Gå til innhold

rthun

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rthun

  1. Gikk til innkjøp av en P120S 250GB for noen dager siden og er dessverre ikke fornøyd da det kommer en spesielt dyp ujevn durelyd fra den.Lyden har 2-3 sec mellom høyeste laveste og går i ett.

    Merka også at disken vibrerte godt så monterte den i strikkoppheng og dette hjalp endel mot lyden..men den høres godt ennå.

    Siden disken har rykte på seg til å være svært stillegående er jeg redd det er noe spesielt med akkurat denne.

    Noen andre med disse diskene som også har denne lyden?Og hvordan låter disse samsung diskene igrunnen?

  2. Helt enig med Formann her og jeg hadde twinmos 3700 sjøl :lol:

    Nå har en kompis som kjører Intel for alle penga de og rocker de på 240 i skrivende stund på 2-2-2-5 og håper på mer.. saken er at han kjører de på 3-3,1 volt...virker som at de er VELDIG glad i høy spenning,så hvis du ikke vil voltmodde og i verste fall skade brikkene med høy spenning så gå for Twinmos /m Winbond.

    Spesielt mye har det visst å si på AMD og kjøre gode timings,siden dette påvirker ganske mye på ytelsen...Intel er saken litt annerledes...som du sjøl kan se her

     

    http://www.vr-zone.com/reviews/TwinMOS/PC3700-3200/

  3. Regner med at det er en Palomino(xp2000) du har....Jeg hadde også en slik før og med god kjøling kom jeg aldri over 145 stabilt...er rett og slett cpu som streiker...Pal er som kjent veldig dårlig til å overklokke med,og skal du ha høyere fsb må du låse opp..men uansett jeg klarte maks klokke 200mhz mer på den gamle cpuen min med skikkelig vannkjøling :-?

  4. Har A7N8X-DX(1.04) fra før og erke helt fornøyd..men klarte 200 stabilt uten mod da..Men har en kamerat som gjerne vil ha hovedkortet av meg og da fant jeg ut at jeg kjøper et nytt,siden jeg allerede har vannkjøling er det moro og kunne klokke litt ekstra :)

     

    Valget så langt er mellom Abit NF7-S V-2.0 og Epox 8RDA3+(hørt veldig lite om dette til nå)

    Regner med at begge disse kortene har fester rundt NB og CPU til blokkene mine :-?

     

    Har som sagt lest litt om abit sitt og skjønner at dette er ganske bra...men vil likevel høre noen andre sine meninger om begge disse korta..og eventuelt noen andre jeg har gått glipp av...

     

    Erke sikkert jeg vil voltmodde..men er absolutt klar til det,men uansett ville jeg gjerne likt hvilket kort som kommer lengst uten modd også..

    Håper jeg ikke starter en debatt om hovedkort igjen da :wink:

  5. Takk for svar,så litt lysere på det en liten stund..men fikk allikevel et merkelig problem...

    Saken er at når jeg setter ram etter spd..200mhz asykront(siden jeg ikke har fått nytt opplåst cpu ennå) med timings 6-2-2-2 med både uber 1003 og 1002a på 2.9 volt så stoppern på første forsøk med starte opp..men andre går det bra....MEN på andre oppstart har cpu stilt seg til 1250mhz på cpu(Xp2000 Pal) da har seff fsb stilt seg fra 266 ned til 200...men prøver jeg det samme med 6-3-3-2 så startern opp til windows på første forsøk,så etter det jeg skjønte så klarern starte opp med minne på 200mhz med 6-2-2-2,men da gikk cpu kun på 200fsb og ikke 266...(1250)...Det jeg lurte mest på,det vil ikke ha noe si når jeg kan kjøre synkront opp til 200?? er igrunnen ganske sikker på at det ikke har det men..

     

    Så er det noen dataeksperter der ute som mener de kan alt om data som kan hjelpe meg skjønne disse brikkene fra twinmos,for akkurat nå går jeg ikke så langt som å anbefale disse brikkene til mine verste fiender engang :lol:

  6. Det må være noen som har de samme brikkene i maskina si nå vel?:)

    Klarer kun kjøre de på 6-3-3-2 på 200mhz fsb jeg...noe som jeg ikke er særlig fornøyd med og vil veldig gjerne få høre andre som har disse brikkene sin mening om de og hva de klarer kjøre de på...har også prøvd kjøre 1 og 1 for se om det er en av de som stopper opp..men neida...og sjekka at spenninga er stabil..men jeg tror rett og slett at de ikke klarer det uten mate på med volt...og jeg klarer liksom ikke helt godta at de ikke klarer det på 2.8 volt...det er jo liksom 43b brikker som står på de...4.3 ns brikker....

    så jeg venter fremdeles i spenning på andres erfaringer med disse brikkene :)

     

    PS: Har sett mye rundt etter noen skikkelige tester uten å finne det...men er vel kanskje fordi de er så nye ennå....?

  7. Takk for svar foresten.

    Men har som sagt fått brikkene nå,2 x 256 som jeg bruker på A7N8X Deluxe kort.Siden jeg ikke får min nye barton 2500 før til uka så prøvde jeg bare overklokke rammen..sette de etter SPD og kjørte timings på 2-2-2-6 for moro skyld på 200mhz @ 2.8volt dette sa bare stopp seff...siden 2.7 er standard på disse rambrikkene så er vel 2.8 for lite da? er foresten det meste hovedkortet mitt klarer gi rammen....

    Er det noen som har noen gode råd komme med? for ble litt småskuffa liksom :-?

  8. Har som sagt A7N8X DX og har akkurat kjøpt en barton 2500

    Kan jeg maks bruke 3200dual eller går det greit å bruke PC35-3700 som blir klokket ned til 333-400 hastighet i dual?

    isåfall åssen minne anbefaler dere til dette hovedkortet?

    Skal overklokke litt(dog ikke så mye på akkurat dette hovedkortet men alt fra 190 til 200 hvis det vil

     

    Håper på svar:)

  9. Heisann..ser ut til å være et ok oppsett..men hvis jeg var deg ville jeg nok byttet ut mpèn med tilbudet til komplett denne uken som er en xp2400

    og heller lagt i noen ekstra kroner på et nforce2 kort eller en bedre skjerm..husk at skjermen er noe av det viktigste,og har som regel en levetid på fint 3-5 år..det har ikke resten:) og nforce2 er et bedre kort til overklokking og yter mer sjenerelt..

  10. Selv har jeg Telenor 1024/256 og er ikke spes fornøyd med down og up som jeg får (820 down som maks på speed på itavisen...og har ca 190 ut har jeg kommet fram til...ping i cs er også så som så på mange servere

    så har igrunnen bestemt meg for hoppe over til nextgentel når de blir tilgjengelig her om et par uker,spes fordi har hørt mye bra om de og for ikke snakke om prisen (Charlie 1024/512)

    så nå lurer jeg på om det er vanlig med såpass avik...og HVA får dere andre med samme linje som meg? og dere som har NGT hva får dere?

     

    Håper på mange svar! :)

×
×
  • Opprett ny...