Jump to content

Zlay3rofd0oM-

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About Zlay3rofd0oM-

 • Birthday 02/11/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Aiaiaiaiai! Den streamen løftet forhåpningene enda høyere! Litt skeptisk ble jeg og tho, det virker som om de legger opp til at ingenting skal være anstrengende. Vi vil vell ikke ha alt inn med te-skje? Vi trenger noen vanskelige eller irriterende øyeblikk for å heve mestringfølelsen ved suksess! De forklarer spillet som om det skulle være tidenes hippiedobbelmoral utspill. Alle løper rundt med vennene sine og venner seg med sukkerspinn, mens de dreper ting som er annerledes. Alle skal kunne gjøre alt og du kan være alt. Veldig spent på hvordan gruppering vil bli med disse allinone klassene! Om de klarer å balansere all happygolucky grindingen med vanskelige utfordringer så kaaaaan jo te-skje konseptet fungere! Gleder meg veldig til gw2 ja! Men....=S
 2. Hei, jeg hater ordet klisjé. Alt som blir produsert i dag er en helsikens klisjé. Kan ikke verden glemme dette ordet? Jeg liker virkelig Intro/mellom/sluttsekvenser! Men ikke alltid. De er fantastiske i f.eks Warcraft, Fable? og FF seriene. Det Spiller ingen rolle hva de betyr eller hva de vil fortelle meg. De er nydelige kunstverk som kommer til meg som en ufortjent gave, eller som en belønning når spill føles som jobb(en jobb jeg trives veldig godt i.) Mellomsekvenser jeg IKKE har så mye til overs for, er som i RDR, hvor spillet stopper opp hvert tredje sekund for at jeg skal høre på 2 personer diskutere 10 personer som har tatt 1 person til fange oppi Lake Cackcave. Alt dette uten å vise meg noe bedre bilder. At stemmeskuespillet er bra, gjør at det er underholdende til å begynne med. Men når de ALDRI holder kjeft, så varer det ikke. Nå skal det sies at jeg ikke nevneverdig liker RDR som produkt anyways, grunnet gjøremål som går på repeat uten å drive historien fremover(hello AC.)
 3. Skeptisk, fet sound på klippet tho! Almost had me...
 4. Er jo ikke noe pes dette? 40åringer oppførerer seg ikke som 40åringer gjorde for 10 år siden! Dette er et verdensfenomen, som ikke er født i spillindustrien. Jeg syns Cliffy B kan "pull it off" helt fint. Derimot! Har dere sett når diverse amerikanke spillrelatertesumfinsumfin har 10/10 damer som programledere? Som snakker varmt og åpenhjertig om hvor fett og "awesome" alle spill er? Det min venn, DET er faen ikke normalt!
 5. Bøyer meg, "vi trenger det ikke" er et håpløst argument. Og jeg er 100% positiv til bedre AI. Men more2thepoint: Dagens konsoller kan forsatt gi mange gode spill! Og hva med MotionScan? Ny teknologi som parer seg med disse eldgamle kalkulatorene. Jeg skal ikke prøve og frelse grafikkfreaks over til min verden, hvor grafikken som er i dag holder plenty og storspillene gjør dumme feil som ikke har med andre begrensinger enn lommeboken å gjøre. For mange tanker i en for liten hjerne til å fortsette, I gief.
 6. At spill er enkle gjør meg ingenting så lenge jeg er underholdt og har det kjekt. Problemet for meg når spill er enkle, spesielt i open world spill, er at jeg går lei før spillet er ferdig. Fordi jeg må gjøre enkle repeterende ting. Jeg fullfører likevel. Men av og til, så stabber disse spillene meg i tryne med f.eks en liten hjernetrim mini nøtt(plasser 1337 blokker i riktig rekkefølge,) som jeg ikke så for meg i min dypeste fantasi skulle komme. Disse nøttene finnes gjerne helt random plasser, hvor rewarden er et kult sverd eller en pose peanøtter. Uansett, først stopper kropp og sjel, WTF? Så begynner jeg...frustrasjonen slår til med første forsøk. Klarte jeg det ikke? Så prøver jeg langt om lenge, kanskje en time? Når jeg da klarer det til slutt, da kjenner jeg at spillgleden er på topp, som når jeg var drittunge, da de fleste spill hadde utfordrende elementer.
