Gå til innhold

L00nieX

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L00nieX

  1. Noen som vet hvorfor det tok så lang tid før generelt sett anmeldelser av dette spillet kom ut? Gjelder forøvri ikke bare Gamer.no men de fleste andre spill sider. PC porten av dette spillet har vertfall ikke vært mye å skryte av ytelsesmessig, så har latt det ligge en stund til det blir patchet eller nvidia kommed med oppdaterte drivere.

     

    Det har nok noe å gjøre med at utgivelsesdatoen i Norge var 25 februar. Til tross for at det har vært tilgjenngelig i statene og for digitalt kjøp i ca 1 mnd, er ikke så ofte at vi får spillet så mye senere enn andre mer.

  2.  

     

    Men av 47 anmeldelser så har det en score på 66 på metacritic.

     

    Jeg står nok pent over dette, håpet på bedre siden jeg er veldig glad i steam punk.

    Vi har alle forskjellige kriterier til spill osv. Men kjenner jeg blir litt forundra når en score på 66 anses som å ikke være verdt et kjøp. Er jo mange spill som havner rundt der som er faktisk bra...

     

    Bare meg som er rar eller hva er greia? :blush:

    Har ingenting med skoren å gjøre, men når du leser hva de skriver om spillet. At en andmelder gir 95 pga at det ser fantastisk ut, gir meg ekstremt lite spillverdi. men at en gir 2 og en gir 5 pga at du så vidt får spille spillet selv, ekstremt lukket verden ect.

  3. Synes dette var en fin anmeldelse!

     

    Jeg har også sett at det er mye spredt i anmeldelsene, men etter å ha lest noen av de så ser det ut som de som liker det enten er fra mindre spillsider eller har anmeldere som er veldig glad i cinematic og grafikk. De som bryr seg mer om histore, innhold og spillunderholdning gir det middels score. Men av 47 anmeldelser så har det en score på 66 på metacritic.

     

    Jeg står nok pent over dette, håpet på bedre siden jeg er veldig glad i steam punk.

  4. Jeg har det samme problemet med "use a different method to pay".

    Prøvde å kjøpe dragon age, men det vil ikke. Hører folk sier det kan være pga digital regionsperre (jeg har alle settings på USA med adresse i california), MEN jeg får ikke kjøpe "A wolf among us" heller.... dermed vet jeg ikke helt.

    Nå står det at alt fungerer på xbox.com, men jeg prøvde igjen nå før jobb, still nothing..

  5. Destiny er dritfett, frem til level 20! Som er en slags soft level cap. Da har du mest sannsynelig rundet spillet og nå begynner utstyrs jagingen. Dette er EKSTREMT repetitivt, du gjør det samme igjen og igjen og igjen... og igjen.. Bungie har ment dette (har jeg lest) som at man skal få en følelse av epicness når man får tak i badass utstyr... Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har spilt de samme Strike oppdragene 50 ganger.. Jeg dæver av det! Men The Crucible er veldig morsomt og bra, spesielt siden man forstsatt får utstyr av å spille dette PvP systemet.

     

    Så dere lurer sikkert på hva poenget mitt er? Jeg er litt usikker selv.. spillet er bra i ca 10-15 timer, så blir det repetitivt og kjedelig, du mister helt tråden med historien og du gjør det samme igjen og igjen. Men er du glad i PvP så er dette spillet for deg.

  6. Dark Void fikk en "rimelig god mottakelse av oss"..... 6/10. Er vel ingen som løper til butikken å kjøper spillet av den grunn.

    De brukte 6 år på å gi ut et nokså godt (dårlig) spill, så gir de ut murdered:soul suspect i år, ingen av spillene har overbevist noen og de har fått 6/10 og 5/10 her på gamer. Er vel like greit at de lukker dørene. Spillbransjen er ikke for alle...

  7. Synes Gamer.no, og andre norske spillsider kan bli flinkere til å opplyse om norske prosjekter på Kickstarter. Se på Earthlock: Festival of Magic. https://www.kickstarter.com/projects/171497873/earthlock-festival-of-magic?ref=home_location

     

    Synes dette ser veldig lovende ut og er veldig nære sitt mål, men kun 3 dager igjen.

     

    HALLO!!! Gamer.no har skrevet en del om Festival of magic.

    6 artikler faktisk, så de har dekket dette veldig godt

     

    http://www.gamer.no/sok/?query=festival+of+magic&all=1

    • Liker 1
  8.  

     

    Hvorfor er det "naturligvis" Ps4?

    De koster det samme, xbox har bedre exclusives og software, du får med kinect, bedre kontroller (dette varierer fra person til person), bedre headsett, begge må betale for internett.

     

    Så, ja. Ps4 har litt bedre ram, men jeg synes at Xbox One er "naturligvis" et bedre kjøp.

    Jeg skriver "naturligvis" fordi det er FOR MEG naturlig å fortsette med Sony, fordi de - etter MIN ERFARING - er et sikrere kjøp enn en "rød ring av død".

    Jeg har eid både Xbox og 360, men begge har tatt kvelden.

    Samtidig har både PS1, 2 og 3 levd fint, uten noen problemer, neppe tilfeldig.

    Sony er kvalitet, MS har for mange nødløsninger.

     

    Jeg skriver ikke "naturligvis" fordi det er en selvfølge for samtlige, men fordi det er MITT valg.

    Min boikott av USA har også en rolle med i dette, men det er fortsatt min mening og mitt valg.

    Hva du mener og tror om konsollene, lest ut fra spesifikasjoner, er opp til deg, naturligvis.

    Historien viser, sett fra mitt synspunkt, at Sony er et tryggere valg.

     

    Ha et spillerikt godt nytt år :)

    Lol, litt CAPS LOCK klikk og det beste argumentet ditt var MITT! Det er greit å ha egene meninger, men blir mer lætis når du prøver å begrunne dem. Boikott av USA? virkelig, 40% av Sony er amerikansk eid, så da bør du fjerne deler av konsollen din. RRD var bare et problem med de tidligste Xbox 360 konsollene og har ingenting med XOne å gjøre.

    Derimot har PS4 flere dårlige rykter rundt seg nå som blue line of death og at Sony sliter veldig økonomisk.

×
×
  • Opprett ny...