Gå til innhold

Zappy1

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zappy1

  1. 13 minutes ago, benjamin84 said:

    Tja, med god økonomi så har man jo penger til å pøse ut på ting man ikke trenger? Når det er sagt så har jeg kjøpt 3090 på firmaet, blir genialt til CAD / gaming bruk. Performance per krone er horribel, men samtidig så er det ikke store upgraden fra 2080ti til 3080 så det føltes ikke ut som en oppgradering som var verd å bruke pengene på. Med 3090 så er det hvertfall rundt 50% bedre ytelse eller deromkring, det blir bra.

    Bestilte ett TUF OC kort, rett og slett fordi jeg håpet det var en av de som var mulig å få tak i før det ble utsolgt, TUF serien til 3080 hadde fått så gode reviews, og det hadde en liten clock boost over stock. Står at den skal komme på lager 2. Oktober hos Komplett, får se om det stemmer.

    Denne var ikke så positiv mtp. CAD bruk: 

     

    • Innsiktsfullt 1
  2. 2 minutes ago, Vakuum said:

    Mye klaging i review tråden nå ja ?

    Har sett litt på ordrenummer og kommet fram til at Komplett hadde sånn 1500 ordre på 3080-kort før klokka rakk å bli 15.
    Hvis det var like ille på andre nettbutikker så er det ikke rart folk er sure. Det er sikkert få kort, men det er også sinnssykt mange som har lyst på disse kortene. Komplett har vel en liten back-order på alt mellom 5000 og 10000 3080-kort nå.

    De kunne godt spart seg for å åpne tidlig hvertfall. 

    • Liker 4
  3. 17 hours ago, Linoran85 said:

    Har ikke troen på at dette blir en verdig oppfølger til bg. 

    Ikke et eneste element fremkaller noen følelse av at dette er et BG-spill bortsett fra navnet. Fra karakterskaping til dialog til estetikk til kameravinklene, UI'en og ikke minst combat .... Ingenting. Trist.

    Helt enig i det. Det blir nok likevel kjøp her. Håp om at det blir bra til tross. 

  4. En artikkel bak betalingsmur (som jeg ikke har lest) der FHI hvertfall sier at det ikke er en god ide å bli syk for å bli immun. Kan være verdt å lese for de som har tilgang.
    https://www.aftenposten.no/norge/i/kJOn8B/fhi-overlege-det-gir-ikke-en-fordel-aa-gjennomgaa-koronainfeksjonen

    I tillegg, to ting jeg har vurdert siden jeg postet denne posten:

    1. Det er god andel også under 50 som blir veldig syke, så selv om vi kun hadde gjort dette med unge mennesker, så hadde det trolig vært for stor påkjenning for helsevesenet. Hovedpoenget her må jo være å nå "herd immunity". MEN si vi skal klare 20% immunitet i befolkningen i norge ila. året, så må vi gjøre godt over 100 000 personer syke hver måned. Det vil fort ta knekken på helsenorge, uavhengig av hvor friske vi er fra før. Rimelig sikker på at det ville vært katastrofalt.


    2. Om vi ser på det scenarioet over lang tid, så er en langt bedre mulighet vi har, er å få kontroll på smitten innad i land, mens det fokuseres enormt på å produsere test kits verden over. Om noen måneder så har vi kanskje mulighet til å teste alle som trenger det. Da kan vi fort få isolert de gjenværende tilfellene. Da kan norge åpnes opp igjen, og vi kan begynne å kontrollere alle som kommer inn fra reise i utlandet. Andre land må trolig ha lignende tilnærminger. Alt handler om informasjon og kontroll. 

    På sikt så er det selvfølgelig vaksine som er målet.

    Så jeg slår denne ideen fra meg, med mindre noen kan overbevise meg igjen. ;)

  5. Nå vet jeg ikke om dette er gjennomførbart og det er sikkert ikke en ny ide, men tanken er som følger:

    Så lenge man er frisk og under en viss alder, så kan man registrere seg for frivillig smitte og karantene. Deretter kommer det noen og smitter deg og de du bor med. Deretter er det lovpålagt karantene i 3-4 uker. Deretter får man et korona immunitetsbevis.

