Gå til innhold

ElRein

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ElRein

  1. Hei, godtfolk.

     

    Jeg tenkte jeg skulle bygge en PC til spilling og kontorarbeid. Den skal ha litt funksjon som en moderne spillkonsoll, men jeg vil ha PC-funksjonalitet. Dessuten vil ha nok kraft til 1080p med decent fps.

     

    Jeg har bestemt meg for å gå for mITX-formatet for å kunne ha den i stua uten at den skal ta opp for mye plass eller virke for dominerende. Dessuten syns jeg ikke store kabinetter er spesielt estetisk tiltalende. ;)

     

    Har dere noen forslag? Har tittet litt rundt og funnet ut av det kunne være greit med et av de nye GTX 970ene til MSI eller ASUS, som jeg har skjønt har vifteløs kjøling ved lave tempraturer.

     

    Jeg ønsker mest mulig kraft til spill, samtidig som det er viktig å balansere for støy og varme. Et litt tricky utgangspunkt for en sånn løsning og prislapp, eller? :)

     

    Noen forslag?

     

     

    Takk for all eventuell hjelp eller tips!

  2. Oh, FFS.

     

    Jeg husker jeg irriterte meg grenseløst over denne evinnelige kjeklingen og tøysete drittslengingen ved sist det ble duket til "DICE vs. Infinty Ward", spillverdens lille "Thrilla in Manila". Sannelig er det på'n igjen.

     

    Jeg kommer til å kjøpe begge, og så selv vurdere hva som underholder meg meg mest.

     

    Jeg er dessuten litt spent på storyen i MW3. Jeg må innrømme at jeg syns det superdramatiske og storslåtte ved de første spillene i serien var kult nok, litt på samme måte som jeg godter meg med James Bond.

     

     

    EDIT: Det bør nevnes at jeg spiller på konsoll. Jeg er inneforstått med at jeg dermed har mindre evne og rett til å være kritisk.

    • Liker 4
  3. Men hva med investeringene den enkelte må gjøre for å holde denne med denne "utviklingen" du snakker om, Storgen? Selvfølgelig vil ikke mannen i gata investere 10k hvert år for å holde tritt med flere piksler, polygons og lyseffekter satt i en uproposjonal vekstfaktor. Hvem vil egentlig det? Tja, kanskje hardcore PC-nerder. Som bransjen fortsatt anser som en gjeng unge/gamle gutter med fet hardware og null investeringevne i programvare.

     

    Jeg må også pirke litt på din definisjon av innovasjon ... For du snakker virkelig bare om grafikk. Wii var innovasjon. WASD + mus er IKKE det, for å sette det litt på spissen.

     

    Kanskje PC-gamere skulle gjort noe med akkurat det?

     

    Behov < Tilgang/tilgjengelighet. (Altså, tilgangen og tilgjengeligheten er større enn behovet) For de aller, aller fleste.

     

    edit: skrivefeil.

  4. Satt meg akkurat ned for å spille SP-delen. Har ikke rørt den før nå, og det må jeg si: for et oppstykket og dårlig spill. Det virker rett og slett som om man hopper mellom flere tidsepoker og stories uten sammenheng i en heisatur med scenarier Treyarch har forestilt seg som kule. Det har jo ingen sjarm overhodet. Hva skjedde med å ha med den sjarmerende og kule sekstitallsmusikken som farget epoken og noen kule gizmoer? Jo, de ble ikke tatt med til fordel for harry tungrockriff og cheesy ambience tracks og stæsj som får MW2 til å virke som en oldtidsspill. Det virker rett og slett som om Treyarch har forsøkt å lage sitt eget "Modern Warfare", uten å helt få det til.

     

    Flukten med Reznov? Hoho. Det er faktisk det dårligste jeg har spilt på år og dag

     

    Edit: skriveleif

  5. Må si meg enig med Optimus Trasti her. De siste filmene som har blir "3D-over-natta", f. eks. The last airbender og Clash of the titans, tilbyr ikke noe mer for seerne enn de vanlige utgavene, annet enn pålagte tøysebriller og slitsomt fokus.

     

    Filmer som har blitt laget rundt 3D-teknologien er jo fortsatt imponerende. Avatar var bra, men jeg hadde nok ikke klart å se på det en helg, f. eks.. Heeell no, faktisk.

  6. Jeg skjønner ikke helt hva fordelen med 3D skal være, annet enn at kanskje spillopplevelsen vil gi litt bedre innlevelse. Ift. konkurransespilling kan jeg ikke se noen fordeler, men heller ulemper. Lavere FPS er jo en ting (for de som insisterer), men kanskje det også gjør noe med perspektiv og fokus? Tenker på ting som er nærme kontra ting som er langt unna. Spotta skarpskyttere, f. eks?

  7. Jeg skjønner ærlig talt ikke helt problemet med quickscopere. Det er ikke sååå effektivt eller bra, selv om det ser flashy ut. Irriterende å bli drept av, ja, men ikke i nærheten av så irriterende som å bli drept av en kar med RPG-7 og DC som skyter i din generelle himmelretning. De aller fleste ganger jeg spiller mot folk som insiterer på å quickscope vinner jeg så å si alltid.

     

    Nerf heller spasen. Den alene jo mer irriterende enn en hel gjeng med quickscopere med TacIns.

     

     

    Håper de balanserer våpnene bedre i Black Ops enn de er i MW2. Det er liksom en del våpen det ikke er vits i å bruke.

  8. Enig i at UAV er verdt mer for de som vet de klarer høyere killstreaks, men det er jo en del som ikke sikter så høyt. Flertallet, vil man jo kanskje kunne si.

     

    Forresten deilig at man ikke så å si automatisk får fete killstreaks ved å klare fem på rad (les: predator - harrier- pavelow/CG/ac130). å "legitimt" få en streak på 11 krever sine skills og sin flaks. Eneste problemet jeg kan se med det er vel at folk kommer til å campe i enda større grad enn i MW2, hvor det tidvis blir pinlig lite bevegelse på kartet. :rolleyes:

     

    Gleder meg uansett til spillet. Jeg tror snart jeg har strukket strikken langt nok med MW2. :-)

  9. ja, den la jeg også merke til. Hvem vil vel ha UAV når man kjøre en sånn liten luring i stedet. En annen ting jeg lurer på er forskjellen på Chopper Gunner og Gunship. Gunship er noe man kaller både kamphelikoptere og fly. Er det snakk om noe lignende AC-130 eller det slik at man kan styre sitt eget helikopter? Noen som vet?

  10. Heisann!

     

    Har en kompis nordfra på besøk nå, og vi pleier å bruke litt av tiden før vi stikker ut og drikker oss kanakas på å spille xbox. Tradisjon blitt, skal De vite.

     

    Men problemet er at vi har gønnet oss igjennom alle de vanlige titlene. CoD : WaW, MW2, ODST, Halo 3, l4d og l4d2 er unnagjort. Noen gode forslag til underholdende "samarbeidstitler"? Vi er ikke sååå glad i sportsspill (noe moro med Fifa '10, men that's it) og konsollen er Xbox.

     

    Er Tekken 6 noe, kanskje?

×
×
  • Opprett ny...