi (Interpol) fungerer bra på sine respektive områder, men mest sannsynlig så ville ikke noe liknende for overvåking/etterretning vært gjennomførbart i praksis, av de grunnene jeg har nevnt.
 6. Kjernen av traktaten hos Nato er artikkel V, som fastslår at et angrep på et NATO-land er et angrep på hele alliansen. Nato ble opprettet i frykt for kommunismen og sovietunionen i første omgang, og fungerer militært, mens derimot EU er en samarbeidsorganisasjon som etter andre verdenskrig jobber mot å forhindre krig, og slik jeg forstår det, har ingen som helst allianse i forhold til eventuell krig som skulle bryte ut. Mener ganske enkelt du ikke kan sammenligne EU med NATO. Nå skal det selvsagt sies at stormakt som regel er forbundet med et land, men om du ser på arbeidet nato har gjort med "krigføring mot terror" kan sammenlignes med handlingene til en stormakt. Så med andre ord så mener du at USA har diktert alt Nato har foretatt seg det siste tiåret...
 7. "En annen sponsor er imidlertid det amerikanske forsvarsdepartementet, noe som kan indikere at teknologien er tiltenkt militært bruk." Ville blitt overrasket hvis det amerikanske forsvaret ikke hadde hatt en finger med i spillet. Det er ganske åpenbart at dette er teknologi i deres interesse.
 8. Høres veldig interessant ut, og midt i blinken for meg som studerer Elektronikk og datateknologi (Eldat) på UiO. Kommer til å sende inn en CV og søknad snarest! - Ruben J. Ødegården
 9. Denne saken er helt latterlig! EA fortjener faktisk kudos for atde ikke bare avfeier dette med tanke på kilden, og hvordan kåringen er gjort. Hvis man faktisk anser EA som et verre selskap enn f.eks Bank of America, som blir nevnt i artikkelen, som har drevet med regelrett svindel, så burde man sette seg ned og vurdere sine egne standpunkter...
 10. For å få info fra gps vel, en grunn iallfall...
 11. Det er ikke rart at forfatter synes dette spillet er lite teknisk imponerende når han spiller på en konsoll som er i ferd med å ruste;) På pc så er origins relativt imponerende, iallfall når det gjelder skygger og physx effekter!
 12. Høres ut som et skikkelig skittent triks fra AMD må jeg si... å ikke fortelle om noe sånt...
 13. Sitatet på slutten stemmer ikke med det som ble skrevet på slutten av artikkelen lol, samtidig som sitatet høres ut som en rar setning...
 14. Det stemmer ikke helt at det neste målet for finansieringa er på 27 mill. Det blir alltid låst opp et eller annet hver gang man treffer en million... husker ikke helt hva det skulle være ved 26 mill, men et eller annet er det;)
×
×
 • Create New...