Gå til innhold

MixTheMaster

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MixTheMaster

  1. Jeg får ikke til å analysere bilder med Google Lens i Photos appen til Google. Angivelig skal dette være en egen knapp i appen, men jeg får opp en knapp som heter "Info" istedenfor. Jeg har installert Lens appen separat og den funker fint, men den virker kun med bilder som er lagret lokalt på telefonen og ikke i Google skyen. Telefonen min er Samsung Glaxy S21+ med nyeste oppdatering av Google appene og Android. Er det noen som har idéer om hvordan jeg får tilgang til Lens gjennom Photos appen? Slik ser det ut hos meg Slik ser det ut hos andre
  2. Etter jeg avinstallerte noen programmer og fikk siste oppdatering har batteritiden i standby økt kraftig, så takk for tips! Den virker fortsatt veldig knapp for aktivitetslogging av heldagsturer, men til alt annet holder den 1 dag nå. Vil som sagt tro at 44mm versjonen holder lenger.
  3. Dette er ikke mulig på Watch 4. Denne er basert på WearOS og er dermed helt forskjellig fra tidligere Galaxy klokker basert på Tizen.
  4. Har veldig få programmer. Virker som om jeg skulle kjøpt 44 mm, var ikke klar over det før nå men batterikapasiteten er hhv. 247mAh og 361mAh på 40 og 44mm.
  5. Min erfaring er at batteritiden er forferdelig dårlig på min Watch 4 40 mm. Ved logging av fottur varer den i 6 timer før den slår seg av. Ved normal bruk holder den i maks en dag og er helt tom på kvelden. Altså vil den ofte slå seg av før du legger deg hvis den ikke lades. Hvis du ikke skal bruke smartklokkefunksjonene ville jeg anbefalt en aktivitetsklokke istedenfor. Som smartklokke har jeg uansett inntrukk av at Watch 4 er et uferdig produkt. Vent i så fall på Watch 5 i august.
  6. Nei, ingen form for manuell kalibrering er mulig utover å oppfriske posisjonsdata. Generelt er høydemålingen veldig omtrentlig. I går viste den alt fra 0 til 16 m når det reelle var ca 16, og da jeg gikk tur viste den 0 etter jeg hadde gått opp på en topp som sikkert var 30 m. Etter jeg trykket på rekalibrering (oppfriske posisjon) var høyden fortsatt like feil.
  7. Jeg fant ut av det etter mye prøving og feiling. For å få dette til å virke må "bedre nøyaktighet" i posisjonsinstillinger være påskrudd. Deretter må man skru av og på bruk gjeldende posisjon i kompassinnstillingene. Nå vil klokken vis høyde over havet så lenge man er utendørs. Hvis det fortsatt ikke virker hjelper det å oppdatere posisjonen i kompassappen. Ganske tungvint og buggy for å si det sånn.
  8. Jeg kjøpte en Watch 4 for et par måneder siden og til tross for at alt er oppdatert og jeg har prøvd på factory reset så viser ikke klokken høyde i kompass appen. Den viser kun kompass og barometrisk trykk samt gps koordinater. Den har altså all info den trenger for å estimere høyde, men gjør det ikke i appen slik den skal. Ser også flere sliter med det samme på Reddit. Dersom jeg setter på treningsøkt "fottur" har den imidlertid ikke noe problem med å vise høyde. Noen som opplever lignende eller har fungerende høydevisning i kompass appen?
×
×
  • Opprett ny...