Gå til innhold

AzureFaint

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AzureFaint

  1. Har tenkt på å skaffe meg et Gainward GTX 680 phantom til for å kjøre SLI nå som prisen har droppet litt, men er litt usikker på om jeg bør bytte PSU om jeg skal kjøre SLI. Har en Silver Power SP-SS750M 750W PSU, ca. ett år gammel.

     

    Holder nåværende strømforsyning til å kjøre 2x GTX 680 eller må jeg oppgradere?

     

    Specs:

    HK: ASUS Sabertooth 990FX

    CPU: AMD FX 8350 @ 4,6GHz

    Kjøler: Noctua NH-D14

    HDD: Seagate Barracuda 2TB

    GPU: Gainward Geforce GTX 680 Phantom @ 1200MHz

    RAM: 16GB Crucial DDR3 1333MHz RAM

    PSU: Silver Power SP-SS750M 750W PSU

  2. 750W holder det :)

     

    Takk for svaret ^^

     

    Strømforsyningen er god nok ja.

     

    Kommer litt an på hva du spiller om du vil få noe økt FPS, mange spill der prosessoren din vil være flaskehalsen. I enkelte spill som BF3 vil også videominnet være for lite.

     

    Skulle gjerne ha byttet grafikkort til 600-serien, men siden jeg ikke har budsjettert ny prosessor og jeg sverger smålig til ASUS pga. jeg ikke har store greier på BIOS-tukling, finner jeg inget AM3+ hovedkort med PCI-e 3.0.. Får bare vente tålmodig til jeg finner et, da ^^

     

    Ehem, man trenger ikke PCIe 3.0 for å kjøre nyere grafikkort, det er bare der for at det skal virke nyere og bedre, teoretisk sett skal jo PCIe 3.0 kunne gi bedre grafikk fordi det kan overføre dobbelt så mye data, men sannheten er at ikke engang de kraftigste grafikkortene på markedet trenger å mer en 1/4 av av hvor mye PCIe 3.0 kan overføre. PCIe er også bakover kompatibelt, så du kan bruke det på ditt hovedkort.

     

    Så det betyr, selv med PCI-e 2.0 porter kan jeg bruke 3.0? :D

  3. 750W holder det :)

     

    Takk for svaret ^^

     

    Strømforsyningen er god nok ja.

     

    Kommer litt an på hva du spiller om du vil få noe økt FPS, mange spill der prosessoren din vil være flaskehalsen. I enkelte spill som BF3 vil også videominnet være for lite.

     

    Skulle gjerne ha byttet grafikkort til 600-serien, men siden jeg ikke har budsjettert ny prosessor og jeg sverger smålig til ASUS pga. jeg ikke har store greier på BIOS-tukling, finner jeg inget AM3+ hovedkort med PCI-e 3.0.. Får bare vente tålmodig til jeg finner et, da ^^

  4. Heihei! :)

     

    Jeg har planer om, etter sommeren og kjøpe et GTX 560ti til for å kjøre SLI oppsett. Først og fremst, lurer jeg på om det er verdt det, altså, er det en betydelig forbedring i framerate? OG holder strømforsyningen min på 750w til å kjøre begge to. Har ikke så mye erfaring med strømtilførsel. PCen er imidlertid selvbygget da. ^-^

     

    Specs på PCen min er som følger..

    Grafikkort: Gainward GeForce GTX 560ti 1gb (http://www.komplett....ku=623122#extra)

    Prosessor: AMD FX-4100 AM3+ 3,6GHz -&--#62; OC 4,2GHz

    Hovedkort: ASUS Sabertooth 990FX

    RAM: 16gb (Overkill? :grin:)

    PSU: Silver Power 750w yadayada (http://www.komplett....aspx?sku=591222)

     

    Noe veiledning ville vært til hjelp ^^

     

    (Og tilgi meg om jeg posta dette i feil forum :) )

  5. PCen min ligger på rundt 60 grader etter rundt 5 timer med prime95 (small fft), er stabil der ettersom jeg har testet før.

     

    Kabinettet mitt er et Antec DF-30

    Prosessor AMD FX-4100 (overklokket 3,6GHz -&--#62; 4,15GHz) med Stock Kjøler på rundt 2300rpm

     

    Noe mer?

    Viftene på kabinettet på lavt.

    Romtemperaturen var rundt 20 grader

    Dermed Δtemperatur = 40 grader celsius

    post-239632-0-35783000-1337028430_thumb.png

  6. Da jeg satte inn en stor harddisk nylig så måtte jeg gjøre om til GPT (så vidt jeg kan huske), for jeg formaterte den først til MBR og det ble egentlig feil. Med MBR fikk jeg ikke utnyttet hele harddisken, dette så jeg da lagringsplassen ikke summerte opp til spesifisert størrelse (det var vel tre TB tror jeg).

     

    Jeg valgte denne gangen å la harddisken få kun en partisjon.

    Brukte du denne disken som oppstartsdisk, om jeg kan spørre?
  7. Hey, jeg skal bestille deler til en PC jeg har planer om å bygge og er litt usikker på hva det mest praktiske ville være når det kommer til HDD. Har kikket på Seagate Barracuda 3TB (http://www.komplett....aspx?sku=653074) og 2TB versjonen av Barracuda.

     

    Spørsmålet er altså, med tanke på partisjonering og GPT/MBR, hva er det mest praktiske? Hovedkortet har UEFI BIOS, så skal være mulig, så vidt meg forstått, å boote fra GPT disker i Win7 x64. Tenker òg på størrelse på HDD grunnet partisjoneringen (Ønsker OS'et på en egen partisjon og en jeg kjenner sa det slik at jeg ville ende opp med 3 partisjoner (C:\ på rundt 100GB, D:\ på rundt 1TB (Litt mindre, selvfølgelig) og E:\ på ca. 2TB, høres ut som et lite slit.)

     

    Hovedkortet jeg har hatt i tankene til byggingen av PCen er et ASUS Sabertooth 990FX Socket-AM3+ http://www.komplett....aspx?sku=637621

     

    Noen tanker og idéer hadde vært fint :) Kom gjerne med forslag ^^

     

    EDIT: Bare sånn at det er sagt, jeg skal bruke disken som oppstartsdisk :wee:

  8. EA har knekt koden angående DRM; Gi f*** i det. De blir knekt relativt fort uansett. Mens Ubisoft har gått fra dårlig (SecuROM) Dårligere (StarForce) til Dårligst (Denne skiten eller hva du nå enn vil kalle det for.) Dessverre for Ubisoft, slutter jeg nok å kjøpe PC spill fra dem nå.

     

    Så dermed, kvitt dere med DRM beskyttelsen, og gjør det rettferdig for folk som kjøper spillet!

     

    Azure

×
×
  • Opprett ny...