Jump to content

erklingen

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Alien/zombie modusen virker å spille veldig bra! For de som sier "muh immersion" så har de skrevet det ganske bra inn i historien. Viktigere er at devsa har gjort utrolig mange kule og gode valg, inkludert mer fiksing av ubalanserte maps og pick and ban phase til pro league. Jeg tror faktisk at outbreak ble laget til dels for å gi bedre tid til ubi montreal til å jobbe med de "vanlige" oppdateringene og mapfixes, mens outbreak er laget av ubisoft paris.
 2. Jeg tror du må ta en ny titt på spillet. Det var middelmådig i starten, men ikke lenger. De er ett godt eksempel på devs som kan gjøre gode endringer og fikse ett spill, noe spillertallene tydelig viser også.
 3. Veldig kult med flere nordiske turneringer. Ekstra kult er det at Siege vokser som eSport. Forhåpentligvis vil dette hjelpe det norske miljøet å vokse.
 4. Kan nevnes at det kommer en alvorlig stor mengde med balancing changes. Måten ledere og faction abilities fungerer på forandrer ganske så mye, litt lesing på reddit tilsier feedbacken at spillerne (meg inkludert) er meget fornøyd med patchen og føler at de har blitt hørt på av CDPR Ellers kan det nevne at spillet nettopp hadde en 100 000$ turnering som den tidligere heartstone proffen Lifecoach vant. Veldig bra laget til turnering, virker lovende, veldig stemning med scene som så ut som innsiden av ett tavern. Spillet føles mer variert enn HS, det har også vesentlig mindre RNG. Basert på siste patchene så er det tydelig at utvikler prøver å holde nivået av RNG lavt, du skal vinne basert på strategi ikke tilfedigheter. Ellers kan det nevnes at spillet er f2p, og veldig gavmildt også. Tok ikke så altfor mange timer før jeg hadde 1 deck som var av topp kvalitet (aka jeg hadde ingen kort jeg ønsket å bytte ut/oppgradere). Så det er på ingen måte pay2win. kan anbefales.
 5. Begynte med Gwent (standalone) nå som mitt første kortspill. Og jeg er helt hekta, lett å komme inn i. Mange muligheter for å bygge og veldig levedyktig f2p. Jeg har aldri betalt noe for spillet og jeg har iløpet av kort tid fått ett dekk som er konkuransedyktig, med alle de legendaries eg skulle ønske. Må og nevne at VELDIG mye av morroa lå i det å få nye kort i starten, bytte ut stadig og prøve å forbedre, ikke bare kopiere noen andre sin build på nettet. Har nå 2 viable decks som jeg bruker og variasjonen og interaksjonen er herlig, det er enda mange decks og builds jeg ikke har prøvd enda, så jeg har mye morro forran meg enda! 9/10
 6. Jeg synes det er veldig verdt å nevne den nye seasonpass modellen til Ubisoft. Free DLC til ALLE og 1 uke eksklusivt til Season pass eiere. Dette er modellen fra Siege som de har sagt de ønsker å benytte på de fleste om ikke alle sine spill fremmover. Akkuratt derfor har jeg kjøpt begge seasonpassene til Siege. jeg støtter gjerne denne modellen. Kan også nevne at de ikkje har gått i "steeltrappen" som de gjorde i forhonor. I siege er det som er av accessory og chars vesentlig billigere. Så mye skryt titanfall har fått for sine gratisutvidelser så synes jeg det er rart at ubi ikke får det, tvert imot snakker alle om hvor grådig ubi er. Håper at de klarer å holde liv i for honor. er ett godt konsept, men de var dum med steel distrubisjonen i starten. Synes ubi har turd a satse på litt nye konsepter i det siste istedenfor å melke creed serien
 7. eier 2 andre star wars brettspill fra samme team (de har lisensen på brettspill) kan anbefale både x-wing og rebellion på det sterkeste!
 8. Dette er snakk om en multiplayer beta hvor du ikke får spillt singleplayeren. det KAN være en nyttig stresstest for å fikse de siste bugsa, ikke at det hjalp ubi ved releasen av r6
 9. Begynner å bli ett lite norsk community i r6 nå. Kan anbefale spillet på det sterkeste! Spillet har kommet en utrolig lang vei fra release. Dette inkluderer også en DOBLING av spillerantall fra i sommer til nå, det er ganske kult så sent etter release. For de litt mer konkuransepregede av dere så er det etterhvert en ladder samt flere ukentlige cups i ESL. Nytt i year 2 er at også ps4 får mer støtte for competitive i go4 cups etc. Håpet for oss er at vi kan få igang litt flere Norske r6 lag (pc gjerne ) og bygge ett norsk competitivt miljø.
 10. Jeg må si for meg blir det Rainbow Six Siege. Startet med spillhistoriens verste launch, men nå? nå begynner vi å snakke! Har fått tilbake godfølelsen jeg hadde når jeg først begynte med cs for det som må være 12 år sia. Maken til adrenalin! Har spillt det meste som har komt ut av kompetitive spill de siste årene, dette tror jeg er det beste jeg har prøvd på lenge.
 11. du har ikkje lagt ut kontaktinfo heller, men du kan adde nDG.Shikaka
 12. BF1 som konkuranseopplevelse? Da kunne dere med fordel heller tatt med Rainbow Six Siege som er Ubisofts første reele forsøk på eSport, og som er utrolig bra!(til tross for tidenes verste launch). BF1 kunne heller fått spotten til overwatch rundt beste lyd. Overwatch har hverken supergod lyd eller enorm bruk for det. (ps. Siege har faktisk SYKT god lyd og, men er overkill og anbefale for to kategorier xD)
×
×
 • Create New...