Jump to content

dualmind

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Spilte netopp ferdig dette spillet her i helga, en helt fantastisk opplevelse! Hvis du har 20-50 timer til å bruke på spill, anbefaler jeg dette på det varmeste!
 2. X4 slippes også den 30.11! Som veldig stor fan av X3 er jeg veldig nyskjerrig på hvordan det vil se ut, x-rebirth var jo en gameplay-messig tragedie i starten.
 3. Av rollespill er nok nwn det jeg brukte aller mest tid på i ungdommen, så dette ser jeg virkelig fram til! Spesielt artig at det skal ha mulighet til å kjøre eksisterende moduler.
 4. hver av klassene har tre spesialiseringer, med unntak av Scion som er litt plukk og miks. en av fane-sakene i den utvidelsen som det skrives om her, er at alle spesialiseringene får en overhaling. Spesialisering er bra, men archer er og blir archer, barbar er og blir barbar osv. Hvorfor kan de ikke bare lage en av hvert kjønn for hver klasse? Burde ikke kreve stort om de tweaker modellene fra de andre klassene for å få armor etc til å sitte bra, og det dobler antall klasser uten noe særlig innsats. For det meste går det an å få til en gladiator som bruker pil og bue, en archer som bruker store våpen for to hender, og barbarer som blir til trollmenn, det eneste klassene egentlig dikterer, er hvor de begynner på kunnskaps-treet(?) til Path of Exile, Personlig irriterer ikke de låste kjønnene meg, men jeg kan respektere standpunktet ditt. "Problemet" er vel at GGG ønsker å bruke om igjen store deler av tidligere innhold for å skape nye ligaer, så grafiske overhalinger som du foreslår her, blir nedprioritert, eller bruker lengre tid på å ferdigstille.
 5. hver av klassene har tre spesialiseringer, med unntak av Scion som er litt plukk og miks. en av fane-sakene i den utvidelsen som det skrives om her, er at alle spesialiseringene får en overhaling.
 6. De skal visst være mer på ballen med en sterk line-up ved slippet av konsollen, blandt annet er det siste Monster Hunter spillet, som kom "vestover" nå i juni ikkje satt sammen av det samme utviklingsgruppen i Capcom som lagde 4 Ultimate, med litt flaks blir generasjon fem å se over hele kloden på likt.
 7. Det var kommentert på noen monster hunter fora at dette minnet litt om den type spill. Ikke spesielt i grafikk og setting, men jaktdelen tar nok noe inspirasjon fra MH-serien.
 8. Sitter pent og venter til de slipper dette ut i nettbutikkene sine DRM har fått sin omgang juling, og de har jo prøvd å gjøre opp med det at du ikke trenger DVDen for å spille, og den jeg er mest skeptisk på: lagre spillene dine på sine serverer? det er mer en bjørnetjeneste imo. Men grafikken ser kremfet ut og gameplayet har jeg fullstendig tro på
 9. Ifølge twitteren deres var visst "exeptional demand" ikke grunnen, men et server angrep. Og hvis det er tilfellet synes jeg det både usaklig barnlig og unødvendig, det er mulig DRMen de har ikke fungerer, men ikke start å ødelegge for betalende kunder hvis du er imot det.
×
×
 • Create New...