Gå til innhold

Filosofius

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Filosofius

  1. Er vel ingen tvil om at Sony sin konsoll er den med best innmat. Er jo veldig synd at Xbox 360 holder igjen spillindustrien med den utdaterte DVD-platen.

     

    Dette er en myte. DVD-platen kan romme mindre enn Blu-ray, javel, det koster 10 cent for en ekstra DVD, så det er ikke en reel begrensning.

     

    PS3 er nok en kraftigere konsoll, men forskjellene er minimale - og per i dag, så mener fremdeles eksperter at Crysis 2 på 360 er det beste vi har sett av noen av konsollene.

    Derimot er det riktig at begge to holder PC-plattformen tilbake rent grafisk.

     

    Ekspertene hos Lens Of Truth ga Killzone 3 seieren over Crysis 2 på konsollene med det grafiske :)

    Bare for å informere det såklart. IGN er ikke akkurat eksperter på det tekniske området.

    Var i beta på Crysis 2 på 360, det var ikke flottere rent teknisk over KZ3 beta den gang.

     

    KZ3 har mye mer som skjer på skjermen at det er nesten skummelt. Våpen og skytefølelsen er nesten borte i Crysis 2.

    Jeg blir enda sjokkert over KZ3 hvor bra det egentlig ser ut.

     

    Men det har ikke noe med at likksom PS3 spill selger best ;)

     

    Jeg må virkelig si meg enig med deg. KZ3 viser virkelig potensialet til PS3, de som sier at Crysis2 er så bra på konsollene har ikke spilt både KZ3 og Crysis. Det er faktisk stor forskjell. Jeg ble så skuffa over Crysis2 at jeg byttet det inn.

     

    Crysis2 på PCen min,det er en annen sak.

     

    Skal man diskutere hvilken konsoll som er best må man i alle fall ha vett til å diskuterere de ekslusive titlene. Det er tross alt de som tyner konsollene. På de ekslusive titlene er det STOR forskjell. De som ikke ser det må være halvveis blinde....

     

    Nå har både Naughty dog og Guerrilla Games sagt at selv om de sier de utnytter 90% av PS3, kan de hente mye mer på å koden. De som har en liten smule peiling på programering vet jo hva de snakker om.....

     

    Blir litt oppgitt av all de som syter så utrolig over dårlig hardware. Det er viktig å ha noe å syte over helt klart.

    • Liker 1
  2. Dette var, i mine øyne, svært misvisende informasjon. Jeg synes det er spennende å følge med på salgstall og hvordan de enkelte konsollene gjør det. Denne artikkelen stemmer overhodet ikke med de salgstallene jeg følger med på. Disse tallene har i alle fall stemt før. Så jeg går utfra at denne siden er meget seriøs.

     

    www.vgchartz.com

     

    Tallene fra denne siden sier at xbox360 har stort sett gjort det bedre i U S A helt siden lanseringen av konsollene. Men i resten av verden har PS3 overtatt mer og mer av kaka. Så er det USA denne artikkelen referer til skjønner jeg det. Men jeg kunne ikke lese det noen sted??

     

    Tallene for uke 35 (tallene fra japan kommer alltid seint!)viser at tendensen har vært at PS3 øker salgene i forhold til Xbox360, det har den gjort siden mai eller april...husker ikke nøyaktig.

     

    USA Japan Europa Sammenlagt

    3DS 92,485 n/a 67,816 160,301

    PS3 70,584 n/a 83,697 154,281

    Xbox360 76,353 n/a 45,890 122,243

    Wii 50,624 n/a 47,216 97,840

    DS 44,938 n/a 43,711 88,649

    PSP 25,095 n/a 30,373 55,468

     

    Er noen forskyvninger i tallrekka, men så ikke noen tabell jeg kunne lime de inn i?

  3. Så kommer 1 million kroners spørsmålet...hvorfor skal en kjøpe en Vita og dette spillet om en har en PS3 med Uncharted 1,2 og 3?

     

    Om en ikke er voldsomt mye ute å farter å har mye død tid på busser, fly osv...så ser jeg ikke pointed.

     

    Jeg kan bare svare for meg selv, og svaret blir at man får en NY historie i serien, hva som skjedde før uncharted 1. Er man fan av Uncharted serien er dette grunn nok. Det er jo de indiana lignende histoirene og de utrolig overbevisende skuespillet som gjør uncharted serien unik.

