Jump to content

FanTa_A

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)
 1. Da begge er en kopi av en gammel kommunist logo er det vel egentlig ett fett om de skifter...
 2. Helsprøtt at ett tastatur til over 2000 ikke har norsk tegnsett... Kunne enkelt sendt med noen få ekstra knapper, slik at man kan velge selv.
 3. Er det helt slutt på å levere "norsk" tastatur?
 4. Jeg ønsker meg en ny tie fighter, men vet jeg ikke vil like det om jeg får det...
 5. http://shop.ubi.com/store/ubiemea/no_NO/pd/ThemeID.8605700/productID.327115600/Far-Cry-Primal
 6. Reklamen på Youtube plaget meg ikke før de begynte å legge reklame snutter inne i filmene. Det var også den dagen jeg fant frem Adblock. Og da forsvant all reklame. Hadde de holt seg til bannere og sånt, så hadde det kanskje tjent penger på meg og.
 7. Personlig elsket jeg filmen, men syntes igrunn at SG1 og atlantis var en skuffelse. Gleder meg.
 8. Man trenger forresten ikke plombere TVn selv, det holder å gi NRK tillatelse til å gjøre dette for NRKs regning. Om de velger å ikke gjøre det (Som i mitt tilfelle) er det deres problem. Så det er ikke noe problem å bruke gammelt utstyr som bruker antenne inngangen.
 9. Ser ingen problemer med ny kampanje hvert år, men de kunne heller laget det som dlc på ett spill som da kunne hett Call of Duty, med felles fler-spiller. Gjerne med egne våpen/perks som følger dlc utgavene. Da hadde man sluppet å måtte kjøpe nytt spill hvert år, men de som er ute etter det "nyeste" kunne kjøpe dette. Sikkert problematisk da spillene strekker seg over så lang tid, men alt kan løses.? Kanskje med forskjellige "moduser" og alle som har grunnspillet får noen våpen som passer i alle.
 10. http://www.battlezone1.com/ <- Patch for å spille Battlezone på nye maskiner, multiplayer fungerer.
 11. Dersom noen "printer" sitt eget våpen, er det allerede ett brudd på våpenloven, akkurat på samme måte som om man lager våpen uten tillatelse fra før. Ingen endring av våpenloven er nødvendig for dette.
 12. Ved å tvinge folk til å lære å bruke metro, tenkte de vel at de skulle få økt salg på den mobile fronten. Folk flest kjøpe jo pc på elkjøp/tilsvarende og da er det med windows. Derfor tenkte de nok dette var en god ide.
 13. Har sett en video der de bruker briller innenfor, og det ser ut til å fungere.
×
×
 • Create New...