    Dette kan for eksempel gjøres i bolker der man tar kritiske personell som helsefagarbeidere etc og gir dem incentiver (dobbel månedslønn?) for å gjennomføre dette. Det skal kanskje veldig mye til for å få til noe immunitet i befolkningen, men man får i hvert fall arbeidere som kan være ute uten å risikere å smitte de som er i risikogruppen. Og om immunitet blir den eneste måten å stoppe viruset på, så er vi kanskje godt på vei når en vaksine en gang dukker opp.

    Det er riktignok to store spørsmål som jeg kan se som må besvares først:
    Hvor stor andel av de unge og friske vil trenge helsehjelp som følger av smitten? 
    Hvor lenger varer immuniteten?

    For at dette skal kunne utføres så må helsevesenet ha god kapasitet. Med andre ord, vil det være viktig å få full kontroll på den ukontrollerte spredningen som foregår nå. Mao. er tiltakene staten har satt igang nå helt nødvendig. Samtidig trenger vi så mye informasjon som mulig om viruset før vi velger rute. Det kan ta lang tid før vi har nok informasjon, men det er dyrt å vente også.

    Noen som har noen innspill på dette? Vær gjerne saklig selv om dere synes ideen er helt idiotisk. ;)

    • Liker 1
  6. Før prisen til S6 kommer ned i samme nivå, så hadde jeg gått for S5. Den er mer enn god nok, og den kjører jo uansett når man ikke er hjemme. Om man er hjemmeværende, så er det sikkert greit å ha en som er mer stillegående. 

    Er utrolig givende å komme hjem til en full støvbeholder. Job well done. Men man må holde gulvene ryddig da. Det er jo en utfordring med små barn. ;)

  7. Mange er ikke bra nok. De jeg bruker oftest støtter det IKKE, og da faller jeg tilbake på gamle vaner med å stikke inn kortet og slå passord, også der jeg ikke behøver det. Ikke at det er noen stor sak for meg. Kort er lettvint nok. Apple Pay var gøy ei stund, men nå husker jeg ikke sist jeg brukte det. Syns det blir litt slitsomt å stadig vekk bli fortalt at "vi har ikke trådløs" etc. Enklest å stikke inn kortet, det funker hver gang.

    Helt enig. Men gode nyheter der. Alle betalingsterminaler skal støtte kontaktløs betaling innen 2020.

  8. Nei, det vil jo selvfølgelig være latency mellom DEG og serverne uansett. så om du trykk på en knapp vil det ta X tid før serveren får den meldingen.

    Folk som bor nærmere huben, vil ha fordeler. Akkurrat som det er ellers idag.

    Helt det samme blir det ikke. Med denne tjenesten vil de (i teorien) praktisk talt eliminere kompleks og buggy "netcode" som skaper svært mange utfordringer og begrensninger. Man får selvfølgelig et delay mot serveren, men det DU ser på skjermen, vil være identisk med det motstanderen din ser. Altså vil du ikke bli skutt bak en vegg eller oppleve ghosting og andre issues som kommer av latency på dagens multiplayer spill. Og som de nevnte så vil man få mulighet til å kjøre mye flere spillere og mer detaljer (som mer fysikk).

    • Liker 1
  9. Tok vekk ZyXEL P8702N boksen fordi jeg foretrekker å bruke min egen. Det fungerer helt utmerket, helt til jeg laster ned 15-20 Mbyte\s så begynner TV signalet å streike. Om jeg kobler på ZyXEL ruteren, så skjer ikke det samme. Noen ideer om dette kan løses? 

    Vil tro det løser seg om jeg kjører ZyXELen i bridge modus, men jeg vil helst la være. Dog, om noen vet hvor jeg kan sette den i bridge for å teste så setter jeg pris på den informasjonen og ;)

  10.  

     

    Jeg ønsker en klokke som kan være 10-30 dager på hver ladning, helst opp mot 30. Jeg er lei av å lade alt, hele tiden.

    Ta en titt på Amazfit Bip. Om du ikke trenger all funksjonaliteten, så koster den i overkant av 500 spenn (fra Ali Express), ser ok bra ut og har 30 dagers batteritid med skjermen alltid på. Har GPS, notifikasjoner og overraskende god vibrasjonsmotor.
×
×
  • Opprett ny...