    Det er jo ikke minus at Naughty dog også skviser ut maks av hva PS3 kan klare. Det viser jo at PS3en er overlegen i grafikk (Ja, sammenligner man med Xbox360)

     

    Dessuten er det jo bra at Marius Kjørmo som ikke er fan av uncharted ser at det kan blir bra. Jeg tror jo at det blir fantastisk bra, akkurat som de andre spillene i serien.

  4. Bryr meg ikke så mye om karakterene Gamer setter, leser heller anmeldelsen og ser anmelder liker og ikke liker. Alle har forskjellig smak, og mange av PS3 eksklusivene ser ut til å få dårligere karakter av Gamer, om det er tilfeldig eller ikke er det vel ingen vits å diskutere lenger.

     

    Uansett, har kommet langt i inFamous 2 nå og digger spillet, det er enda bedre enn inFamous 1 som jeg syns var et bra spill også.

     

    Enig med deg. Dette spillet var knallbra. Terningkast 9. Historien og "skuespillet" var ikke engasjerende. Men du og du så jeg koste meg, fy søren så herlig gameplay og rent teknisk er jo dette usedvanlig bra laget. Fantastisk jevn og fin framrate gjennom hele spillet. Utrolig detaljer og ja, en sabla bra stemning. Nei, dette var kos!""

     

    Hehe..ser at jeg har skrevet terningkast 9. En slik terning finnes kanskje ikke.. :blush:

     

    Nuvel. Prøver igjen! Terningkast 5!!!

  5. Bryr meg ikke så mye om karakterene Gamer setter, leser heller anmeldelsen og ser anmelder liker og ikke liker. Alle har forskjellig smak, og mange av PS3 eksklusivene ser ut til å få dårligere karakter av Gamer, om det er tilfeldig eller ikke er det vel ingen vits å diskutere lenger.

     

    Uansett, har kommet langt i inFamous 2 nå og digger spillet, det er enda bedre enn inFamous 1 som jeg syns var et bra spill også.

     

    Enig med deg. Dette spillet var knallbra. Terningkast 9. Historien og "skuespillet" var ikke engasjerende. Men du og du så jeg koste meg, fy søren så herlig gameplay og rent teknisk er jo dette usedvanlig bra laget. Fantastisk jevn og fin framrate gjennom hele spillet. Utrolig detaljer og ja, en sabla bra stemning. Nei, dette var kos!""

    • Liker 1
  6. Jeg har bare testet det såvidt i skrivende stund, men personlig syntes jeg at grafikken ikke bare er pen, men meget pen, og jeg synes det er imponerende hva utviklerne her har klart å få til i et "sandkasse" spill. Tar jeg detaljer og framerate her kontra LA-noire så ser man virkelig at her har utviklerne skjønt arkitekturen til PS3.

     

    Litt enig med at historien ikke virker så veldig engasjerende, men spillemekanismen og "skuespillet" er jo topp! Så 7 var strengt.

     

    Jeg mener at spillet hadde fortjent en sterk 8 helt klart...

     

    Nå er det jo svært sjeldent jeg er enig med anmelderene her på gamer.no. :whistle:

  7. Enig med dette:

     

     

    "PLUSS:

    Knall stemning i en flott konstruert by.

    Stemmeskuespill og ansiktene til karakterene er fantastiske.

    "MINUS: Bugs og glitches ødelegger mye av stemninga i et spill som satser alt på det.

    Logiske brister i avhør er frustrerende.

    Kontrollene er under pari, og den fine byen er uten gjøremål!"

     

    Men helt klart 9/10 og ikke 7/10. Det positive overskygger det negative....

     

    Men det er det jeg sitter igjen med.

     

    :thumbup:

    • Liker 2
  8. Svak historie i uncharted2????? Hva i all verden er en GOD historie for deg da????

     

    Jeg tror et mer spennende spørsmål vil være hva du betrakter som en god historie.

     

    :D

     

    Dersom du ikke har spilt uncharted 2 så foreslår jeg at du gjør det, for det spillet har virkelig en GOD historie. "svak historie" liksom..hehe.. Nå må det sies at jeg har alltid digget Indiana Jones filmene og siden spillet har mange likhetstrekk så er det ikke så rart at jeg falt for uncharted serien.

  9. Har inntrykk av at de folka som til stadighet skal komme her og fjase i vei om snittkarakterer og annet tull bare scroller ned til karakteren og ikke leser i resten i det hele tatt. Er nesten litt flaut å lese kommentarene som kommer av og til.

     

    Hva med å godta at anmeldelser er subjektive? "Men Metacritic sier herpderpderp" er ikke noe man bør komme med om man skal tas seriøst.

