Gå til innhold

Couchfighter

Medlemmer
  • Innlegg

    541
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Couchfighter

  1. Enig med mye av det GrinderX9 skriver, ville kanskje ikke brukt akkurat denne artikkelen som eksempel men Gamer.no skrev for mange år siden innimellom knallgod gaming journalistikk. Det begynner å bli en stund siden. Spill ER kultur, men det har druknet litt iblant CS og DOTA2/LoL gulpene og en og annen plikt-anmeldelse for å se ut som det er noe aktivitet her.

    For å ende med noe positivt, så har gamer.no ihvertfall klart å merke denne artikkelen som et tilbakeblikk, i motsetning til intervjuet med Shyfox som er fra i sommer men publisert som en ny artikkel.  (Edit: Oi, og Sonic artikkelen og tydeligvis.  Den var skrevet i 2016, men det kommer ikke frem med et pip på forsiden.  Flaut!)

  2. Har klokka litt over 22 timer foreløpig siden man fikk tidlig adgang til spillet over helga med en av versjonene. Stort sett helt enig med anmeldelsen, FH5 er en veldig godt gjennomført fartslek med god kjørefølelse, og det er til tider veldig imponerende visuelt.

    Jeg har storkost meg, og skal rett inn igjen når kaffen min er kylt ned og jeg er ferdig med å skrive her. :)

    Det som bør merkes er at for Windows så er det visstnok litt forskjeller på ytelse mellom Microsoft Store og Steam versjonene. Steam forumet har nå fått ganske mange innlegg fra folk som rapporterer om at ytelsen til spillet taper seg drastisk etter en time eller to med sammenhengende spilling, jeg opplever det samme og. Det flyter som en drøm når man logger inn, men når jeg har runda 2 timer spilletid er frameraten min nede i 30 og under, med hakking som til og med bryter opp lyden, blir helt uspillbart etterhvert. En restart av spillet løser problemet midlertidig. Visstnok har ikke MS Store versjonen dette problemet ifølge et par innlegg jeg har sett, selv om jeg ikke kan si helt sikkert selv om det stemmer ennå.

    Det er et lite skår i bilgleden som jeg håper utviklerne får fiksa veldig snart, men foreløpig er har de ikke ført det opp under 'kjente feil' samletrådene engang, så jeg er litt skeptisk.

    • Liker 4
  3. Sitat

    Som ett spørsmål til artikkelforfatter, og andre. Har pipen samme lyden overalt?

    Dersom man erstatter en afrikansk krigshøvding, Black Panther i Marvel, eller for eksempel Nelson Mandela i ett spill med en fiktiv setting, med en hvit, blond fyr, er det like ok?

    Er egentlig lite interessert I å fyre opp under dette spørsmålet men jeg kan ikke la være å nevne som et eksempel på at det IKKE er like ok, at en del større selskaper som f.eks Disney har fått rimelig solide doser med pepper for å ganske ofte caste hvite stemme-skuespillere til ikke-hvite roller i diverse produksjoner.

    Edit:  Sitat funka visst ikke helt når jeg skrev svar fra gamer.no artikkelen.

    • Liker 3
  4. Sitat

    Det går imidlertid rykter om at man kan kjøpe seg små fordeler gjennom gjenstander pokémon kan holde i kamp;

    Når dere sitter og skriver anmeldelser, eller 'førsteinntrykk' som dere og kaller det, syns jeg det er helt naturlig at dere faktisk setter dere inn i hva som tilbys, hvor nødvendig det er og hvor stor P2W fordel man får av mikrotransaksjoner i spill som dette.

    Dette burde være en ganske smal sak å formulere deres egne meninger om, istedet for den vage formuleringen vi leser her, hvor jeg får inntrykk av at skribenten har en sinnsvak agenda om å uskyldiggjøre og 'spille ned' hvor P2W dette spillet er ved å kalle det 'rykter'.

    Spillere som er villige til å kaste hundrevis av dollars bort på dette får enorme statbonuser.  I spill i denne sjangeren betyr det at man får en snøballeffekt fra første sekund etter en match har startet, som det enkelt og greit er umulig for motstanderspillerne å hente inn igjen.

    https://youtu.be/xyRFGxncuAk

    • Liker 2
  5. Har full forståelse for at utviklerne ikke gidder lese side opp og ned med kvalme kommentarer. Veldig synd at de bråkete brukerne bak (disse som helt sikkert ikke er en spesielt stor prosentandel av forumbrukerne totalt) ødelegger det fullstendig for alle.

