Gå til innhold

ziggy_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ziggy_InnleggNO sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei? Det kan jeg ikke huske å ha sagt hvertfall Jeg vet faktisk ikke hva qbits er engang. Men skjønner hva du mener da Er qbits det de bygger kvantedatamaskiner med? Det er ihvertfall veldig interessant. Hvordan de manipulerer kvanter klarer jeg bare ikke å skjønne, men det er mye det ikke er meningen man skal skjønne kanskje. Håper dog de som driver med dette ikke tenker sånn på det 😃
  2. Det kan være mye interessant i underholdning og Mye fantasi, ja, men hvor hadde vitenskapen vært i dag uten fantasi?
  3. Kan dette "fenomenet" manipuleres og brukes i praksis? Er det fotoner man skaper tvilling partikler av for å teste ut denne teorien? Kan det ikke da dannes flere slike tvillingpartikler eller enda fler som kan brukes til å overvåke direkte over lange avstander uten forsinkelse? Men disse tvillingfotonene (eller om det er mulig å sende flere "entageled" (kvanter?) eller fotoner så det blir trilling partikler osv?). Vært sprekt med et entangeled quantum camera f.eks. Vet ikke om slikt lar seg lage i praksis (enda?).
  4. No Big Bang? Quantum equation predicts universe has no beginning (phys.org) I følge denne artikkelen har universet hverken en begynnelse eller slutt.. betyr dette at universet har uendelig utstrekning? Det kan jo ikke ende noe sted liksom da? Det går vel ikke å se universets ende uansett om den finnes eller ikke? Selv om den ikke skulle utvide seg? Vet det er litt avsporing fra det opprinnelige temaet, men alt som har med universet å gjøre passer vel inn. Som Iron Maiden synger i Infinite dreams : "infinity is hard to comprehend". Der må jeg si meg enig i, vår hjerne er vel ikke konstruert for å forstå dette.
  5. Så vidt jeg har forstått skal de kunne fungere ved å bøye romtiden foran seg, kanskje åpner en 5. dimensjon der tiden i prinsippet står stille, og det ikke er påvirket av gravitasjon? Kanskje gravitasjon er i den 5. (eller høyere) dimensjon og drar massen mot seg. Gudene vet. Jeg er ikke astrofysiker, men vi vet lite om åssen kvantefysikk fungerer i praksis. Det er vel kvanter inne i atomkjerna, og inne i de igjen er det muligens strenger som vibrerer i 11 dimensjoner e.l? Det finnes vel teorier om dette som ikke vi klarer å bevise ennå. Men muligens kan regne ut teoretisk.
  6. Ufoer , UAF`er, antigravitasjonsmaskiner, interdimensjonale farkoster, etc.
  7. Sånn jeg har begynt å tenke så _må_ det finnes en Gud, en høyrer makt, eller hva man velger å kalle det. Universet kan ikke ha oppstått sånn helt plutselig av seg selv, det høres for meg mer utrolig ut enn at en høyere bevissthet står bak. Jeg skjønte lenge ikke hvorfor vi "dødelige" måtte forholde oss til Jesus, og ikke selveste Gud, men har forstått det sånn at han er bindeleddet mellom oss og gud, for vi forstår ikke gud helt, prøver vi det så kan vi bli gale. Vi trenger et bindeledd mellom den høyeste makt og mennesket på en måte. Jeg tolker ikke bibelen helt bokstavelig alltid, men symbolsk og delvis bygget på sannheten, som er skrevet mange århundre etter Jesus ble korsfesta. Men jeg syntes og Buddhismen har mye spennende ved seg, det strider vel ikke imot kristendommen så mye? Jeg tror uansett at man kan tro hva man vil, så lenge det ikke skader andre, fanatisme er ikke bra uansett og drap i guds navn er _feil_. Jeg syntes heller ikke det bør være noe "konflikt" mellom religion og vitenskap... jeg ser på vitenskap som å forske på det Gud har "skapt". Jeg tror også på evolusjon, men ikke helt Darwinistisk evolusjon. Jeg tror ikke genene har mutert helt tilfeldig, men ved hjelp av en kraft som driver evolusjonen framover, jeg tror også Gud utvikler seg. Hvorfor skulle han ikke det?
  8. Ja solen har vel blitt dyrket som en gud, eller opprinnelsen til liv i all tid nesten, hvertfall her på jorda Buddhistene hadde vel svastika korset (solkorset) som symbol på dette, (det motsatte av hakekorset). Buddhismen er vel hvertfall 3500 år gammel filosofi. Jeg innbiller meg at Mayakalenderen startet omtrent da Buddhismen så dagens lys, den endte jo i 2012, men markerer vel mest en ny tidsalder enn jordens undergang som mange har trodd. Innen astrologi så har vel de siste 3500 årene vært i Fiskenes tidsalder, nå går vi inn i Vannmannens tidsalder, der Nostradamus spådde 1000 år med fred etter flere århundrer med konflikter og krig. Han har jo hatt rett i mange av sine spådommer, han spådde jo "Hister" skulle få mye makt og starte en verdenskrig eller noe sånt i begynnelsen av 1900 tallet, og Nostradamus levde på 1500 tallet..