     

    Den derre diskusjonen om hvorvidt Gamer hater PS3 eller ikke blir jeg iallefall lei av. PS3 er min mest brukte konsoll, heldigvis tar jeg meg ikke nær av at andre kanskje foretrekker en annen konsoll. Konsekvens av å være voksen antar jeg. Uncharted 2 har jeg også, og jeg syns anmeldelsen her på Gamer var god.

     

    Jeg jo litt interessert i å høre hva du syntes om andre anmeldelser av uncharted 2, siden du syntes anmeldelsen her på gamer.no var god når det gjaldt det spillet. Var de andre på jordet da?

     

    "Men Metacritic sier herpderpderp" Nei, da er man helt idiot. :whistle:

     

    Men dersom man ser at på metacritic og ser at verdenspressen er enig, er det jo helt klart noe i det. Man kan få belyst spille fra flere sider. Metacritics er en viktig pekepinn og leser man anmeldelesene i tillegg, vil man selvfølgelig se at det finnes andre i denne verden som ofte har bedre og mer interessante poeng og argument enn mange av de som blir skrevet her på gamer.no

     

    Men denne "fanboy" diskusjonen den er latterlig. Det er jeg enig i.

     

    Hvem folk da?

     

    Tja, alle som høylytt hater Dragon Age 2, for å ta et eksempel fra tråden. Ingen stor fan selv, men det har tross alt 79 på metacritic - betyr det at gamer.no hadde rett (med 0.1 poengs avvik), eller at de 70 anmelderne som ga grønne reviews er korrupte? Hva med CoD: Black Ops, som folk elsker å hate? Far Cry 2, som anmeldere elsker hemningsløst men en masse brukere stadig slakter over en lav sko?

     

    Metacritic-argumentasjonen vingler fra "alle anmeldere er korrupte" til "dere ligger for langt unna fasiten til at jeg kan ta dere seriøst" med en frekvens som er altfor høy til at den er mulig å ta seriøst. Dersom man først insisterer på å forholde seg til metacritic, så burde det være mulig å bestemme seg en gang for alle om de er en fasit som anmeldere burde forholde seg til, eller om det er ubrukelig på grunn av den manglende integriteten og kritiske sansen som preger spillpressen.

     

    For min del er metacritic en samling tall som fort blir unyttige, fordi den normaliserte skalaen ikke tar høyde for at forskjellige publikasjoner i realiteten bruker vidt forskjellige skalaer. Jeg anbefaler å lese det som står skrevet i anmeldelsene, for så avgjøre om det som beskrives høres spennende ut (ta høyde for at anmelderne på steder som GameTrailers enten er tungt medisinerte eller bare uvitende). Noen spill treffer enkelte veldig godt (se: GiantBomb sin anmeldelse av LA Noire), andre sitter igjen med et annet totalinntrykk.

     

    Svak historie i uncharted2????? Hva i all verden er en GOD historie for deg da????

     

    Jeg tror et mer spennende spørsmål vil være hva du betrakter som en god historie.

     

    Ja, selvfølgelig. For jeg hadde jo et helt annet poeng. Så det var sabla bra vi fikk klart opp i, eller oppklart det. :thumbup:

  10. Dr.Peedee, ikke la meg engang starte på Gamer.no og deres hat mot Playstation. Det tar vi da Gamer.no gir Uncharted3 7/10. Enig med det du sier. Bra post, du får en sånn + av meg.

    Dette er bare piss. Jeg er en av de største PS3 tilhengerne du kan finne, og jeg syntes Uncharted 2 er et av de mest overvurderte spillene som finnes. Greit, grafikken er bra, men ellers er det ikke mer enn et vanlig TPS med dårlig humor.

     

    Dette. Jeg koste meg godt med Uncharted 2, men det forandrer ikke at det er bygd på en svak historie og ensformig kamp.

     

    Svak historie i uncharted2????? Hva i all verden er en GOD historie for deg da????

  11. Ok, først og fremst: 7/10 er ikke såå ille. MEN, med antall utgivelser om dagen så drukner et spill med en slik karakter. Jeg liker mange av artiklene på Gamer.no.

     

    Men, som gamer i over 30 år, med alt for lite tid til å spille... så kan jeg ikke lenger ta anmeldelser på gamer.no seriøst lenger. Er en stund siden jeg gjorde det.

