Gå til innhold

eikari

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eikari

  1. Mulig du mister litt styrke hvis du fra før vipper litt på grensen på dekning. Men det er faktisk ganske fornuftig å ha antennen der. Det er den delen som er lengst fra kroppen når du prater i telefonen og normalt sett (?) stikker nederste delen av telefonen utenfor håndflaten (i alle fall min) når man prater. Tror ikke det er så dumt jeg, tross alt.

    Kanskje det er hånden min det er noe galt med... Hand of steel.. :!:

     

    Jeg har alltid holdt alle mine telefonen nederst ved tastaturet... :hmm: kanskje på tide med en holdningsendring...

  2. Vel, da vil jeg påstå at jeg har oppdaget den første blemmen HTC har gjort med HD2. Antennen er av en eller annen grunn plassert nederst (i følge manualen) - akuratt der man holder hånden. Resultatet er at når jeg tar opp mobilen fra bordet/lommen og legger den i hånden, mister jeg 1 til 2 streker på signalstyrken! :mad:

     

    Er det noen andre som opplever dette? Riktignok har jeg ikke full singalstyrke der jeg bor, men dette er rett og slett for dårlig. Selv min gamle TyTn II var bedre på dette område.

     

    A

     

    Edit: Rettet skriveleifer

  3. Det første jeg tenkte når jeg åpnet pakken og tok ut mobilen, var at den føltes solid. Her var det ikke noe knirkende plastikk, nei.

     

    Ellers vil jeg nevne:

    * Digg stor skjerm - kollegaens IPhone ble liten i forhold :!:

    * Litt uvant å skrive tekst på skjermen, men det antar jeg blir bedre etterhvert. Jeg kommer jo tross alt fra en verden med tastatur, les TyTn II.

    * Superrask, selv om den enkelte ganger lagger

     

    Nå gjelder det bare å få overført alle kontaktene etc fra min gamle TyTn II... Gjør jeg ikke det riktig, går vel alt rett i dass - både data i Outlook og data på TyTn II...

     

    Uansett, helga er satt av til å få lært seg dette vindunderet!

     

    A

  4. Fikk denne i går, men synes den virker litt buggy!

    Den finner på å skrive bokstaver langt ifra der jeg trykker inn, hopper plutselig i menyen osv.

     

    Når jeg får melding, står det ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤"navn på sender"¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

    ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤.

    Har jeg fått en mandagsmobil? Eller er det muligens pga den er Norsk?

     

    EDIT: Det virker også som at den bare vil sende MMS.. Hver gang jeg svarer på en melding, så vil den koble seg opp mot WAP. Tips mottaes med takk!

    Jeg får min HD2 i dag... :D Skal teste og se om det er de samme problemene på den jeg mottar...

     

    A

  5. Syns også det var snasent med tastatur på min Touch Pro, men etter at jeg fikk Touch HD har jeg aldri savnet det. Etter litt tilvenning skriver jeg like fort på skjerm-tastaturet til HD'n som jeg gjorde på hw-tastaturet til Touch Pro'en (skriver mail og sms ofte). Og skjermstørrelsen til HD (HD2 er vel enda litt større?) gjør den til en absolutt vinner - for min del ihvertfall. Jeg vil aldri gå tilbake til hw-tastatur. HD er dessverre litt stusselig på prosessor-speks, men det har de jo skjerpet inn på HD2. Så jeg hadde ikke vært i tvil.

     

    Nå har jeg ikke testet noen av de modellene du vurderer, bare forgjengerne, så ta dette med en klype salt.

    Takk for informativ tilbakemelding! Det å skrive uten tastatur er nemlig en av mine store usikkerheter (på TyTn II er det jo mer eller mindre komplett umulig å skrive uten tastatur/penn).

  6. Det er kanskje ikke så lett å svare på dette spørsmålet, siden den ene telefonen ikke er i salg... men kommentarer er uansett hyggelige.

     

    Det begynne å bli på tide å bytte ut min etter hvert så slitne TyTn II. Den selvsagte arvtager har hele tiden vært Touch Pro 2, men etter at HTC lanserte Touch HD2 ble verden ikke fult så enkel... :hrm:

     

    En ting er sikkert og det er at det MÅ være en Windows Mobile (har noe software som krever det). Har også blitt veldig glad i tastatur (selv om Hr TyTn på sine gamle dager er blitt veellldddiiiggg treg) - noe som taler for Pro 2.

     

    Det som drar meg (veldig) mot HD2, er skjermen. Det at jeg faktisk kan bruke fingeren og ikke "må" bruke en pinne. Funksjonalitetsmessig antar jeg at de er mer eller mindre like mht business bruk (har ikke behov for Pro 2 sin konferansefunksjonalitet), men det er som sagt en antagelse...

     

    Så alle synspunkter tas i mot med stor takk :yes:

     

    Arild

  7. I går hentet et splitter nytt Logitech Z-5500 anlegg og koblet det til min Media Center pc'n som står i stua.... En ting er den gode lyden som det gir, men en annen er at man må skru av anlegge helt for å unngå den utrolig irriterende summe-lyden som kommer fra sub'n :mad: Jeg kan jo stå på den andre enden av stua og høre at anlegge er i standby modus! Arg!!

     

    Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med dette? Z-5500 har høy WAF (Wife Acceptance Factor) når man ser på det, men summelyden i standby medfører at WAF'n går i dass :cry: (Nei, det er ikke et alternativ å trekke ut støpselet hver gang. Da kunne jeg jo like godt ha beholdt mitt gamle Create Cambridge 5.1 anlegg uten fjernkontroll)

  8. Her er en Press Release fra Canon ang EOS 10D

    http://forums.dpreview.com/forums/read.asp...message=4487100

     

    I korte trekk:

     

    * Same CMOS as D60, but features superior image quality thanks to peripheral circuitry improvements

    * FOV 1.6x

    * 7-point AF

    * 3fps

    * DIGIC Image Processor

    * ISO range 100-3200

    * Magnesium body

    * Battery life lasts approximately 30 percent longer

    * Available at authorized retailers in mid-March

    * Suggested list price of $1,999

  9. Jeg har funnet følgende informasjon skrevet av en person fra Belgia på dPreview sitt Canon Forum (han fikk i følge seg selv teste kamera et par minutter):

     

    * Samme 6MP CMOS som D60

    * 1.6x FOV

    * AF fra EOS 30 (dvs. vesentlig bedre enn dagens D60)

    * Bedre "noise level"

    * Støtte for USB 2

    * Min. 30% billigere enn D60

    * Tilgjengelig i slutten av april

     

    I følge han blir navnet D10 og ikke 10D som tidligere bilder viser.

     

    Kilde: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp...message=4465977

×
×
  • Opprett ny...