    Heldigvis er ikke alle spillforum sånn. Mindre utviklerselskap har ofte en veldig god tone med brukerne på forumene sine og bruker innspill de får, både de gode og de mer negative.

    • Liker 1
  6. /1 I Torghast er igjen tilbake til klaging over at det er for enkelt, så jeg syns i grunnen synd på utviklerne som helst skal imøtekomme alles ønsker.

    Selv har jeg hatt det dritknall i Torghast siden dag en, og syns det har vært stusslig når jeg var ferdig med høyeste nivå og 'må'vente til neste reset med å vende tilbake.

    For min del er ikke poenget med Torghast at det skal være perfekt balansert for enhver pris. Det handler om oppgraderingene man plukker opp underveis som gjør karakteren din helt spinnvill i forhold til det dagligdagse.

  7. Gromle skrev (2 timer siden):

    Hvorfor kan det ikke komme en nyversjon av det beste spillet i serien, NFS: Porsche Unleashed

    Dette ønsker jeg meg og.  Spesielt for PC spillere som allerede hadde tilgang til 4k60fps på HP2010 i originalversjonen virker grafikkforbedringene i NSF:HP Remastered rettmessig ganske stusselige.  Tenk om de kunne virkelig gnukket litt på Porsche Unleashed istedet og gitt oss en knall nyutgivelse av det istedet!

    (Selvfølgelig ville dette vært MYE mer arbeid og dermed helt uaktuelt for EA)

    Edit:  @BizzyX78 Greit at du heller vil modde gamleversjonen enn å få en remaster, men får man i det hele tatt kjøpt Porsche Unleashed lenger?  Finner det ikke på Steam eller Origin.

  8. Jeg lever egentlig greit med at NFS:HP Remastered får en femmer her på verket hvis man først skal sammenligne et spill som egentlig er fra 2010 med nyere racing spill.  Skjønner godt at kontrollene oppleves som litt trege hvis man er vant til å spille nyere Forza spill, for eksempel.

    For meg er denne nyutgivelsen fortsatt veldig velkommen, siden den for første gang på PC gir tilgang til DLC med fler biler, events og online racetyper som gamleversjonen kun utga på konsollversjonene.  Det er og flott at spillet nå har crossplatform multiplayer mellom PC, Xbox og PS.  Fra det jeg har testa funker det veldig bra.  Syns egentlig at disse punktene kunne vært nevnt ihvertfall i anmeldelsen.

    Ellers innrømmer jeg gjerne at dette spillet kanskje ikke holder seg duggfriskt i 2020 sammenlignet med nyere spill.  Og det er helt greit.  Denne gamlisen som elsket 2010 versjonen koser seg med NSF:HP Remastered. :)

    Edit:  Må legge til et par potensielle dealbreakers for de som vurderer dette spillet.

    Selv om det er år 2020 får man framerate fortsatt låst til 30 eller 60 på dette spillet.  I 2010 versjonen kunne man tukle med litt filer og låse opp høyere framerates, men da gikk alt til helvete med hastigheten og fysikken i spillet.  Tydelig at utviklerne ikke følte for å tukle noe med dette.

    Hvis du spiller med racingwheel oppsett, styr unna.  2010 hadde support for slike, men av mystiske årsaker er det null support for det foreløpig i Remastered.

  9. 'Dette er ein monstermaskin med ein i9-prosessor frå Intel på straumdop'

    "straumdop".   Kan noen forklare for meg hva dette betyr?  Jeg er ikke nynorskhater eller noe sånt, fikk til og med gode karakterer på dette i min tid på skolen, men dette skjønte jeg rett og slett ikke.

  10. Royalgipsy skrev (2 timer siden):

    Det er en fanbased etterligning med hjelp av det existerende spillet. Det er ikke noe prosjekt eller planer om å virkeligjøre dette. Det er bare kunst eller øyesnop om du vil. Det er dette vi ser her som er hele greia bare.

    Det virker da på meg som de har planer om å lage hele Warcraft II kampanjen for Warcraft III Reforged?  Dette virker for meg some et imponerende stykke arbeid foreløpig, håper jeg får sjansen til å spille den ferdige modden en gang.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...