     

    Uncharted 2: Among Thieves (PS3): Gamer.no ga dette 7/10... På Gamerankings.com etter å ha regnet snittkarakter av 78 anmeldelser verden over, ble dette det beste spillet til PS3 i 2009 med en snittkarakter på 96.41%. Og derved også det nest beste spillet til PS3 noensinne så langt. Er verden med sitt snitt ut av 78 anmeldelser feil, eller er det gamer.no som dummer seg ut? Tja.. vanskelig.. not.

     

    Eller hva med Killzone 2 (også PS3)... På Gamerankings.com av av et snitt ut fra 80 anmeldelser så endte dette på 90.07%. Gamer.no ga det 6/10... Litt i utakt med resten av verden, eller hva.?

     

    Eller hva med nyeste Fight Night for ikke så lenge siden... Det endte med at Gamer.no måtte trekke anmeldelsen fordi de hadde latt en kjøttpøkk uten peil eller entusiasme for boksing anmelde spillet - og ga det alt for dårlig karakter. Noe som ble behørig kommentert av alle med interesse for sporten.

     

    Ja, gamer.no kan alltids gjemme seg bak det at det er subjektivt, hva anmelderne mener osv... Men... hva med å la folk med fortsatt en viss form for entuiasme anmelde spill? Folk som er oppriktig glad i spill fortsatt, og ikke er trøtte, mette og alt for blaserte til å fortsatt la seg begeistre.

     

    Foresten... L.A Noire ligger på 93.31 % på gamerankings.com nå etter 8 anmeldelers foreløpig.

     

    Hvis du er for ung til å kunne lese engelske anmeldelser... vel.. få noen til å oversette for deg slik at du ikke er avhengig av slik tullball som litt for ofte preger gamer.no's anmeldelser av spill.

     

    Forøvrig liker jeg godt de andre artiklene som dukker opp på gamer.no. Men anmeldelsene deres har ikke troverdighet lenger. Det er umulig å vite når de faktisk treffer lenger.

     

    Jeg må si meg enig med deg. Jeg går ofte innom Gamer.no for å se hva nå de har "kokt" sammen. Fra mitt ståsted virker det som om skribentene her er ute på å provosere, men for all del, liker de ikke spillet så liker de ikke spillet, jeg kan ikke si noe på det.

     

    Det jeg kan si noe på er de til tider håpløse argumentene som av og til er hinsides all fornuft. De skyter seg ofte selv i hodet.

     

    Uncharted 2 er det beste beviset på det, jeg trodde jeg skulle ramle av stolen da jeg leste den anmeldelsen. Når resten av verden er i takt, tror jeg ikke lille, rare og morsomme gamer.no har så veldig rett.

     

    LA Noire skal kjøpes og min egen mening skal gjøres opp om det spillet.

    • Liker 1
  12. Har sittet og spilt dette endel ikveld og jeg må bare si at det er et utrolig friskt pust med tanke på alle de godeste "shooter"ene som har bombandert oss de siste årene.

     

    Portal 2 har FANTASTISK gameplay og atmosfære. Nei, dette seilte opp på min topp 5 liste. Det som også er litt gøy at det er såpass fin grafikk med source motoren som jaggu er 5-6år gammel. Lurer på om det har noe med flinke programører og designere... :hmm: Hmmm...

    • Liker 1
  13. Jeg forhåndsbestillte Crysis2 på PS3 og forventet like bra grafikk som Kill Zone 3, men her må jeg si at jeg ble skuffet. Jeg testet det på PC og nå skal jeg jaggu få byttet PS3 versjonen. Den var for all del ikke dårlig, men Cysis serien er best på PC.... Da jeg spilte Kill Zone 3 sa jeg wow noen ganger, mens da jeg spilte Crysis 2 på PS3 sa jeg "hæ"? og stoppet å spille det...

     

    jaja..på PCen min klarer i alle fall "very high" på setting og full HD på oppløsning med 40-60 på framerate, så er jo temmelig fornøyd med det da...

    Jeg må også innrømme at jeg så ikke mye forskjell på "very high" og "extreme" på innstillingene. Noen som vet hvor forskjellene ligger?? Er det på antialias eller??

  14. ... og der setter vi strek for all prat som ikke omhandler artikkelens innhold eller grafikkutvikling generelt. Neste off topic-post belønnes med en advarsel.

     

    Da var det god helg til ALLE. No hard feelings. Det er utrolig mange flinke og kunnskapsrike folk både i redaksjonen og ellers på forumet. Takk for meg i denne omgang. Men jeg kommer nok, til manges fortvilelse, tilbake. B) :):):):):)

  15.  