  9. Det jeg syntes nesten er litt merkelig er at ikke Ancient Aliens har tatt opp spørsmålet om Jesus var utenomjordisk. Det kunne jo rime med mange av de andre teoriene deres, der gudenen menneskene trodde på egentlig var Aliens med brennende farkoster som fløy og svevde i lufta. Jesus hadde vel passet inn i dette "bildet", i og med at han for opp til himmelen (kanskje en ufo som "zappet" han opp e.l) og at han dermed kunne "våkne opp fra de døde" noen dager senere, for å lære oss et eller annet. Vet det høres litt søkt ut, men det er vel ikke værre enn de andre forklaringene de har. En ufo ville vel ikke likna på noen av de farkostene Ancient Aliens tegner et bilde av, som var faktiske bilder fra forhistorien riktignok, de "brant" vel ikke siden de sikkert bruker superavansert antigravitasjons"motorer" osv, men menneskene visste vel ikke bedre den gang, og historier ble vel fortalt muntlig over generasjoner som regel og detaljer pleier å forandre seg mye over tid når historier bare blir fortalt muntlig. Han hadde jo dermed også kunne vært bortimot udødelig, siden tiden for de forløper seg helt annerledes enn for oss "dødelige". Så han kunne vel i prinsippet kommet tilbake når som helst uforandret nesten. Tør de ikke å lansere denne teorien fordi så mange ville reagert? Siden Jesus er såpass hellig i de fleste religioner?
  10. Med at disse teknologiene ikke kan forklares, mener jeg selvfølgelig at ikke _vi_ homo sapiens, mennesker, kan forklare de. At de derfor ikke skulle være reelle er en annen sak, som jeg ikke har sagt noe om. Det er jo mange teorier rundt deres funksjon, altså UFO'er, som f.eks at de beveger seg fra punkt til punkt over nesten uendelige avstander på et blunk, via andre dimensjoner... Vitenskapen mener jo på at det finnes opp til 11 dimensjoner, og vi mennesker kjenner til 4, romtiden, hva er så den 5. dimensjon? Kan f.eks kvantefysiske fenomener som Quantum Entanglement og the two slit experiment forklares ved hjelp av den evt. 5. dimensjon (eller høyere for den saks skyld). Er det rommet som flytter seg i tiden, eller er det tiden som flytter seg i rommet? Hvordan forklarer vi tyngdekraften? og dens påvirkning på tiden? (og rommet). For i det hele tatt skjønne noe av kvantefysikk tror jeg vi må hvertall opp i 5 dimensjoner. Lysets hastighet er den eneste konstanten i våre 4 dimensjoner, og for fotonene som "beveger" seg i lysets hastighet, så står såvidt jeg kan skjønne tiden stille, og muligens at det er rommet som beveger seg "rundt" tiden. Kanskje det også er flere tidsdimensjoner? Jeg leste et sted at ved å bruke 3 tidsdimensjoner og 1 rom dimensjon som utgangspunkt, kunne man reise tilbake i tid, men at det vanskelig kunne gjøres i praksis. Hvorfor husker jeg ikke. Bare litt hodegrubling fra min side noe av dette, men vitenskap er jo intressant å gruble litt på. Men det er vel mye som bare lar seg "gjøre" i matematiske , teoretiske formler og ikke i praksis.
  11. Det er veldig mye som ikke lar seg bevise og, eller kan ta mange mange år å bevise. Danichen har jeg lest litt av. Jeg så først boka hans Chariots of the gods på biblioteket når jeg var en 14 år tenker jeg, og syns den var facinerende. Men er forsåvidt enig med deg. Han må vel først og fremst sees på som en Sci/fi forfatter som virker til å tro det han skriver er sant. Men jeg kjøpte Chariots of the gods igjen som lydbok for litt siden, og koste meg med den. Virker å være en koselig kar med mange spennende teorier. Og jeg tenker at det kan jo være noe av det det kan være litt hold i. Men uansett om det er noe sannhet i det eller ikke, så er det ihvertfall interessant lesning. Jeg skulle faktisk ønske det kom en god sci/fi film basert på den boken.
  12. Helt enig med deg. Jeg har sett mange episoder av Ancient Aliens, mye tull, men mange interessante teorier. Som grunnteorien dems om at vi har fått litt "guiding" av høyerestående vesener oppigjennom mange tusen år, om ikke lenger. Og ikke minst syntes jeg Giorgio A. Tsoukalos er en herlig fyr. Litt sprø, men en evig optimist. Jeg vil rett og slett kalle det navlebeskuende å tro at vi mennesker er de glupeste vesnene i universet (og ikke minst at vi skulle være "alene"). Det er veldig mange gode videoer bl.a på youtube om emnet nå, og x-fbi agenter, piloter, generaler +++ til og med CIA og Pentagon innrømmer nå at de har gjordt mange observasjoner som ikke kan forklares, av ufoer som tydelig er styrt av en intelligens, og som har egenskaper de rett og slett ikke kan forstå, som ikke kan være laget på denne kloden av homo sapiens hvertfall.
×
×
  • Opprett ny...