Gå til innhold

Puro

Medlemmer
  • Innlegg

    1 927
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Puro

  1. 6 hours ago, siDDis said:

    Følger med! Gøy å se at til nå så har flere curiers blir drept enn alle andre TI tilsammen. Supporthelter er også mye sterkere enn noensinne. Det er også god blanding av alle heltene, uten tvil at Dota er bedre balansert enn noensinne.

    Det er fordi de har gått LoL-veien og alle har sin egen courier, før var det 1 per lag, eller flere om man valgte å kjøpe flere, nå starter begge lag med 5 stk.

    Ganske teit, spør du meg, men sånn er det.

    Om noen ikke så OG mot VP, se nå, for noen games.. off

  2. 10 hours ago, Merko said:

    Har dessverre ingen årstall eller dato til deg. 
    Men tipper det skjedde når de fleste sosiale apper kom ut på markedet ,hvor de ligger i bakgrunnen og trekker ut all strømmen fra mobilen :)

    Så problemet er feil bruk, altså at folk ikke slår av programmene som ligger i bakgrunnen.

    1: Folk virker avhengige av telefonen sin, folk må skjerpe seg.

    2: Man trenger ikke å ha 10+ programmer oppe på en gang og kjørende i bakgrunnen, man trenger KANSKJE 2-3 til vanlig bruk i korte perioder.

     

  3. Siden når har gamer.no brydd seg om esport? 

    De promoterer jo haugevis av casually balanced games(gated content) som feks lol eller cod..

    Gamer handler om å fenge barna, ikke å promotere esport.

    Vil du se på esport ser du på CS, Starcraft, Dota, Quake(ikke champions, totaly casually balanced spill blitt, takk shitthesda..), og av de 4 spillene er det bare 1 av de som gamer promoterer, CS.

     

  4. 14 minutes ago, The Very End said:

    Seff måtte noen grinete, usikre gutter komme å klage over at noe er blitt gratis (sannhet med modifikasjoner iom at man betaler månedlig abonnement). Dere kan forsøke å skrive fine, lange tekster med argumenter om hvor jævelig verden er blitt og snowflake mennesker, men realiteten er at problemet faktisk er dere og den latterlige holdningen deres.

    Ntå så tøff du var som angrep person og ikke sak.

    Forhold deg til saken, usakligheter hører ikke hjemme i en diskusjon, og dette er faktisk diskusjon.no, en side med for diskusjon.

    • Liker 2
  5. 42 minutes ago, Guest c8907...2d7 said:

    Er enig i mye av det du skriver men et par ting bør du vite. Det er mange kvinner og menn som velger utradisjonelle yrker. De er ikke i flertall overhodet, men de finnes.

    Jada, du finner en og annen kvinne som klarer å løpe raskere en en mann også, men flertallet kvinner løper fortsatt ikke raskere en en gjennomsnittlig mann.

    Det betyr ikke at "mange kvinner kan løpe fra menn", det betyr "fåtallet kvinner kan løpe fra menn".

    Fåtallet kvinner har valgt å bli rørleggere, 95%+ av rørleggere er fortsatt menn, da har ikke "mange kvinner valgt rørlegger som yrke", fåtallet kvinner har valgt rørlegger som yrke.

    Uansett hvor like vi er i interesser kan vi aldri bli like på våre biologiske interesseområder, som feks når en kvinne får barn vil de i de absolutt fleste tilfeller ville være hjemme med barnet, menn vil alltid "jakte"(jobbe) for å få tak i mat, husly osv.

    Menns fokus er å tjene, kvinners fokus er omsorg, dette både kan vi og har vi bevist i mange, mange, maaaaange år, kvinner er rett og slett bedre på omsorg og vi menn er bedre til å tjene, derfor forsaker vi(Menn) tid med familie for å kunne tjene, mens kvinner oftest velger omsorgsyrker da de er best til det.

    Quote

    Jeg har nesten aldri hørt om en kvinne som ELSKER å være hjemme og som helst skulle vært hjemmeværende.

    Jeg driver ikke med anekdotisk bevis.

    Jeg har aldri hørt at jorda er rund, ergo er jorda flat. /s

    En persons erfaring er ikke bevis for helheten.

    PS: Du misforstår, det å velge deltid for å kunne tilbringe mer tid med familien er ikke ensbetydende med "å helst skulle være hjemmeværende". Som mamma sa, "det finnes en mellomting".

     

     

  6. Blizzard skal være politiske korrekte for å prøve å vinne litt godvilje, det er alt.

    For en latterlig idè, de tar dette fra den virkelige verden hvor et fåtall barn som ikke forstår biologi skriker om at "VI KAN BYTTE KJØNN SÅ MYE VI VIL" selv om det er vitenskapelig umulig, kromosomer kan ikke forandres.

    Om blizzard skulle gjøre en forandring som faktisk betyr noe, noe som hadde hatt fokus på å forbedre spillet uten noe politisk agenda for godvilje så hadde de gjort navneforandring gratis i alt fra SC2 til WoW.

    Det de egentlig gjør er å utnytte dumme folk ved å tilby en tjeneste som får oppmerksomhet innen et miljø som igjen potensielt bruker penger på wow, moralsk falskhet, men folk biter på.

     

      

    6 hours ago, Roedthaarogfregner said:

    Forsøk på å komme i forkant av kritikk for å være trans-fiendtlig i kjølvannet av J.K.Rowlings uttalelser

    Det er sykt at en uttalelse som er biologisk korrekt kan "fornærme" svake individer, ja, kvinner menstruerer, menn gjør ikke det.

    Hva blir det neste, "mennesker er født med to bein." "MeN IkKe VæR Så LeMfoBisk DA!"..

    Vi lever i en tid med mye idioti.

     

    • Liker 3
  7. PS: Biologien sier at kromosomer dikterer kjønn, følelser har ingenting med saken å gjøre.

    Om alle bare kunne "byttet kjønn" hadde ikke kvinner hatt noe de skulle ha sagt innen sport, jeg selv har lyst til å skaffe 15 menn som kaller seg kvinner og melde oss på VM i fotball for kvinner, om noen sier i mot kaller vi de bare "transfober" så kommer alle SJWs til vår støtte.

    PS: Mennene som kaller seg kvinner hadde KNUST motstanderne, akkurat som de to mennene som kaller seg kvinner i amerikansk friidrett knuser alle kvinner de løper mot, men de får lov til å knuse kvinnene fordi "de kaller seg kvinner og om man sier i mot er man transfob", syk verden vi lever i.

    Nei, vi forholder oss til vitenskapen, kjønn kan ikke byttes, det er bare så enkelt selv om folk ikke vil høre det.

    Det er like enkelt som at jorda er rund, det er bare å akseptere det.

    Menn er menn, kvinner er kvinner, vi kan ikke bytte, en mann kan ikke vokse vagina, eggstokk eller noen som helst organer som skal til for å føde, ei heller kan ei kvinner vokse testikler og tilegne seg muligheten til å produsere sæd.

    Slutt med anti-vitenskapelig tull, vi forholder oss til virkeligheten.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...