    Fordi han skriver "Jeg har enda tilgode..."... etter min mening", "... mitt poeng" og "... som jeg mener".

    Han står vel fritt til å mene det han vil? Hvis ikke må han prate med splittet tunge, og det er ikke populært verken hos debattanter eller indianere.

    Det må vel ikke til enhver tid være viktig/riktig å skrive det andre folk liker å lese?

     

    Så om du seier til meg "Etter min mening er du en patetisk idiot" så bør eg akseptere det sidan du gjer det heilt tydeleg at det er di meining?

     

    Kva folk skulle meine om eit tema får vere deira sak, det eg reagerer på er at fleire og fleire nedsetjande ord, og arrogante haldningar melder seg inn i tråden. Det er ufint og unødvendig. I staden for å seie "det må du òg forstå" går det an å demonstrere kvifor ein har den meininga ein har. Til dømes ved å vise til eksempel, eller ha bilder som demonstrerer poenget. Vis at du har rett, i staden for å påstå det.

     

    Men det er helt greit at du sier jeg "spytter"? og så skal du ta meg for å være arrogant. Du må i det minste prøve å ikke framstå som en selv. Følger du dine EGNE råd, ja da tar jeg det til meg med engang. Hvor har jeg skrevet patetisk idiot? Patetisk ja...

     

    PS. Synes at moderatorene har oppført seg utrolig uprofft. Dette skulle dere tatt med meg på bakrommet...(mailboksen...)

  16. Veldig enkelt fortalt:

     

    Den grafiske utviklingen hadde kommet uansett om konsollene er 2, 3, eller 5år gamle. Det er vel egentlig så enkelt som det. Skylde på konsollene blir litt meningsløst.

     

    "Motion skanning" er etter min mening en utvikling, en grafisk utvikling. Frost byte 2 engine, hadde også kommet. Selv om vi idag hadde fått helt flunkende nye konsoller. Spillene hadde "sett" bedre ut. Men måten å behandle lyset, egenskyggen (som mange andre grafikkmotorer sliter med) finnes like mye på konsollene. Selvfølgelig ser alle multiplatform spill bedre ut på dagens PC og fjorårets.

     

    Jeg som hadde tenkt å ta helg. :whistle:

     

    Selvfølgelig er det en viss utviking, men den er langt tregere enn den kunne ha vært, og langt fra dine påstander om at konsoller ikke holder grafikken tilbsake, eller har grafikk på tilsvarende nivå som PC. (ekslusiver eller ikke). Lys og skyggeeffekter er også mye bedre på PC.

     

    AtW

     

    Hvilke eksklusive spill på PC har bedre lyssetting en Uncharted 2. Dette spillet vant for nettopp beste grafikk i 2009, uansett plattform. Ja, det vant en drøss med priser.

     

    I 2010 var det Red Dead Redemption, som heller ikke finnes til PC.

     

    Uncharted2 er første er skreddersydd til PS3 og holder fint nivå med Crysis på en meget rask PC. Har sammenlignet begge selv.

     

    Men om jeg snur det hele litt på hodet da. Med en superrask PC kunne en spilleuvikler sluppet unna med en middels grafikkmotor. Alt kunne jo blitt proppet med polygoner, jevne kanter, men grafikkmotoren gjør at klær ser ut som plastikk, lyset blir rart osv..

     

    Derimot når hardwaren blir gammel tvinges man til å tenke nytt og nyskapende. Det må bygges grafikkmotorer fra bunnen av.

  17.  

    Jeg har enda tilgode å høre fra DICE og ID SOFTWARE at konsollene har bremset uviklingen. Pressen var jo helt overrasket (Under fjorårets E3) at med ID Tech 5 motoren kunne man få så bra grafikk på, ja nettopp konsollene. Men det må jo være en feil, eller så blir det for dumt, og siden du absolutt vet svaret på dette så er det jo ikke vits å opplyse deg om noe. Det blir i alle fall for dumt. For med konsoller holder jo grafikken igjen.

     

    Har de sagt at de ikke bremser utviklingen da? Du kan jo ikke bare ta fraværet av en uttalelse om emnet til inntekt for ditt syn. Både dice og Ids spill ser langt bedre ut på PC.

