Gå til innhold

Exlerator

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exlerator

  1. Får konspirasjon tanker om dette spillet. Lurer på om EA gir ut dette uferdige spillet for å sjekke hva kjøpere/spillere har mage til å godta. Jeg syns også disse side karakterene i byen som også er rart. Det er så moralsk tillaget. Han irriterende fyren i gangen og hun damen som tror du er sønnen hennes. Nesten som jeg lurer på om EA har laget en slags personlighets test for å sjekke hvor ståa ligger.

    • Liker 1
  2. Synes det var gøy å spille og det ser jo veldig bra ut, men det er mye som skuffer. Ingen Final Fantasy-karakterer, få verdener, få bosser, ingen kamparena, usedvanlig lange loadetider, skuffende lydspor osv. Dessuten gir historien ingen mening lenger. Maks 7/10 herfra.

     

    Kamp arenaer låses opp når du har komt inn i så å si slutten av spillet. Men kan ikke si at jeg er enig med deg på resten.

    • Liker 1
  3. Forby ting til barn er vel ikke akuratt det beste, ta heller og sitt sammens med dem når dem surfer/vis de spennende ting de kan søke på.

     

    Har selv en sønn og han liker å se på biler på youtube, men har oppdaget flere ganger at det kommer noe barnetv greier som blir om til horror tv.

     

    Så nå får han sitte ilag med pappa å se på youtube. TIPS - let fram ESA Kids Paxi.

  4.  

    Støtter ikke Samsung spillmodus i 4K?

     

    Ser på ny TV og Q9FN er en het kandidat, den og LG C8.. Men vil jo selfølgelig ha spillmodus i 4K også

     

    Korrekt. Grunnen til at Samsung blir anbefalt er inputlagen, som er noen få millisekunder bedre enn konkurrentene.

     

    LG C8 støtter 4K + HDR i spillmodus, og i tillegg har den Dolby vision som blir ganske bra på bl.a Netflix. Hadde ikke vært i tvil hvis jeg skulle hatt ny TV i år.

    Jeg har Samsung UE55KS7005, den er vel 2-3 år gammel og denne kjører 4K i gamemode med Xbox one X, så jeg skjønner ikke hva du skriver om.

  5. Hm var det ikke sånn at alle microsoft spill skulle komme gratis på gamepass ved release?  :hmm: 

    Blir kjøp uansett men hadde helst sett for meg å kjøpe BF V of at dette hadde vært inkludert :) 

     

    Spillet kommer til Xbox Game Pass på utgivelses dagen. State of decay 2 og Sea of thieves kom på utgivelses dag. Alle spill som lages av Microsoft gruppen kommer til XGP.

  6. Etter diskusjonen å lese så er det ikke mange som har testet Shift serien, første spillet var vel noe av det mest realistiske en kunne spille utenom LFS såklårt. Men vist det er realistiske bilspill dere er ute etter så vet dere at det er ikke de siste NFS spillene dere skal spille. De siste spillene tror jeg er mere for kidsa, de som ennå ikke har cravings på realistisk/simulator feelingen.

    Skal jeg ha meg NFS så venter jeg på Shift 3 :p.

×
×
  • Opprett ny...