Gå til innhold

RobinEA

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RobinEA

  1. Det virker som Nvidia har hatt en haug med driverproblemer med dette spillet, det er godt mulig det er en driverfeil.

     

    får ikke noe som dette i noe annet spill, + kjørte det programmet du linket i 15 min uten feil, + kjørte benchmark testene i 3dmark vantage uten og se noe artifacts så jeg tror kortet er fint værtfall.

     

    PRøvde med mitt gamle GTX 280 kort og fikk samme resultat med det, og det har bare vært sån siden siste patch så jeg tror det kan være en konflikt mellom nvidia sin nyeste driver og den seneste patchen i spillet.

  2. Last ned OCCT og fyr opp GPU test med error checking + shader level 4. Om du får feil innen 20 minutter bøt du få nytt.

     

    takk for svar, gjorde litt videre testing og det ser ut som det er flere som har problemet, + et s2 member sa det var graphic glitch i spillet og ikke hardware.

     

    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?p=13770074#post13770074

     

    holdt nesten på å ta angrefrist men det ser ikke ut som det var kortet sin feil.

  3. Kjøpte nytt grafikk kort for 2 dager siden, har egentlig ikke noe problemer meg artifacts i det hele tatt. Men i heroes of newerth når jeg trykker match stats kan jeg få noe som ser ut som noe lignende som artifacts, når jeg trykker på match stats så er det der ikke permanent, bare i et blink men jeg klarte å ta bildet av det.

     

    Eksempel 1: http://bildr.no/view/909986

     

    Eksempel 2: http://bildr.no/view/909988

     

    Har spilt andre spill som starcraft 2, darksiders, ps1 emulators etc uten å merke noe lignende. Kan det være en bug i mellom hon og skjermkortet eller burde jeg sende det tilbake for å være på den sikre siden?

     

    PC SPECS:

     

    MSI GTX 570

    4.00 GB RAM

    3.07GHz, 3.07GHz Intel core i7 CPU

    750w Strøm

     

    takk for svar

  4. Ah, da er du jo utrolig heldig som både slipper utgiften med å sende og kabelutgiftene. Blir jo fort et par høvdinger bare der.

     

    Ps3 er sick digg og ha når man er ute og reiser ^^ alltid noe og gjøre, pass bare på og kjøp riktig spill!

×
×
  • Opprett ny...