Jump to content

Petter H

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Blir mer og mer skeptisk til CDON her, hvis selv de som var først ute med å bestille enda ikke har hørt ett pip, bare må det bety at de surrer no skikkelig der borte. Tror vi som har bestillinger der borte bare må belage oss på at vi i all sannsynlighet ikke får.
 2. Jeg bestilte også fra cdon nå nettopp. Jeg forholder meg skeptisk til at jeg får noe, men det er jo lov å håpe.
 3. Apropos utvikling av nye spill: Det er en ting som har endret seg siden sist, og det er at PS5 er bakoverkompatibel med forrige generasjon. Det betyr at det ikke er noe teknisk som forhindrer at man lager forskjellige oppsett for hver konsoll(Ps4, ps4pro og ps5). Så hvis tilgangen på PS5 maskiner forblir helt håpløs, skulle det ikke overraske meg om Sony tillater at studioene "PCifisere" spillene sine. Det spørs hvor mye press det blir fra spillere og utviklere eventuelt, og hvor hardt man setter seg på bakbeina på Sony HQ. De har jo allerede gjort det med å lage PS5 versjoner av spill som ble lansert på PS4, som sagt: Ingen tekniske begrensninger.
 4. Forresten, hva er skjedd med kommentarfeltet? Jeg trykker på svar, og istedet lages en vanlig post? Det står jo ikke hvem jeg lagde en tilsvar til!
 5. Jeg hørte det samme. så jeg ignorerte det. Senere kom det på PSNow(Ca 5 mnd siden), og ble positivt overrasket. Men selv da var spillet rotete.
 6. "skylder på korona" Mens mellom linjene kan vi lese at Android Wilson Ikke ser noe profitt potensial i å fullføre produktet.
 7. Som andre er innpå, Days Gone så veldig generisk ut. Så de dreit seg litt ut på markedsføringa vil jeg si. Når spillet i tillegg visstnok var tilnærmet uspillbart ved release, så var spillet dødt i mitt sinn med en gang. Jeg prøvde det imidlertid via PS NOW tilbake i oktober/november og ble positivt overrasket. Spillet er betraktelig bedre enn førsteinntrykket. Den eneste buggen som ødela for meg var streaming buggen, som jeg ikke fikk før jeg var nede i sør ved Crater-Lake.
 8. At jeg ikke tenkte på å sjekke om Youtube kunne hjelpe til: https://www.youtube.com/watch/xepW3bAyeeI Det er fra 2018. ps4pro holder langt over 30. Så hva er det de har endret med PS5? Så vidt jeg forstår, skal de ikke behøve gjøre noe som helst for å få bedre ytelse på en ps5, maskinen er jo kraftigere.
 9. Jeg er litt overrasket over denne, jeg er rimelig sikker på at god of war hadde ulåst(eller ihvertfall betraktelig høyere enn 30) framerate hele veien. Du kan teste dette på en vanlig ps4 pro, alt du trenger er å finne et sted som ikke er krevende, og du vil merke at frameraten forbedrer seg dramatisk. Hadde de en begrensning i 4k modus men ikke 1080p da eller?
 10. Mange ser fallen order some et heldig lykketreff, da EA er ikke kjent for å gjøre tradisjonelle singleplayers lenger(de er visstnok ikke god butikk). Da er spørsmålet: Får vi mikrotransaksjoner og annet møl denne gangen?
 11. 1.8W er ingenting. Til sammenligning bruker en PS4 pro som er i drift(dvs du spiller noe sånn nogenlunde krevende) cirka 140W. Med andre ord, det sony gjør her er å bløffe til seg til goodwill. Og som vi ser, går man rett på.
×
×
 • Create New...