Jump to content

haegen

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. alternativene du nevner er in my opinion elendige. De argeste konkurrentene til spectre ville jeg påstå er abyssus, krait eller kinzu. For de som bruker fingertip grip er abyssus en strålende mus til Sc2 med den ufortreffelige 3.5 optiske sensoren. Hilsen en som har spilt litt for mye sc2
 2. Jeg har en mye bedre idè, spill MP med en gang, lær av de beste, også etter et par uker kan du eie noobs som bare det... Det er like greit å lære seg først som sist å tape. MYE. Det er først da man kan bli god.
 3. Det virker som om betautdelingen er helt random, det spiller ingen rolle hvilke spill du har på battle.net. Det er mange som lager flere battle.net kontoer med kun en wow-trial på for å øke sine sjanser. Hvis du kjøper spiller på release kommer du til og bli matchet mot mange som er på samme nivå som deg selv, spillet har mange sider ved seg, men alt kommer med tid og man lærer mye i Single Player osv.. Det er vanskelig å bli god, men man trenger ikke være god for å nyte spillet, siden det sannsynligvis kommer til å være mange som er i samme båt som deg. Jeg også, i mens kan du sjekke ut www.teamliquid.net, der er det streams av folk som spiller SC2 og generelt nok til å holde deg opptatt til Sc2 fungerer igjen, i alle fall om du ikke har vært der før.
 4. HaegeN.Haegn på SCII

 5. Haegen.haegn Bare og si i fra hvis noen vil pracce, add meg ingame
 6. Dette er det beste spillet jeg har spilt på LENGE! NOen som har clan?
×
×
 • Create New...