     

    AtW

     

    Og mitt poeng er vel at spilleselskap har programmører som gang på gang har bevist at utviklingen ikke har stagnert, den går fremover og fremover. "Motion skanning" som jeg mener "SER" litt revolusjonerende ut, kom selv om hardwaren begynte å bli gammel. Ja, man kunne fått flere porer i huden, mer kantjevning osv...men det er ikke der utviklingen ligger på bedre grafikk. Det er så utrolig mange elementer som må taes med, ikke bare antall polygoner og sabla bra antialias! :)

     

    Jo utviklingen ligger der også, vi har masse å hente på teksturkvalitet, polygoner osv. De aller fleste av forbedringsområdene krever kraftigere maskinvare.

     

    AtW

     

    Sammendrag: Ser moderatorer seg nødt til å komme med konstruktiv kritikk til ett eller flere innlegg hadde det kanskje vært en ide å ta dette på PM fremfor å kaste bensin på bålet i en allerede opphetet diskusjon?

    Jeg kan ikke se at Filosofius har vært så veldig "bad guy" i denne tråden. Ja, han har sine meninger som ikke passer andres - men det er da ikke forbudt?

     

    Takk for din verdifulle tid, du som leste dette...

     

    Hvorfor fremstiller du kritikken som kritkk mot hans meninger, når det han har fått kritikk for er måten han formulerer seg på å karakteriserer andre debatanter?

     

    AtW

     

    Veldig enkelt fortalt:

     

    Den grafiske utviklingen hadde kommet uansett om konsollene er 2, 3, eller 5år gamle. Det er vel egentlig så enkelt som det. Skylde på konsollene blir litt meningsløst.

     

    "Motion skanning" er etter min mening en utvikling, en grafisk utvikling. Frost byte 2 engine, hadde også kommet. Selv om vi idag hadde fått helt flunkende nye konsoller. Spillene hadde "sett" bedre ut. Men måten å behandle lyset, egenskyggen (som mange andre grafikkmotorer sliter med) finnes like mye på konsollene. Selvfølgelig ser alle multiplatform spill bedre ut på dagens PC og fjorårets.

     

    Jeg som hadde tenkt å ta helg. :whistle:

  18. Jeg har vært "offer" for det samme fra både moderatorer og forumbrukere opp gjennom tidene. Står man litt for fast på sine egne holdninger/meninger blir man bombardert av "hvor feil man kan ta", "du er helt på jordet" etc. Forsøker man fremdeles å stå for sine meninger blir man fort sett på som arrogant og besserwisser. Det er tydelig lov til å kritisere folks meninger så lenge man er mange nok som er uenige - og slik skal det være i et diskusjonsforum.

     

    Problemet her dukker først opp når moderatorer skal begynne å blande seg inn i tråden med å fortelle meg hvor feil jeg tar, og at jeg må skjønne at jeg må føye meg etter flertallet. Satt på spissen? Ja, helt klart, for å få frem hva jeg mener. Stuerent? Nei, slikt kan definitivt tas på PM fremfor fellesfora. Har man først skaffet seg "uvenner" i en tråd blir det ihvertfall ikke færre dersom moderatorer også begynner å blande seg inn.

     

    INGEN har rett til å be meg om å skifte mening, eller fortelle meg om hvor feil jeg tar i mine holdninger - så lenge de holder seg innenfor forumets retningslinjer. Personangrep går begge veier, og står man alene klarer man neppe å slenge ivei så mange angrep som det man selv får tilbake fra "alle" andre.

     

    "Trolling" (TEIT ord) er visst noe som er lite populært, men hvem har rett til å påstå at en annen troller? Folk er ulike, og selv om noen er totalt uenig med meg i mine holdninger/meninger så er det ikke trolling hvis jeg fremholder på mine påstander. Den som påstår at jeg tar feil i en sak, gjør et like stort overtramt/personangrep som det jeg eventuelt frembringer av provosering hos motparten.

     

    Sammendrag: Ser moderatorer seg nødt til å komme med konstruktiv kritikk til ett eller flere innlegg hadde det kanskje vært en ide å ta dette på PM fremfor å kaste bensin på bålet i en allerede opphetet diskusjon?

    Jeg kan ikke se at Filosofius har vært så veldig "bad guy" i denne tråden. Ja, han har sine meninger som ikke passer andres - men det er da ikke forbudt?

     

    Takk for din verdifulle tid, du som leste dette...

     

    Takk skal du ha. Dette innlegget satte jeg stor pris på. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet. Jeg begynte nesten å lure om jeg hadde vært en skikkelig drittsekk. Men nå ble jeg i alle fall sikker på at jeg ikke hadde vært. :):):)

     

    En riktig god helg til deg.

×
×
  • Opprett ny...