Jump to content

Einelbraos

Medlemmer
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kallas for ein diskusjon. Evna til å sjå, forstå og respektere det andre meinar, samstundes som ein kjem med argument og nyansar/nye synspunkt. Du tok dette tydlegvis ille opp, og går så langt i å kalle meg for schizofren. Eg må le. 😂 I det minste likar begge to Pikmin 2 godt. Ha ein fin dag vidare. 😎
 2. Det har nokre år på baken, men personleg likte eg veldig godt Kingdoms of Amalur: Reckoning.
 3. Det er sant! Du skal få like akkurat det du vil like. Var ikkje meninga å virke "disrespectful", eller arrogant. Eller masete. Eller krenkande. Og du har heilt rett: Alle momenta du nemner er veldig viktige! Samstundes tykkjer eg det er viktig å ikkje la sin fulle oversikt (over eigen smak og kvalitetar ein har sans for) lage skylappar og hinder for seg sjølv. Det er alltid unntak i reglar, og det er ein god eigenskap å vere open for nye ting (utvide horisonten). Vi er nok i grunn einige, og eg skal ikkje presse deg til å spele Pikmin 3. Det var heller aldri meininga.
 4. For all del, deg (og nokon andre) om det. Kvar sin smak. Likevel: Tru meg når eg seier at 1 og 3 er to heilt forskjellige spel når det gjeld stressmoment. Slik generelt tykkjer eg det er synd når prinsipp og kategoriske meininger skal leggje ein for tung skuggje over kvaliteten til spel (eller musikk). Eg hata både Black Album og Load av Metallica når dei kom ut. Kunne ikkje vore meir skuffa - eg ville jo ha thrash! Men i ettertid har eg jo innsett det er veldig gode album, og i dag diggar eg begge to.
 5. Skjønar. Men dette stressmomenten er i praksis mykje meir tona ned her, enn i einaren. Det tek ikkje frykteleg lang tid før du har nok av mat (juice) f.eks. Skjønar irritasjonsmomentet, men ser ikkje at det skulle vere ein dealbreaker.
 6. Synd du berre spelte ein time og gav dom utifrå det, for det er i mi meining det beste spelet i serien. Masse herleg utforsking!
 7. Lat det ikkje vera tvil: Half-Life-tittelen er der sjølvsagt for å selja VR-headset. Uavhengig om spelet blir bra eller ikkje. Hadde det selt like bra dersom dei hadde laga ein ny IP til VR, eller f.eks. hadde laga ein spin off til Portal? Nei. Portal hadde nok selt, men ikkje noko samanligna med eit nytt HL-spel. Samstundes er det morosamt at det faktisk kjem ein ny HL-tittel. Og, kven veit: kanskje det blir rett så bra! Eg kryssar fingrane!
 8. Herleg! Men det gjenstår å sjå kor mykje dei må ofre i prosessen.
 9. Er det verkeleg manko på ledige skribentar som er grunnen til færre omtalar, og ikkje økonomi og prioriteringer? 🤔 Klaging er kjipt, også når folk sutrar over manko på omtalar i ettertid. Du seier at ein heller skal tipse dykk om spel på førehand (som om at Gamer.no ikkje har oversikt over kommende spel, eller nokolunde peiling på kva spel som er aktuelle til omtalar). Ville eit par e-postar med omtaleynskje verkeleg tippa vektskåla? Om det faktisk er tilfelle, ville eg heller kommunisert dette proaktivt og tydeleg til lesarane, slik at det blir mindre syting. Til info: Eg likar Gamer.no godt og har vore fast leser i mange år.
 10. Kva er det du tykkjer sug meir med Switch, enn med Wii U?
 11. Fekk Luigi's Mansion 3 i går. Har såvidt kome i gang med spelet, men det verkar meget bra til no. Likar ein dei tidlegare spela, eller berre den herlege Nintendo-sjarmen, så er det nok eit sikkert kjøp!
×
×
 • Create New...