Gå til innhold

Lars667

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lars667

  1. At de ikke inkluderer ladekloss er for å spare miljøet, det har en åpenbar gevinst. At det har blitt USB-c i begge ender har med ny standard å gjøre. Det spiser kanskje opp noe av gevinsten i første punkt i en overgangsfase før alle har fått seg en ny type kloss. Disse mobileskene har blitt halvparten så store pga manglende kloss, det har mye å si for utslipp fra transport.

    En liten tilleggsdigresjon: Dattera vår har kjøpt seg ny fancy iphone, uten ladekloss. Hun var jo litt småirritert pga det, men fikk en gammel en som jeg fikk med min huawei eller samsung for 2-3 år siden. Som bare lå og samlet støv fordi jeg stort sett bruker en multiladedings eller laptop-lader.

    • Innsiktsfullt 1
  2. Var uansett så kronglete å få dette fra Elkjøp at jeg driter i det.  Er ikke så opptatt av multiplayer heller, og Gold/GPultimate hørtes mildt sagt pes ut. Eneste som kunne vært gøy var å fly Flight simulator sammen med andre. Men takk for tips. Det beste er sikkert å kjøpe direkte fra MS eller på Finn, siden norske forhandlere ikke har series x.

  3. Har nettopp fått S21. God telefon, fin ytelse og alt det der. Men jeg skjønner ikke helt at den får skryt her og der for batteritid. Den virker for meg ganske dårlig. Det blir ikke bedre av at den knapt nok støtter hurtiglading. Jeg har prøvd å tweake litt på strømstyring, men siden 120Hz skjermoppfrisking er en av få litt unike high-end-features på denne, vil jeg helst ikke skru av dynamisk skjermoppdatering. Hva synes dere andre? 

    • Innsiktsfullt 1
  4. Mala skrev (12 minutter siden):

    Fett bibliotek! 

    Biblioteket her i  Haugesund har også fått satt opp ett spillerom også, men tror  det er primært PC enda! Burde nesten tatt  meg en tur og kikket innom 😛 Fint tiltak er det uansett!

    Takk, håper det blir bra. Vi har hatt spill-pcer på en ungdomsklubb her før. Det blir fort dyrt og ressurskrevende å vedlikeholde slik at noen synes det er gøy. Nå har vi fått til et samarbeid med BlueElite E-sports som skal drifte og veilede, samtidig som hardwaren blir mye mer håndterlig (og billig i forhold til gaming-pc-er). Håper det blir brukt!

    Edit: Håper vi får litt ekstra boost fordi vi fikk tak i PS5 såpass tidlig 🙂 

    Takk for alle gode oppdateringer her, de kom før jeg fikk noe varsel fra Distill.

    • Liker 1
  5. Jeg vet ingen tror meg, men jeg har nå 3 PS5 på plass av 4, som skal installeres i nytt spillerom på biblioteket her. Skulle egentlig ha 1 disc og 3 digital, men har kjøpt 2 disc og 1 digital så langt. Budsjettet holder likevel. Skal love dere at det ble noen gledesutbrudd da ungene på biblioteket spottet den første av PS-ene. Folka fra Blue Elite e-sports, som skal hjelpe til med oppsett og arrangere noe opplegg, var også littegrann imponert over at vi hadde fått tak i to konsoller (til da)... Uansett, følg med her (på elkjøp og cdon spesielt) er mitt tips. To av disse har jeg bestilt etter å fått vite om cdon-slipp ca 20 min etter slipp... Den første var Elkjøp-raffle som en bekjent vant. 

     

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...