Jump to content

Eskrimador

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Bestilte meg en I går morgest. Skuffende nok så har de ingen på lager, selv om nett butikken sier at de har de inne. Men til dent prisen så kan jeg vente noen dager lengre.
 2. Noen som har noen formening om hvordan kamera:er på denne er sammenlignet med s8+.
 3. Jeg har ikke greie på bruktpriser, men Em5 mkII er et morsomt kamera. Var det jeg fant ut også Var en dårlig dårlig ide å leke med det...
 4. Tenkte jeg endelig skulle få surret meg til ett m4/3 leketøy, Sikler på ett Omd -em5 mkII, men av plasshensyn, og økonomi så regner jeg med å kvitte meg med det jeg har av 4/3 først. Men lurer litt på hva som er grei bruktpriser på det nå for tiden, Forventer ikke allverdens, men greit å vite hvor jeg bør legge meg. Dette skal selges unna, har også en FL50R blitz, men tror jeg beholder den selv, litt usikker enda, men kjekk og ha. E-30 Hus 14-54 MK2 40-150mk 1 70-300 Ubrukt batterigrep Orginal adepter til OM OM 50mm 1.4f litt usikker på om denne selges, men... OM 28mm 2.8f
 5. Heisann, har fått litt problemer med min Note, da spesifikt kameraet. får en lilla artifakt som dukker opp på alle bilder\videoer. Mulig å fikse selv? Eller må den nok en gang inn til moobi? Fabrikkreset er gjort. Det dukker også opp i andre kamera apps Har også litt deep sleep problematikk der jeg må ut med batteriet for å den i gang igjen. men det er ikke en så frekvent problemstilling.
 6. Funder på å selge Eliten min nå, er lei av at den durer som en turbin samt Lite bruk, endt opp som en støyende DVD spiller, dog Regner med jeg prøver meg på ny Xbox igjen ved neste generasjon (såfram den er blitt stillerer). Har en på jobb som var kanskje var lysten, så drev å funderte litt på pris.. 2500\3000? Dette er da hele sulamitten; Xbox 360 Elite M 120 GB HD Fjernkontroll for DVD headset 2 Trådløse håndkontrollere Masse kabling; bla HD Kabel, VGA, Scart osv. Call Of Duty 5: Modern Warefare 2 Call Of Duty 4: Modern Warfare Call Of Duty: World At War Fallout 3 Forza 2 Motorsport Full Auto Gears Of War Overlord Scene it (m 4/kontrollere) The Elder Scrolls Oblivion
 7. Har tydeligvis gått glipp av noe i patch notene;) Har mista Glyph tabben min! Heioghå! Hvordan får jeg den tilbake? Jeg ser Glyphs enda er til salgs på AH. Lost warclock:)
 8. WOW utgår, been there done that. Im never going back! Kjenner meg selv såpass godt at det er ikke sunnt om jeg begynner med det igjen. XPS er greie til det meste men M1330 er ikke akkurat en racer på spill, 128mb grafikkortet setter en liten brems. Går du en størrelse opp 1520 så fungerer det meste brillefint. Har Settlers 6 liggende, men ble litt for tungt for stakkars maskinene min. Fikset meg Fallout 1 og 2 ppå good old games iallefall:-)
 9. Heisann, Har en Dell XPS M1330. 3 GB ram, Core duo T7500 2,2 GHz, og det standard 128 mb Gforce 8400m kortet. Jeg trenger da noen spill som kjører ok på ruklet. Sitter med Kyssesyken og en lang sykemelding, så må ha noe å finne på Kan nevnes at jeg er glad i Strategispill og Rollespill type Settlers, Homeworld, Oblivion, Fallout og denslags.
×
×
 • Create New...