Gå til innhold

TickleMeJesus

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TickleMeJesus

  1. EU gjør jo alt for å torpedere en løsning. Helt uforståelig at de allerede har bestemt å innføre ytterligere sanksjoner i neste uke, uansett om separatistene etterlever fredsavtalen for sin del.

     

    Hvis det er bare pisk, men ingen honning, er nok ikke fredsinitiativet verdt papiret det er skrevet på.

     

    Russland holder fortsatt Krim som de ulovig anekterte fjor. At de har flyttet fokuset over til øst ukraina burde bare bety mer pisk, ved mindre man ikke velger å sende signaler til putin om at det er greit. Når NATO går ut offesielt gjentatte ganger med bevis for Russiske styrker å våpen i området burde det ikke rå tvil om hvem skylden og ansvare ligger hos.

     

    Det er ingen sepratister som har mange tanks, så mye artilleri og satelittbilder. Hadde de ikke hatt de tingene samt en evig strøm av forsyninger fra Russland ville det ikke vært en borgerkrig. OSCE inrømmer selv at de ikke har oversikt på grensen pga begrenset tilgang fra seperatistene (bit.ly/1Mk4n0X).

     

    Det er heller ikke en "one time thing", dette er Putin sin greie å vi kan ikke la det skje i Europa. Spessielt når vi som NATO medlem er pliktig til å beskytte de andre baltiske landene som er en del av putin sin Sovjet 2.0 Vi lot han ta Georiga og tenkte at nok er nok, Ukraina lot han ta Krim og tenkte det holdt, skal vi gå i samme fellen igjen å gi han øst-ukraina?

     

    Russland er ingen stormakt. De har atomvåpen ja , men GDP-en dere ligger på nivå med Italia. Vesten holder hode kaldt for nå , mens Russland føler de er i en total krig. Ta en titt på life news eller russia today så ser du fort at alt fotfeste er borte å at det mer å mer ligner noe vi trodde var dødt etter andre verdenskrig. At Putin sprer propoganga som fos oss virker helt hinsides all forstand ikke ser ut til å plage den gjevne russer vitner om hvor farlige landet er.

    • Liker 4
  2.  

    Oi, den så jeg ikke komme. Så fram til dette spillet. Kanskje modding med Mushrom kingdom i Civ 5 heller blir veien å gå.

    Du bør kanskje lese resten av tråden også før du bestemmer deg. :p Som jeg skriver lengre opp på denne siden ligger spillet med 82/100 på metacritic etter 37 anmeldelser. Gamer.no og Escapist gir det middels kritikk, men samtlige av de andre gir det 7/10 og høyere. Gamer.no ligger faktisk helt nederst. Er du sikker på at det er akkurat den anmeldelsen du vil høre på, og ikke en av de andre 35 anmeldelsene som gir det bedre score? Eller 36 om vi tar med ProJared, men han er ikke på metacritic.

     

    Eller for å si det sånn:

     

    2 anmeldere gir det middels kritigg.

    36 anmeldere gir det bra kritikk.

     

    Hvem stoler du mest på?

     

     

    Gamersgate

  3. VC på Wii U suger i alle fall balle. Nesten ingen spill der å dryppene er små og sjelden med unntak av et par GBA spill som kom nylig. Who the fuck i Nintendo tenkte at GBA spill på en 42" var en god ide?!

     

    EDIT: Vil bare presisere at jeg setter pris på å få spilt igjen klassikere (Thumbs up Nintendo!). Skulle bare ønske at de gjorde mer ut av det.

  4. godzilla__2014____alternate_teaser_poste

     

     

     

     

    Så filmen på Onsdagen og er litt bob-bob om den. Heldigvis er det ikke noen oppfølger til søppelet også kjent som godzilla 1998!

     

    Filmen starter glimrende med en avis-montasje fra 60-tallet (?) med halvparten av castet sladdet ut i god CIA still! Handlingen starter på Heisenberg bursdag, hans kone som også er hans kollega på det lokale japanske kjernefysiske-kraftverket omkommer i en mistenkelig nuclear meltdown. Flere år senere prøver han fortsatt å finne ut hva som egentlig hendte. Samtidig blir vi introdusert for historiens hovedperson (Heisenberg's sønn) som i god gammel action stil viser seg å være den eneste som kan redde verden! De to teamer opp å besøker den radioaktive sonen rundt den nedsmeltede reaktoren for å hente noen gamle floppydisker og action figurer fra gamle huset.

     

    Mitt første problem med filmen: Akt en foregår i Japan , men de eneste japanerne i filmen er statister. Selv om 90% av settet er Japansk annonseres alt av viktige beskjeder som evakuering bare på engelsk. Kanskje en bagatell, men når handlingen er satt til et annet land ødelegger det hele illusjonen.

     

    Punkt nummer to: Godzilla er awesome, men det amerikanske forsvaret er ikke! 4/5 av filmen handler om det amerikanske militæret og er egentlig bare en oppbygging for å rettferdiggjøre bruken av atomvåpen. Denne delen er rett ut kjedelig og inneholder alle de typiske "first encounter" klisjeene. Ikke noe nytt her.

     

    Det man kan se fram til med filmen er den supre avsluttingen!

    Godzilla sloss mot to andre monster midt i san francisco og finisher de med sin radioaktive stråle - sweet!

     

     

     

    Burde jeg se den?

    hvis du liker action eller godzilla, er dette dette en flott blockbuster som du forhåpentligvis vil kose deg med. Hvis du er lei klisjeer og forutsigbare historier er ikke dette noe for deg.

  5.  

     

    1. right click my computer and then click manage

     

    2. Click on disk management, should be on the left towards the bottom of the list.

     

    3. look for your drive and right click and delete the 2.0 tb partition.

     

    4. now right click on the white "Disk #" box and hit convert to GPT

     

    5. Now right click on the Unallocated space (It has a black bar above it) and click new simple volume.

     

    There you go, you should now have your full 3 tb hard drive ready to be used!

     

    Please note that I used windows 7 ultimate 64 bit and this is what worked for me.

     

    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1854195/3tb-hard-drive-2tb.html#12448067

×
×
  • Opprett ny...