 7. Det er jo en stor verdensdebatt som har eksistert siden den industrielle revolusjon, fordi med alt det gode kommer mye vondt, som atombomben f.eks. Det var ikke meningen å starte noen debatt om dette generelt, jeg er tilhenger av teknologi som bare det, om jeg liker det eller ikke. Her ville jeg bare påpeke at det er ingen som trenger grafisk bedre spill enn det som er best på konsoll i dag, akkurat som ingen trenger iphone5. Vi vil bare ha alt det beste fordi det blir laget og det eksisterer, oi, den var pittelitt bedre til å trykke på, den må jeg ha. Hadde vi ikke fått sett noe bedre siden 360 og ps3 kom ut, ville vi vært storfornøyd og aldri lengtet etter noe bedre. Vi TRENGER det ikke, og mange tar skade av den raske utviklingen nettopp fordi økonomien ikke strekker langt nok til at man kan holde seg oppdatert. Det suger å være den gutten i gata som sitter med tjokkefeitegamboyen når alle andre har 3DS. I dag er jeg megafornøyd med grafikken på dagens konsollspill, men når ps4 kommer, og jeg får sett hvor fint og flott alt ser ut på mine favoritt spill, kjenner jeg meg selv nok til at jeg kommer til å ville ha den.
 8. Hvem i verden taper på at en ny konsoll ikke blir utgitt? Hvis du kan si at jeg tenker feil, så sitter du på selveste tenkefasiten. Tenker jeg riktig når jeg tenker at du er en idiot?
 9. Ingen i hele verden har vondt av bremsing av teknologien.
 10. Tetris teller ikke. Blir som rus for noen, ofte damer, grunnet simplisiteten. De går inn i en slags zombiemodus som er ukjent for folk flest, hvor de kan sitte 25 timer i døgnet, helt til spillet spilles av seg selv. Det finnes ikke variasjon i Tetris. Det er de samme få bevegelsene som skal til, og etter et 100 timer sitter disse automatisk, noe som beviser at Tetris krever INGEN ferdigheter i det hele tatt. I et spill som er gøyt, kan du som jente spille 6 timer hver dag i 1337 dager, hvor jeg kan bare komme inn å pracce i en uke, for så å være deg overlegen. Dog om jeg skal være helt ærlig, så vil dette sannsynligvis være tilfelle også om du har penis. Jenter bedre til å spille? Narr meg ikke til og le. HAHAHAHAHA, ops, du klarte det.
 11. Skeptisk. Ser store frustrasjonsmuligheter om man skal sloss mange på et lite firkantet kart! Backtønnestab til tusen. På innsiden av hode mitt ser jeg for meg dette spillet med 6v6 @ Capture the Flag! En annen tanke smiler av nevnte tanke.
 12. Atte, det grafiske hevet man får med spill på pc kontra konsoll, er ikke i nærheten av nok til at jeg innrømmer at konsollvare må oppdateres. Det spiller nada svisj rolle. Vet ikke hvorfor dere spiller spill, men jeg spiller for å ha det gøy! Da spiller det liten rolle om vannet i The Witcher 2 ser mer realistisk ut enn vannet i Fable 3, når jeg ikke ser noe galt med vannet mens jeg spiller Fable. Det jeg ikke tenkte på før jeg leste dette, var begrensinger innen kunstig intelligens. Fordi jeg ser at mange spill på konsoll skaper stor variasjon i i NPC's å fortsatt klarer og henge med rent grafisk med andre spille som IKKE har like stor variasjon. Kjøper ikke dette de sier med begrensinger, det tolker jeg som at Ubisoft nå har tatt AC serien til et nivå som ikke kan overgås, at AC ikke kan bli bedre. Konsollen min blir flittig brukt, mye på grunn av sosial omgang, mye på grunn av at det er jævlig chill. Blir ikke det samme om jeg kobler stick til pc, noe jeg ikke gjør uanz, fordi pc=aswd. Har gaming pc også! Ikke fordi jeg bryr meg om vannet i The Witcher 2, men fordi jeg må holde ok tritt med online spillene mine. Føles veldig deilig med en god pc. Men det eg sku sei, konsollene er klar til og ta imot en halv million titler til. For min del må de bare utsette de nye en del år.
 13. Call of Juarez..bleh, fikk helt avsmak på alt som het spill bare jeg så tittelen. Får jeg heller ta å grille og bade i sommer da! ThANkz Alot!
×
×
 • Create New...